Hračky na zahradu pro děti

Datum publikace: 04.09.2011

Kategorie: Hračky pro děti

Pobyt na čerstvém vzduchu dětem svědčí. Děti se venku vyřádí, a pak lépe spí. Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří mají zahradu, pořiďte dětem alespoň základní hračky na zahradu.   

Skluzavka děti baví
Domácí dětské hřiště uvnitř vlastní zahrady má mnoho výhod. Je Vám k dispozici po celou sezónu, aniž byste museli s dětmi někam chodit. Skluzavka patří mezi jeho nejoblíbenější části. Dnes si můžete vybrat ze skluzavek mnoha typů, včetně těch, které jsou vhodné už pro malá batolata. Obyčejné skluzavky pořídíte již od pár set korun. Na zimu je nezapomeňte schovat. 

Děti houpání milují
Mezi zahradní radovánky patří houpání na houpačce. Dětem se líbí houpačky, do kterých umí samy vlézt i opustit, a které jsou pěkně barevné. Větší děti se mohou houpat v houpací síti. Když houpání děti omrzí, dejte jim do ruky dětské kolečko, dětskou sekačku na trávu, anebo zahradnické náčiní pro děti.  

Bez pískoviště to nejde
Pískoviště na zahradě má tu nevýhodu, že po dětech musíte uklízet písek mimo pískoviště. Ovšem výhoda, že se děti na písku zabaví, Vám to vynahradí. Chce to jen koupit ty správné hračky, jako je nákladní auto, a rozmanité potřeby ke stavění báboviček.      

Přečtěte si také

Foto: Megahracky.cz, Bambulka.cz, Nazahradu-logbal.cz

Tagy: hračky na zahradu

Komentáře