Přebalovací tašky se sportovní i elegantní tváří

Datum publikace: 13.06.2011

Kategorie: Novinky na trhu | Miminko | Batole | Maminky a tatínkové

A je to tady. Nedávno se z Vás stali pyšní rodičové a první rodinná dovolená se blíží. Jenže najednou zjišťujete, že cestování s malým drobečkem není zase tak jednoduché. Potřebuje asi tak pětkrát více věcí než obvykle. Naštěstí existují přebalovací tašky, které přispějí k Vaší pohodě, ať už se vydáte kamkoli.            

Vše pod kontrolou

S příchodem miminka na svět přibere také naše kabelka. Kamkoli s miminkem vyrazíme, potřebujeme plenky, přebalovací podložku, dudlík, láhev na pití a spoustu dalších drobností. Není tedy sporu o tom, že malou kabelku musíme vyměnit za větší. Jenže ani ta větší nepředstavuje to pravé ořechové. Dámské kabelky, stejně jako pánské aktovky, totiž neumožňují snadnou a rychlou orientaci v kojeneckých potřebách. Pokud tedy nechceme ztrácet nervy dlouhým přehrabováním a hledáním předmětů, které právě potřebujeme, je lepší, když si pořídíme pořádnou přebalovací tašku.            

   

Nikdo nic nepozná

Přebalovací taška je velmi praktická, vše se do ní pohodlně vejde a člověk to ještě pohodlněji najde. Jenže má jeden háček. Kdo si zakládá na své image, tomu se nechce vyměnit elegantní kabelku či aktovku za přebalovací tašku. Jaký tedy zvolit kompromis? Žádný. Stačí si jen pořídit některou z přebalovacích tašek Babymel, a Storksak, které představují jedinečné spojení obojího. Jejich užitné vlastnosti, jako je prostornost, dokonalé uspořádání a přehlednost, z nich udělá Vaše opravdové pomocníky. A díky vzhledu sportovní či luxusní kabelky nikdo nic nepozná.

           

Přebalovací tašky pro každou událost

Přebalovací tašky Babymel a Storksak jsou vyrobeny z velmi kvalitních a odolných materiálů, které jsou omyvatelné. Tašky Babymel se těší velké oblibě pro svůj nápaditý sportovní vzhled, který je předurčuje především pro neformální setkání a na výlety. Tašky Storksak se hodí spíše na společenské akce. Všechny tašky jsou vybaveny termo kapsou, nebo termo obalem na láhev, díky čemuž si nápoje uchovají požadovanou teplotu až 4 hodiny. Integrovanou přebalovací podložku můžete využít i k příjemnému posezení v parku. Tašky Babymel lze díky jednoduchému patentu lehce a bezpečně připevnit ke kočárku.

     

Až dítě vyroste

Přebalovací tašky Babymel a Storksak mají ještě jednu velkou výhodu, a to je jejich víceúčelové použití. Jejich design totiž ani v nejmenším neprozrazuje, k čemu primárně slouží. Jakmile Vaše děti odrostou plenkám, může se přebalovací taška stát Vaší společnicí na výletech, ale i klidně na cestě do práce. Takže pokud nemáte miminko a taška se Vám přesto líbí, klidně si ji kupte.  

         

Praktická židlička

Pokud se chystáte na dovolenou, na výlet, anebo třeba jen do restaurace, přibalte si ještě jednu věc. Univerzální textilní židlička Totseat nás zaujala svou jednoduchou montáží na židli, stejně jako nízkou hmotností 360 g a malými rozměry. Židličku bez problémů nasadíte na židle všech velikostí i tvarů.

  

V restauraci beze stresu

Pokud si židličku Totseat pořídíte, v žádné restauraci se už nebudete muset ptát, zda mají volnou dětskou židličku. Ale ani na návštěvě nebudete krmit dítě na klíně. Když přijde čas jídla, stačí židličku navléknout na židli, upravit délku a posadit do ní miminko. Židličku snadno složíte do malého cestovního pouzdra, a proto může být stálou součástí Vaší cestovní výbavy. Říkáte si, proč už dávno jednu nemáte? Pořiďte si ji v e-shopu www.pana.cz. Přebalovací taška i židlička, to je duo, které Vám zpříjemní aktivní život s miminkem.

 
www.pana.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Novinky na trhu, Astrologie

Tagy: přebalování | tašky | židličky

Komentáře