Pozitivní účinky světla BIOPTRON

Datum publikace: 05.05.2011

Kategorie: Těhotenství | Miminko | Školáci | Zdraví a výživa | Kosmetika pro děti

Světelné lampy BIOPTRON jsou lékařské certifikované přístroje, které používají odborníci v nemocnicích, odborných zařízeních, sportovních klubech, fitness centrech, ale zejména lidé v domácnostech.  

Bioptronová lampa představuje velmi cenného pomocníka během celého těhotenství i po porodu. V tomto období je nutné jakoukoli léčbu volit velmi citlivě, s ohledem na co nejnižší zatížení organismu matky i dítěte. Fototerapie představuje velmi bezpečnou metodu, vhodnou k prevenci i léčbě nejrůznějších potíží spojených s těhotenstvím a porodem. Těhotné ženy v důsledku rychlé změny hmotnosti často trápí strie, které se objevují zejména ve čtyřech rizikových partiích: na břiše, stehnech, hýždích a prsou. Světelná terapie funguje jako vhodná prevence vzniku těchto pajizévek i jako účinná léčba. Při prevenci stačí svítit na exponovaná místa od třetího měsíce těhotenství dvakrát týdně, od šestého měsíce se doporučuje každodenní aplikace. Po porodu se provádí terapie v cyklech.

                   

Nastávající maminky velmi často trápí také nepříjemné bolesti zad. Polarizované světlo přináší úlevu nejen díky svému analgetickému efektu, ale příznivě působí také díky velmi lehkému tepelnému účinku. Světlo BIOPTRON významně urychluje také hojení pooperačních jizev po nástřihu hráze či po císařském řezu. Při kojení mohou na prsních bradavkách vzniknout prasklinky, které jsou nejen bolestivé, ale zároveň představují také vstupní bránu pro infekce, které mohou vést až k zánětu prsu. Světlo BIOPTRON má v tomto případě jednak analgetický efekt, takže uleví od bolesti, jednak urychluje hojení. Biolampa BIOPTRON je vhodná nejen pro maminky, ale i pro děti. Světelná terapie se úspěšně používá v nejrůznějších zdravotnických zařízeních, kde urychluje léčbu a hojení celé řady kožních problémů. V domácím prostředí světelná terapie nejčastěji pomáhá léčit například opruzeniny nebo urychluje vstřebávání hematomů.

I přes vaši nejvyšší péči může občas potkat vaše děti nějaký úraz. Zejména ty nejmenší často také onemocní. Se světelnou terapií BIOPTRON můžete pomoct svým dětem uzdravit se mnohem rychleji a tím je ušetřit bolesti a nepohodlí. Je to klinicky prověřená léčebná metoda, u které nebyly zjištěny žádné negativní vedlejší účinky, a může být bezpečně používána u dětí všech věkových kategorií, včetně novorozenců. Studie provedené v mnoha nemocnicích a klinikách potvrzují, že světelná terapie BIOPTRON je účinná, bezpečná a jednoduše aplikovatelná při léčbě dětí. S dosaženými výsledky světelné terapie BIOPTRON byli spokojeni i jejich rodiče.

Zjistěte, jaký typ lampy BIOPTRON se pro vás nejvíce hodí na               www.domaci-lekar.com.

     

Světelná terapie BIOPTRON může být u dětí a novorozenců použita jako doplňková léčba ke zmírnění bolesti nebo jako podpora hojení v mnoha případech, jako jsou:

- kožní choroby

- infekce horních cest dýchacích (nachlazení, infekce čelních dutin, angína)

- onemocnění svalů, kloubů a kostí

- neurologická onemocnění

- říznutí, odřeniny

- burzitida nebo opruzeniny u novorozenců

Je vaše dítě náchylné k infekcím nosních dutin a krku?

Tyto infekce jsou vždy nepříjemné a vedou k zanedbání školní docházky. Světelná terapie BIOPTRON může pomoct při léčbě těchto onemocnění stimulací imunitního systému a podpořit proces hojení. Stačí jen k tradiční léčbě přidat každý den dvě 10minutová sezení s bioptronovou lampou, a to po dobu 5–6 dní. Klinicky ověřený výzkum potvrzuje, že BIOPTRON přináší dětem rychlou úlevu při dýchacích obtížích a jeho používání může vést k úplnému uzdravení v průběhu několika málo dnů!

Trpí vaše dítě alergickým ekzémem nebo kožní vyrážkou?

Tyto druhy kožních onemocnění jsou v současnosti mezi dětmi velmi rozšířené. Světelná terapie BIOPTRON nabízí dětem příjemnou léčbu, která může být nápomocná při hojení kůže, zmírnění bolesti, svědění a dalších nepříjemných kožních onemocněních. Zároveň nabízí rychlou a účinnou úlevu od symptomů atopické dermatitidy, včetně svědivé a suché pokožky. Protože léčba světelnou terapií BIOPTRON je bezbolestná a krátká, je dětmi kladně přijímána a rodiči vysoce oceňována. Doporučená doba léčby: 4–10 minut jednou až dvakrát denně.

Před použitím světelné terapie BIOPTRON vám doporučujeme, abyste se poradili se svým lékařem a získali tak odborné rady ohledně toho, zda je tato terapie vhodná nebo zda je nezbytný jiný léčebný postup.

Více informací o světelné terapii BIOPTRON a výrobcích Zepter Medical najdete na www.zepterclub.cz. Kontaktovat nás můžete také na tel.: 311 331 888 nebo e-mailem: bioptron@zepter.cz.

Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o biolampu BIOPTRON Compact III, automobil SEAT Altea XL a další Zepter ceny za 1 milion Kč! Více na www.zepterhra.cz. Nově zde naleznete také videozáznam z předání automobilu Hyundai i30cw z loňské hry!

 

www.zepterclub.cz

Přečtěte si také 

Navštivte také: Maminky a tatínkové, Jak být dobrým rodičem

Tagy: pozitivní účinky světla bioptron

Komentáře