Vytvořte dětský interiér podle svých představ

Datum publikace: 23.11.2010

Kategorie: Předškoláci | Školáci | Bydlení

Přestali jste být spokojeni se vzhledem svého současného nábytku? Anebo si zařizujete nové bydlení, na nábytek Vám už však nezbývá moc peněz? Dejte sbohem nemodernímu i lacině vyhlížejícímu interiéru. Vytvořte si interiér podle svých představ! Přesvědčíme Vás, že i s malým rozpočtem lze dělat velké věci!  

Kouzelná proměna

Zařídit byt či dům tak, abychom se v něm cítili příjemně, a zároveň vyhovoval současným módním trendům, není vůbec jednoduché. Zvláště když máme omezený rozpočet. Díky našim tipům však můžete dosáhnout dokonalé proměny svého interiéru za symbolickou cenu. Ptáte se, jak to dokážeme? Snadno. Navštívíme totiž internetový obchod   www.detskedekorace.cz, kde si vybereme z bohaté nabídky samolepicích fólií d-c-fix. Samolepicí fólie d-c-fix mají věrohodné struktury dřeva, mramoru, kovu a dalších vzhledově příjemných povrchů. A proto dokážou proměnit fádní a laciný nábytek proměnit v neuvěřitelně atraktivní kousky. Když si nebudeme jisti, jak přesně by měl náš nový domov vypadat, tak pro inspiraci zalistujeme katalogem d-c-fix original, ve kterém najdeme desítky nejrůznějších vzorů. Kromě samolepicích fólií v metráži si v katalogu vybereme také ze sad samolepicích obrázků určených k dekorování zdí a jiných hladkých ploch. Dobrý nápad, nemyslíte?

        

Snadná a rychlá aplikace

Že nejste zrovna dvakrát manuálně zruční? Žádný strach. Tento typ proměny zvládne i dítě. Všechny produkty hravě zvládnete nainstalovat sami, bez pomoci specializovaných firem nebo odborníků. Snadná a rychlá aplikace patří mezi další výhody použití samolepicích fólií. Problematické není ani lepení hran či rohů nábytku. A jak je to s jejich odstraňováním? Fólie lze jednoduše sloupnout a dokonce opakovaně použít. Co jistě dále oceníte, to je trvanlivost a nenáročnost na údržbu. K dekoraci nebo vizuálnímu krytí skleněných ploch, jako jsou například sprchové kouty nebo okna, jsou určeny transparentní fólie. Na výběr máte ze dvou variant. Z lepidlové a bezlepidlové, kdy fólie s názvem raz dva tři static drží pomocí adhezivní statické síly.

Fantazii se meze nekladou

Pokud tedy vzhled některé z Vašich místností přestal odpovídat současným módním trendům, objednejte si designové fólie, vezměte do ruky nůžky a dejte se do díla. Neváhejte změnit barvu i povrch stolů, židlí, knihovny, komody, či kuchyňské linky. A pozor, fólie jsou vhodné také k dotváření drobných bytových dekorací. Náš tip: polepte fóliemi nevzhledné vypínače. Dodejte svému bydlení originální vzhled přesně podle Vašich představ. A nezapomeňte udělat radost také svým dětem. V nabídce e-shopu   www.detskedekorace.cz  , jak samotný název napovídá, najdete mnoho krásných dekorací určených do dětských pokojů. Pokud hledáte nějaký vhodný tip na dárek, nenápadně zjistěte, kterého z pohádkových či seriálových hrdinů mají Vaše děti nejraději. Malou čarodějnici, Pata a Mata, Spidermana, anebo medvídka Pú? Webové stránky   www.detskedekorace.cz   navštivte také v případě, že preferujete klasickou formu nákupu. Doporučí Vám zde totiž prodejnu v blízkosti Vašeho bydliště. Hodně příjemných chvil ve Vašem novém domově!

www.detskedekorace.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Jak být dobrým rodičem, Zdraví a výživa

Tagy: dekorace

Komentáře