Cestovní doplňky pro bezpečí a pohodlí Vašich dětí

Datum publikace: 07.12.2010

Kategorie: Novinky na trhu | Miminko | Batole | Předškoláci

Cestujete často se svými dětmi? Zpříjemněte jim své výlety hezkými doplňky, které přispějí k jejich většímu pohodlí i bezpečnosti a navíc jim udělají radost!  

Auto- a cyklodoplňky

Milí rodiče, pokud chcete zvýšit komfort a bezpečnost svých dětí během cestování, anebo hledáte šikovný praktický dárek, který udělá radost nejen Vašim dětem, ale i Vám, pak určitě navštivte internetový obchod www.dampex.cz. Najdete v něm mnoho neobyčejně praktických a stylových doplňků pro malé cestovatele. V sekci autodoplňky nás zaujaly především autotašky s dětskými motivy, jako jsou např. princezny, auta, Medvídek Pú, nebo Bořek Stavitel. Tašky jsou ideální k uložení kapesníčků, pití, hraček a dalších drobností, které mají děti rády při ruce. Jako majitelé vozu jistě oceníte, že autotašky rovněž zajišťují kvalitní ochranu sedadel. Za tímto účelem si můžete rovněž pořídit speciální ochrany sedadel, stejně jako nepropustnou ochrannou podložku do autosedačky, která zabrání případným drobným nehodám. K většímu pohodlí přispějí opěrky hlavy, polštářky, a zejména v létě sluneční clony. Za zmínku dále stojí polstry a manžety, které příjemně podloží bezpečnostní pás a zabrání nepříjemnému škrcení. U všech autodoplňků si můžete vybrat z několika oblíbených dětských motivů. Náš tip: Přídavné zpětné zrcátko pro kontrolu dítěte na zadním sedadle. Sportovně založené rodiny jistě uvítají nabídku cyklodoplňků. Děti bezpochyby nadchnou bezpečnostní přilby s krásnými obrázky, ale i košíky či gelové potahy na kola, anebo klaksony, například ten v podobě Medvídka Pů. Radost udělá i hezký zvonek nebo větrník na kolo. Rodiče však budou zajímat spíše bezpečnostní pomůcky: cyklistické rukavice, reflexní vesty, pásy a chrániče.

    

Šikovný mobilní stoleček

Ne každé dítě je rozený motorista a užívá si jízdu autem. Především dlouhé cesty nemá mnoho dětí příliš v oblibě. To protože si při nich nemohou kreslit, pohodlně si hrát, anebo v klidu svačit. Víte ale, že tuto situaci lze vyřešit pořízením jedné velmi jednoduché a finančně nenáročné věci? Řeč je o mobilním stolečku. Mobilní stoleček zabaví Vaše děti, ať cestujete kamkoliv a čímkoliv. V autě ho použijete jako příslušenství k dětské autosedačce, na delší vycházce jej přimontujete ke sportovnímu kočárku, a až poletíte na dovolenou, tak ho vezmete s sebou do letadla. Stoleček je vyroben z bortící se pěny, je naprosto bezpečný, a díky zábraně po celém obvodu z něho nic nepadá. Manipulace je snadná, připevňuje se pomocí pásku s klipsem. Během používání jistě oceníte postranní kapsy. Děti protože si do nich mohou ukrývat své poklady a Vy protože jim nebudete muset stále něco podávat. V případě že Vás tento šikovný společník na cesty zaujal, anebo potřebujete některý z praktických doplňků do auta, na kolo, či do koupelny, ale i oblečení, nebo třeba jídelní židličku, navštivte internetový obchod   www.dampex.cz  .  

www.dampex.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Těhotenství, Miminko

Tagy: cestovní doplňky

Komentáře