Autosedačky pro bezpečnost a pohodlí Vašich dětí

Datum publikace: 21.10.2010

Kategorie: Miminko | Batole | Předškoláci

Potřebujete autosedačku pro miminko anebo pro větší dítě? Vyberte si ji tam, kde máte opravdu z čeho vybírat. V internetovém obchodě, který Vám nyní představíme, najdete bohatý výběr autosedaček mnoha známých značek a všech váhových kategorií.  

Vyhledávaný obchod

Internetový obchod www.detskyruzek.cz patří mezi vyhledávané portály současných i budoucích rodičů. Proč je tomu tak? Za svou oblibu vděčí tento e-shop především svému rozsáhlému sortimentu kvalitních výrobků, především značkových autosedaček pro děti od narození až do 36 kg.

 

                                   Virtuální prohlídka prodejny

Kromě autosedaček zde najdete dětské kočárky nejrůznějších provedení (hluboké kočárky, golfové hole, kombinované kočárky i kočárky pro dvojčata) včetně příslušenství, jako jsou adaptéry, stupátka, držáky na pití, praktické tašky, pláštěnky nebo fusaky. V nabídce nechybí ani dětské postýlky a další dětský nábytek včetně zahradního, chodítka, bezpečnostní zábrany, cestovní postýlky, nebo ohrádky. Jako zákazníci vedle dobré ceny jistě oceníte také další výhodu internetového prodeje, a to, že nemusíte nikam jezdit. V pohodlí svého domova si vyberete zboží, které samo přijde za Vámi. Kromě e-shopu je již 11 let v provozu kamenná prodejna, kde si můžete zboží prohlédnout a vyzkoušet!

                         

Nepodceňujte výběr autosedačky

Neodmyslitelnou součástí výbavičky moderního miminka je vedle kočárku, postýlky a jídelní židličky také autosedačka. V současné době je kvalitní autosedačka minimálně stejně tak důležitá jako kočárek. Vždyť ji potřebujete již na samotné cestě domů s miminkem z porodnice! Milé motorizované maminky i tatínkové, jistě dobře víte, že výběr autosedačky se nevyplácí podceňovat. Jde tu přeci o zdraví a pohodlí dítěte! Na stránkách e-shopu www.detskyruzek.cz  nás proto mile překvapil velký výběr dětských autosedaček mnoha značek a všech váhových kategorií. Vzhledem k široké nabídce modelů autosedaček od několika světových výrobců Vám Dětský Růžek doporučuje čtyři německé značky, které se pravidelně umísťují na předních pozicích v nárazových bezpečnostních testech. Jedná se o tyto značky: Romer, Kiddy, Cybe a Recaro.

                                   

Náš tip: Sportovně založení rodiče vedle široké nabídky autosedaček jistě uvítají také cyklosedačky a vozíky za kolo.

Praktická půjčovna

Že nepatříte do skupiny motorizovaných maminek a potřebujete si autosedačku jen půjčit? Pak jistě rádi využijete služeb praktické půjčovny. Ochotně a za rozumný poplatek Vám zde půjčí nejen bezpečnou autosedačku, ale i cestovní postýlku, nebo třeba golfky. Proč utrácet za nákladné vybavení, když ho potřebujete pouze jednorázově? Milí rodiče, ať už si přejete vybavení pouze půjčovat, anebo nakupovat, v obou případech zavítejte na webové stránky www.detskyruzek.cz . Určitě zde najdete to, co hledáte. Pokud dáváte přednost klasické formě nákupu, navštivte kamenný obchod v Radlické ulici 9 na pražském Smíchově!

www.detskyruzek.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Zdraví a výživa, Bydlení

Tagy: autosedačky

Komentáře