Charakteristika znamení nesedí? Zjistěte si ascendent.

Datum publikace: 18.07.2011

Kategorie: Astrologie

Domníváte se, že charakteristika znamení Vás samotných, anebo někoho z Vašich blízkých skoro vůbec nesedí? Zjistěte si také ascendent.   

Význam ascendentu

Znamení, ve kterém jsme se narodili, je sice naším hlavním znamením, ale naše povahové rysy ovlivňují i další faktory. Nejen postavení ostatních znamení, ale především ascendent. Ascendent je druhé znamení, které významně ovlivňuje naši charakteristiku. Ascendent o člověku prozradí několik důležitých věcí. Zejména to, jak se dokáže orientovat v reálném životě, dále jeho fyzickou konstituci a vnější vzhled. Právě naši vizáž ovlivňuje acendent mnohem více než naše hlavní znamení. V praxi to funguje tak, že někdo je například Vodnář, ale ascendent může mít například v Blížencích. Ascendent pomáhá zorientovat se ve znameních také těm, kteří se narodili na rozhraní dvou znamení, a nejsou si jistí, kam přesně patří.         

Výpočet ascendentu

Jak tedy ascendent vypočítat? Vzhledem k tomu, že se jedná o přesnější charakteristiku, potřebujete k výpočtu znát nejen den narození, ale také hodinu (pokud možno co nejpřesněji) a místo narození. Ascendent Vám může vypočítat buď astrolog, anebo můžete zadat do vyhledávače sousloví ascendent výpočet, načež se Vám zobrazí tabulka, do které zadáte své hodnoty. Pak už stačí dát jen enter a vteřinku počkat.      

Přečtěte si také: Charakteristika znamení zvěrokruhu

Tagy: ascendent

Komentáře