Kojenecká voda FROMIN

Datum publikace: 02.08.2011

Kategorie: Novinky na trhu | Těhotenství | Miminko | Zdraví a výživa | Maminky a tatínkové

Kojenecká voda FROMIN je ideálním pitím pro budoucí maminky k zajištění zdravého vývoje plodu a po porodu pro kojence. Absolutní nezávadnost této vody umožňuje přípravu kojenecké stravy i bez tepelné úpravy. Kojenecká voda Fromin je také nejvhodnějším pitím pro každého, kdo chce žít zdravě, bez ohledu na svůj věk. 

Proč musí mimika pít kojeneckou vodu?

Rodiče nesmí zapomenout na to, že tělesné orgány kojence nejsou dostatečně vyvinuty, proto mají mnohonásobně vyšší nároky na kvalitu vody, bez které nemohou probíhat žádné metabolické procesy. Mikrobiální nečistota vody, dusičnany, minerály a samozřejmě zakázané látky mohou i při malé koncentraci kojenci vážně škodit.
(Na vznik takové situace stačí neodtočená voda z kohoutku vodovodu, ze které maminka připraví sunar).
Nesmí zapomenout, že to, co je pro dospělého člověka za určitých okolností i zdravé, může být pro kojence smrtelné, např. minerální voda, ve které je v obsahu jedné láhve překročena povolená denní dávka hořčíku, nemluvě o těžších minerálkách, které obsahují velká množství nebezpečného sodíku. (Proto ČR, jako jedna z mála zemí, v zákoně přesně formulovala kategorii „kojenecká voda“.)
 

Musím kojeneckou vodu převařovat?

Lidé se domnívají, že zlepší kvalitu vody převařením. Převaření ale řeší jenom problém mikrobiální, stejně jako u každého jiného jídla připravovaného tepelnou úpravou. Ale pro děti smrtelně nebezpečné dusičnany odpařením vody při vaření koncentraci ještě zvýší! Stejně tak se stane u minerálů a dalších nebezpečných látek, které se dnes vyskytují v 95 % studní na území ČR a ve vodovodním řádu, pokud konkrétní vodárna používá povrchové zdroje, které čistí a upravuje. Chlor! Ten sice vytěká, vybublá, tedy ta část, která je volná a zapáchá, ale jeho mutagenní a karcinogenní sloučeniny na převařování naprosto nereagují (stejně tak se chovají i všechny ostatní nebezpečné látky), přitom jakmile se promíchá chlór s vodou, dojde k vytvoření několika velmi nebezpečných sloučenin, vždy podle kvality vody, se kterou se chlór dostal do styku. (U dospělé populace jedna z pravděpodobných příčin rakoviny tlustého střeva)
                                
                                   

Které vody nejsou vhodné pro miminka?

Vážné zdravotní komplikace hrozí organizmu kojence vždy v přímé souvislosti s pozřením nekvalitní vody. Za nekvalitní, resp. nevhodnou vodu pro kojence, musíme považovat všechny vody minerální, které jsou tradičními minerálkami pro svůj zvýšený obsah minerálů, dále vody pramenité upravované, protože při různých filtracích a chemických úpravárenských operacích dochází ke změně struktury vody, dochází k odebírání některých látek, které přesahují povolený limit, jenomže následkem takových úprav vzniká tzv. „hladová voda“, která si v těle konzumenta doplňuje látky, o které byla její molekulární struktura připravena úpravami. Například pokud jde o vápník, dochází ke spolehlivému odvápnění spotřebitele.

Právě z tohoto důvodu splnění normy pro kojeneckou vodu znamená, že voda musí být ponechána ve své absolutně původní podobě, nesmí být žádným způsobem, ani fyzikálně, ani chemicky upravována. Znamená to tedy, že výhradně KOJENECKÁ VODA, nikoliv pouze VODA VHODNÁ PRO PŘÍPRAVU KOJENECKÉ STRAVY, je jedinou zaručeně přírodní neupravovanou vodou, která na trhu balených vod existuje! Dále pak pitné vody z vodovodní sítě, které nelze v žádném ze zmíněných parametrů zkontrolovat v reálném čase spotřeby. V tomto smyslu se jedná o vodu bez jakékoliv záruky bez ohledu na to, jaké má chemické složení a mikrobiologickou čistotu. Podmínkou splnění výrobní normy pro kojeneckou vodu je ničím nepřerušené potrubní spojení hlubinného vodního zdroje a aseptické plnící linky s ochrannou atmosférou. Jakékoliv připojení jiného odběru je nepřípustné, protože ke kontaminaci vody dochází „i proti proudu“ v době, kdy neprobíhá odběr vody. (V tomto smyslu si pak můžeme představit všechna skrytá nebezpečí vodovodního řádu pro organismus kojence, nemluvě pak o chlóru, který má za úkol tato nebezpečí utlumit, ale sám o sobě je v kojenecké stravě nepřípustný)

Co Vám doporučuje FROMIN?

Naše osobní doporučení všem maminkám je následující: Považujte prosím originální kojeneckou vodu za nápoj mimořádné kvality, nesrovnatelně lepší, než je jakýkoliv jiný nealkoholický nápoj, kterých lze vyrobit nekonečné množství variant z jakékoliv filtrované vody. Kojenecká voda je přírodní nález, nerost, který vytvořila příroda, zpravidla v dávné minulosti, (kojenecká voda FROMIN je stará 15 tisíc let), proto uvěřte informaci, že z ní lze připravit kojeneckou stravu i bez jakékoliv tepelné úpravy! Vařením se zbytečně vysráží přírodní vápník do malých bílých vloček a její metafyzická paměť na doby dávno minulé, projevující se vysokou koncentrací pozitivní energie (viz energie zázračného pramenu v Lurdech, která uzdravuje), bude kuchyňskou úpravou smazána.

www.fromin.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Recepty, Těhotenství

Tagy: kojenecká voda fromin

Komentáře