Charakteristika znamení: Váhy jsou mírumilovné a čestné

Datum publikace: 18.07.2011

Kategorie: Charakteristika znamení

Váhy z duše nenávidí spory a usilují o harmonii. Samy se považují za neovlivnitelné, celý jejich život však provází vnitřní nejistota.     

Spravedlivé ale nejisté

Váhy představují sedmé znamení zvěrokruhu. Společně s Vodnářem a Blíženci patří mezi znamení vzduchu, který symbolizuje myšlení. Váhy neváhají bojovat za správnou věc, místo boje však preferují klid a mír. Váhy mají silně vyvinutý cit pro spravedlnost. Podvody, lži a intriky se jim z duše protiví. Váhy jsou velmi emaptické, umí se dobře vcítit do pocitů druhých. Jsou obdařeny vynikající intuicí. O všem dlouho přemýšlí. A dlouho váhají, než učiní nějaké rozhodnutí. Jejich život komplikuje vnitřní nejistota, ze které jim přináší východisko hledání živých vzorů.    

Zásadovost a takt

Váhy jsou velmi zásadové a taktní. Ve společnosti jsou Váhy velmi oblíbené, protože jsou milými a příjemnými společníky. Váhy mají sklon k hazardu. Často se s nimi setkáme na burze nebo při jiných spekulativních transakcích, ke kterým se ostatní neodváží. V profesním životě nacházejí uplatnění jako soudci, notáři, politici, diplomaté, anebo umělci. V partnerských vztazích si nejlépe rozumí se Střelcem, Vodnářem, Lvem a Blíženci. Ženy Váhy jsou dobrými matkami a muži manžely. Váhy potřebují více odpočívat než jiná znamení. Jejich slabinou jsou ledviny. Váhy by si měly dát pozor na konzumaci alkoholu.

Znamení osmé: Charakteristika znamení: Štír je obdivuhodný a nevypočitatelný

Přečtěte si také: Děti a znamení: Dítě Váhy

Tagy: charakteristika znamení

Komentáře