Program pro rodiny s dětmi v hotelu Pavlov!

Datum publikace: 16.11.2010

Kategorie: Miminko | Batole | Hry a volný čas | Maminky a tatínkové

Máte malé děti, a přesto byste s nimi rádi vyrazili někam na víkend? Vypravte se do jednoho z nejkrásnějších koutů naší země. Objevte překrásnou scenérii Pálavy plné historických památek a vinných sklípků. Máme pro Vás také tip, kde můžete přenocovat.   

Tak trochu jiný hotel
V samém srdci Pálavy ve vesničce    Pavlov jsme objevili Hotel Pavlov www.hotelpavlov.cz, ve kterém si lidé rezervují pobyty celý rok dopředu. Proč? Hotel Pavlov je totiž výjimečný tím, že pořádá spoustu zajímavých akcí. Svým hostům nabízí velmi komfortní ubytování, výbornou kuchyni a dobrou zábavu za velmi dobré ceny. A to ani nemluvíme o překrásných přírodních scenériích Pálavských vrchů, jimiž je hotel obklopen. Kdo viděl film Bobule, ten jistě ví, o čem je řeč. Můžete si zde do sytosti užít pěší turistiku v panenské přírodě, anebo výlety na kole. Milovníci vodních sportů se vydovádí na Mušovských jezerech. A jen tak mimochodem, při natáčení filmu Bobule, bydlela většina herců právě v Hotelu Pavlov!

                       

Program pro rodiny s dětmi
Jak jsme uvedli výše, Hotel Pavlov patří mezi vyhledávané hotely právě díky programům, které pořádá pro své hosty. Speciálně pro rodiny s malými dětmi je určen program S Tebou mne baví Pavlov. Hned po příjezdu si mohou děti hrát v herně plné hraček, kde nechybí dozor zkušené pedagogické pracovnice. Děti si zde mohou stavět s legem, kreslit, anebo třeba modelovat. Jejich rodiče si mezitím mohou dát na přivítanou skleničku některého z místních vynikajících vín a v klidu si vychutnat připravené menu. Protože o děti je opravdu dobře postaráno, rodiče si mohou svůj večer opravdu užít. Druhý den ráno se účastníci vydají na přechod Pálavy, kde na trase 3,5 km absolvují náročnou překážkovou dráhu. Odměnou za velkou námahu (především tatínků nesoucích na ramenou své ratolesti) je úchvatný výhled z hradu Děvičky. Dětské odpoledne probíhá opět ve znamení her. Po hrách přijde na řadu divadélko Paravánek. Večer divadelní program vystřídá živá kapela. Děti se mohou učit tancovat a cvičit za doprovodu hudby. Rodiče mezitím navštíví Vinařství u Šilinků, kde absolvují ochutnávku vín včetně degustační soutěže. Po návratu na hotel si vychutnají vynikající večeři. Zatímco vydováděné děti spokojeně spí, kapela pokračuje v hraní pro rodiče až do ranních hodin. V neděli ráno čeká tatínky s dětmi stylové společné focení u vinného sklepa. Maminky si mohou v nedalekém Café Fara vychutnat vynikající kávu a zákusek, anebo si užít některou z wellness procedur.

        

Reference návštěvníků
Jednou z rodin, které si tento víkend opravdu užily, byli Iveta a Samuel Havlíkovi s dětmi Eliškou (1,5 roku) a Šimonem (4,5 roku) z Říčan u Prahy. Zeptali jsme se Ivety, proč se rozhodla účastnit tohoto víkendu, a jak se jí líbil: „My máme Pálavu opravdu rádi, jezdíme sem dvakrát až třikrát do roka. V Hotelu Pavlov jsme již jednou bydleli. Je zde milý personál, dobře tu vaří a mají krásné pokoje za rozumnou cenu. Když jsem se dozvěděla o akci „S Tebou mne baví Pavlov“, tak jsme neváhali. Ten program byl prostě super. Děti byly nadšené z toho výšlapu po Pálavě, pak dostaly diplom a ještě balíček dobrot. Loutkové divadélko je naprosto pohltilo. Nakonec jsem nevěřila svým očím, když jsem viděla Šimona tancovat. Program byl do detailu promyšlený. Odjíždíme velmi spokojení. Manžel i já jsme uspěli v degustační soutěži, tak si dokonce vezeme domů vinařskou cenu. Podobný program chystají také na Silvestra, takže jsme si raději v předstihu rezervovali pokoj a už teď se moc těšíme.“ Rádi byste se zúčastnili některého z programů hotelu Pavlov? Více informací se dozvíte na www.hotelpavlov.cz.

www.hotelpavlov.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dospívání, Výchova

Komentáře