Boxy na hračky aneb jak rychle uklidit dětský pokoj

Datum publikace: 16.08.2011

Kategorie: Bydlení

Nechce Vaše dítko po sobě uklízet? Nedivte se mu, vždyť rovnání hraček do skříněk a poliček je otrava. Nehledě na to, že je druhý den znovu vytáhne. Pořiďte svým dětem raději boxy na hračky.

A hned je uklizeno
Děti si s nepořádkem hlavu obvykle nelámou. Jediný, kdo je nutí uklízet, jsou jejich rodiče, zejména pořádkumilné maminky. Pokud ctíte zásadu, že pořádek v bytě je sice třeba dodržovat, ale nežijeme proto, abychom uklízeli, pak v dětském pokojíčku oceníte úložné boxy. Úložné boxy si pro jejich praktičnost rychle oblíbí děti, ale i jejich rodiče. Vlastně rodiče si je oblíbí jako první, protože zpočátku po svých dětech uklízí sami. Jak známo i ta nejšikovnější batolata, která po sobě umí hračky uklidit, je zase vzápětí vysypou na podlahu svého pokoje.

Boxy mají mnoho podob
Samozřejmě, že když nechcete utrácet za boxy, můžete použít velkou kartónovou krabici, kterou oblepíte zajímavými obrázky. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou. Získáte šikovný mobilní úložný prostor a navíc děti na chvilku zabavíte zábavnou činností. Když si krabicí vyhrajete, bude vypadat mnohem lépe než plastový box. Stylové úložné boxy se vyrábějí z ratanu nebo proutí. Jsou sice poněkud dražší, ale pokoj příjemně zútulní. Pokud dáte přednost boxům bez dětských motivů, vydrží dětem až do dospělosti. Zatímco krásné boxy s dětskými motivy mohou putovat v rámci rodiny.    

Přečtěte si také

Foto: Mimidekor.cz, Metalkas.cz

Tagy: jak rychle uklidit dětský pokoj

Komentáře