Nejvhodnější polohy pro otěhotnění

Datum publikace: 12.04.2012

Kategorie: Otěhotnění

Pokoušíte se již delší dobu o miminko, ale žádoucí výsledek se stále nedostavuje? Základem je milování v té správně poloze. Milé budoucí maminky a tatínkové, zbystřete svou pozornost! Na následujících řádcích Vám prozradíme, které polohy jsou pro otěhotnění nejvhodnější.   

Nejpohodlnější je nejlepší 
Volba správné polohy při milování usnadňuje spermiím, aby se dostaly k vajíčku. Oblíbená misionářská poloha, kterou považuje většina žen za nejpohodlnější, je k tomuto účelu naprosto ideální. Pro zvýšení pravděpodobnosti početí se ještě doporučuje podložit ženě pánev polštářem a případně také zhoupnutí do kolébky hned poté, co do ní partner ejakuluje. 

Zboku nebo zezadu 
Další vhodná poloha, kdy muž a žena leží na boku je rovněž pohodlná. Poloha na boku má dvě varianty, žena je buď k muži zády, anebo bříškem. Také zde doporučujeme podložit zadeček polštářkem. Příznivá k otěhotnění je také poloha zezadu, kdy si žena klekne na čtyři, prohne se a muž do ní zezadu proniká. Tato poloha většina mužů údajně považuje za jednu z nejvzrušivějších. 

Milování dle libosti
Samozřejmě, že během milování můžete polohy nadále střídat dle libosti. Můžete třeba oba stát, anebo sedět. Jakmile se ale bude blížit tatínek k orgastickému vrcholu, zaujměte některou z výše uvedených ideálních poloh. Přejeme Vám hodně úspěchů a radosti z dětí!

Přečtěte si také

Tagy: nejvhodnější polohy pro otěhotnění

Článek je vydán v rámci seriálu: Jak otěhotnět

Komentáře