Všechny články

Dítě a domácí mazlíček: Jak začlenit nový přírůstek do rodiny?

Domácí mazlíčci a malé děti zpravidla bojují o pozornost v domácnosti. Často si děláme starosti v případě, že už mazlíčka máme a chystáme se na svět přivést dítě. Jak bude reagovat? Je to bezpečné? Ten samý problém můžeme řešit i v opačném případě. Máme pro vás několik tipů, jak se na nový přírůstek, ať už ten zvířecí nebo lidský, připravit.

pokračovat na článek

Zábavné dětské koloběžky švýcarské značky MICRO

Není pochyb o tom, že pro své děti chceme jen to nejlepší. Chceme, aby se bavily, rozvíjely a měly dostatek pohybu. A právě k těmto účelům je skvělá koloběžka. Nejen, že si s ní děti užijí spoustu zábavy, ale také získají potřebnou rovnováhu a zdokonalí koordinaci pohybu. A jakou koloběžku pořídit?

pokračovat na článek

Aloe Vera nahradí skoro celou lékárničku

Mít doma přípravek s Aloe Vera znamená mít pohotovostní lékárničku na první pomoc. Když vaše pleť vysílá SOS, nenechte ji trpět.

pokračovat na článek

Ulevují v těhotenství, neocenitelné při kojení

Těhotenství jako radostný stav Vám přináší mnoho příjemných pocitů, euforie, nadšení z příchodu miminka. Pokud netrpíte ranními nevolnostmi, je to pro Vás krásné období očekávání a tvoření zázemí pro svého drobečka.

pokračovat na článek

Dárky pro všechny „hračičky“ bez ohledu na věk či pohlaví

Říká se, že v každém muži je kus kluka. Důkazem jsou dárky, které potěší úplně stejně syna, tatínka i dědečka. Možná ale také nakonec i dámskou část rodiny. Přesně takové dárky najdete v prodejnách s RC modely.

pokračovat na článek

Úklid, který neškodí přírodě

Současné čisticí přípravky sice perfektně odstraní z vaší domácnosti stopy nepořádku, ale činí tak často na úkor přírody, ve které naopak nesmazatelné stopy zanechávají. Jsou ale i moderní čisticí přípravky, které životní prostředí nezatěžují.

pokračovat na článek

Malý kolektiv umožňuje velký rozvoj dětí

Soukromé mateřské školky už nejsou nic neobvyklého ani v menších městech, natož v Praze. Přesto se rodiče, kteří měsíčně dávají za školku x tisíc korun, často setkají s nepochopením okolí. Co může soukromá školka nabídnout navíc?

pokračovat na článek

Dopřejte svým dětem vzduch bez škodlivin

Špatná kvalita vzduchu úzce souvisí s akutními i dlouhodobými zdravotními potížemi. Ty může nejen zhoršovat, ale i způsobovat. Proto je zejména v tomto období, kdy trávíme v místnostech více času, třeba dbát na to, abychom dýchali vzduch co možná nejlepší.

pokračovat na článek

Blíží se nejkrásnější veletrh roku STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY

Hledáte inspiraci na vánoční dárky? Potom byste neměli zmeškat největší předvánoční veletrh STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY, který se uskuteční od 8. do 11. prosince 2016 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Uvidíte zde více než šest tisíc rozmanitých dárků, např. hračky, módu, dekorace, ale také potřeby do domácnosti nebo potraviny a nápoje.

pokračovat na článek

Proč platit za soukromou školku?

Asi největší výhodou soukromé mateřské školky oproti státní je malý kolektiv. Navíc se většinou soukromá školka snaží nabídnout i něco navíc. Například přirozenou výuku cizího jazyka, čímž dítě získá veliký náskok do budoucna.

pokračovat na článek

Produkty JOIE usnadní péči o vaše maličké

Kočárky, autosedačky či jídelní židličky značky JOIE, jedné z nejprodávanějších ve Velké Británii, jsou především symbolem kvality, spolehlivosti a cenové dostupnosti a zároveň také společenské odpovědnosti.

pokračovat na článek

Suchá kůže, ekzémy, lupénka – pomůže oslí mléko!

Vítr, nedostatek slunce, sychravé počasí, přetopené místnosti a suchý vzduch, to vše zhoršuje stav pokožky. Podle čeho vybíráte v tomto období kosmetiku vy? Přikláníte se k renomovaným značkám nebo důvěřujete síle přírody? Horkou novinkou podzimu je řecká přírodní kosmetika s oslím mlékem.

pokračovat na článek

I bezlepkové Vánoce mohou být sladké

Jedno z nejkrásnějších období celého roku je tady. Vánoce jsou za dveřmi a naše domovy se proměňují ve voňavá království plná lásky, klidu a pohody a samozřejmě také vánoční výzdoby, dárků a tradičních dobrot.

pokračovat na článek

Věnujte (si) pod stromeček hýčkání v lázních

I když své dětičky milujeme sebevíc, někdy toužíme po pár hodinách nebo ­dokonce dnech, kdy se o ně postará někdo jiný a my budeme mít čas pro sebe a nemusíme se starat vůbec o nic – třeba v lázních.

pokračovat na článek

Kosmetika s opravdovou vůní a účinky z přírody

Používání bio či přírodní kosmetiky je jednou z cest, jak nezanášet svůj organismus látkami, na které není stavěný. Ale na rozdíl od potravin, kde je označení limitováno předpisy, tomu tak u kosmetiky není. Proto je důležité koukat nejen na pěkný obal, ale hlavně na důvěryhodnost značky. 

pokračovat na článek

Zařizujeme dětský pokoj – jak na to?

Pokoj pro děti je zcela specifický prostor, neboť je to jejich území, jejich království, kde se musí cítit příjemně a v bezpečí, a kde by měly mít i pocit soukromí. Na vybavení dětského pokoje by se proto, pokud je to v jejich věku již možné, měly podílet svým rozhodnutím i samotné děti.

pokračovat na článek

Vybírat dárky je radost, když máte dost nápadů

Vánoce se pomalu blíží, do toho nějaké ty narozeniny a svátky...také máte někdy už problém najít vhodný dárek? Přinášíme vám pár tipů, které vám s výběrem pomohou.

pokračovat na článek

I kojenci si mohou dát zákusek

Aby maminka malého děťátka vydržela celý den s energií, občas se musí „nadopovat“ nějakou sladkostí. Jak to ale udělat, když miminko je všímavé a dožaduje se také dobroty? Řešením jsou zdravé sušenky už pro ty nejmenší labužníky.

pokračovat na článek

Mohou naše děti sedět zdravě?

Lidská těla jsou navržena tak, aby chodila, ležela, dřepěla, skákala, šplhala, běhala. Lidská těla nejsou určena k dlouhému sezení. Přesto se každý rok zvyšuje doba, kterou denně trávíme sezením doma, v dopravních prostředcích, v práci, při jídle, a to nepočítáme sezení dětí ve škole.

pokračovat na článek

Výrobky Little Angel® zahřejí miminko v sychravých dnech

Patříte mezi spotřebitele, kteří upřednostňují lokální a české produkty? Jihočeská značka Little Angel®, která nabízí mimo jiné doplňky ke kočárkům, je jednou z těch tradičních a zodpovědných.

pokračovat na článek