Všechny články

Aby spinkalo (jako) v bavlnce

Zná to plno maminek – dokud máte děťátko v náručí nebo kočárku, sladce spinká. Jakmile jej přendáte do postýlky, spustí se siréna. Miminko se tak dožaduje ohraničeného a bezpečného místečka. Takového, jaké mělo u maminky v bříšku.

pokračovat na článek

Jarní výzdoba z Modelitu – dekorační zápich

Opět je tady jaro a s ním jsou vždy spojeny Velikonoční svátky, úklid a také jarní výzdoba. Přinášíme vám další inspiraci jak zabavit děti a vyrobit vlastní originální zápichy do květináčů, které upoutají každou návštěvu i koledníka.

pokračovat na článek

Jako SUV s grácií limuzíny

Čas utíká příliš rychle na to, abyste na dobu, kdy vaše dítě potřebuje kočárek, pořizovali kočárků víc než jeden jediný. Na co je potřeba myslet, když vybíráte ten správný?

pokračovat na článek

Prostě radost v Lázních Mšené

Letošní zima nám dala zabrat. Jaro je sice za dveřmi, leč energie je po té tuhé a dlouhé zimě zcela vyčerpaná. Naštěstí mám skvělý recept, kterak znovu nastartovat a být připravena radovat se z jarního vlání.

pokračovat na článek

Užijte si s dětmi přípravu Velikonoc

Velikonoční tvoření s dětmi je radost. Jak jsou hrdé, když si domov ozdobíte jejich veselými výrobky slepiček, zajíčků a malovaných vajíček! Aby to šlo co nejjednodušeji, pořiďte si šikovné pomocníky. Třeba od tradiční značky OVO.

pokračovat na článek

Jedna postýlka od miminka až po pubertu

Minuty, kdy miminko pláče, nám přijdou nekonečné, ale jinak čas s dětmi utíká rychle. Kromě toho, že téměř každý měsíc vyrostou z nějakého oblečení nebo bot, se několikrát změní i nároky na dětský pokoj.

pokračovat na článek

Testovali jsme teploměr iThermonitor, za nás uspěl na jedničku

Před časem jsme dostali možnost vyzkoušet něco nového, a to teploměr, který usnadní dny, kdy vaše děti trápí horečky.

pokračovat na článek

Srst vašeho miláčka v bezva kondici

Kdo měl někdy doma čtyřnohého mazlíčka, jistě si vybaví všudypřítomné chlupy. Období línání je tu, a vy se na něj máte možnost připravit s revolučními hrably! Přiznejme si, maminky, když jsou doma děti, každý pomocník při udržení čistoty je k nezaplacení!

pokračovat na článek

Co by nemělo chybět vašemu dítěti? Podívejte se na naše tipy

Dítě je doslova dar a my musíme říci, že každé dítě by mělo být především maximálně spokojené. Pokud s tím souhlasíte, podívejte se společně s námi na to, co by rozhodně nemělo chybět právě tomu vašemu. Možností a zajímavých tipů je více než dost.

pokračovat na článek

Ideální dovolená pro celou rodinu v Krkonoších v Parkhotelu Harrachov

Hledáte místo, kde strávit ideální dovolenou s vašimi dětmi? Nebo hledáte pouze vhodné ubytování v Harrachově, největším horském středisku západních Krkonoš? Naším typem pro vás je Parkhotel Harrachov.

pokračovat na článek

Baby hnízdečko – útulné místo pro miminko

Dítě se v děloze cítí bezpečně, poskytuje mu příjemné teplo a útulnost. Cítí tlukot maminčina srdce, slyší její hlas. S narozením tato idyla končí. Prostředí mimo bříško není již tolik přívětivé a nedovyvinutý nervový systém novorozence způsobuje problémy s adaptací v novém prostředí. Zatímco většina mláďat je po narození téměř soběstačná, malý človíček toho mnoho neumí, potřebuje rodiče, objímání, houpání. Je velmi důležité zajistit novorozencům podobné podmínky, jaké měli v bříšku maminky. Miminko potřebuje útulnost, teplo a …přítmí.

pokračovat na článek

TOP 5 mobilních telefonů pro děti

Výběr prvního mobilního telefonu pro děti není jednoduchá záležitost, proto se dnes s internetovým obchodem Huramobil.cz podíváme na 5 nejlepších mobilů pro děti, které s telefony teprve začínají.

pokračovat na článek

Jak si zasportovat a zlepšit figuru i bez hlídání? V bazénu s protiproudem

Bazén je jedna z nejlepších investic do rodinné pohody. Děti vodu milují a zabaví se v ní na dlouhé hodiny. Současně ale může být bazén bezkonkurenční i pro vaše zdraví, kondici a pěknou postavu. 

pokračovat na článek

Stojí za přečtení

Protože modernějšího průvodce mateřstvím už nenajdete. Naučte se připravovat léčebnou i preventivní stravu pro celou rodinu.

pokračovat na článek

Resort Obertraun uchvacuje přírodou i skvostným lyžováním

Zhruba 450 kilometrů nás z Prahy dělilo od našeho dovolenkového pobytu v údolí rakouských hor na břehu jezera Hallstätter See. Na cestu jsme se vydali plní očekávání – rozhodli jsme se totiž za naši redakci vyzkoušet, co všechno nabízí rakouský Resort Obertraun rodinám s dětmi, které si chtějí užít jarní prázdniny, nebo „jen“ prodloužený víkend v prostředí nádherné přírody s kvalitním lyžováním i servisem. A vyplatilo se. Nezklamala ani lyžovačka, ani nabídka možností. Ošizen nebyl ani nejmenší člen výpravy – ve svých šesti měsících s námi absolvoval naprosto všechno (kromě sauny).

pokračovat na článek

Toužíte po dítěti? Víme, na co se připravit

Také jste jednou z těch, která touží po dítěti? Pokud ano, je dobré se připravit na celou řadu věcí, které velmi pravděpodobně nastanou. K tomu, abyste otěhotněla je samozřejmě třeba i ten správný partner, který se stane otcem vašeho dítěte.

pokračovat na článek

Příběh české obří stavebnice

Česká obří stavebnice Cihličky pro dětičky si získává čím dál více příznivců. Popovídali jsme si s Jiřím Matějčkem, zástupcem rodinné firmy, která Cihličky produkuje třetím rokem a začíná se rozrůstat i do zahraničí.

pokračovat na článek

Jak to chodí v Montessori škole?

Vaše dítě je osobnost, se kterou je tak třeba zacházet. Dítě by se mělo učit, protože chce, ne proto, že chce uspokojit učitele a rodiče. Učení by mělo být zábavné a bez stresu. Souhlasíte? Tak to přesně ti správní Montessori rodiče.

pokračovat na článek

Pro děti nejlépe nakoupíte bez dětí – ideálně na internetu

Vybírat občas nějakou tu hračku nebo roztomilý obleček někomu jako dárek je radost. Většinou je však nákup dětských potřeb pravidelnou povinností. Ani ta ale nemusí být nepříjemná.

pokračovat na článek

Jak vybrat jídelní židličku?

Už nastal čas, aby váš potomek stoloval s vámi? Nevíte, podle čeho se při výběru židličky rozhodovat? Poradíme vám, jak poznat kvalitní židličku a jaké možnosti vlastně máte.

pokračovat na článek