Všechny články

Naučte se jazyk po telefonu

Naučit se jazyk není žádná legrace. Často ztroskotáme na tom, že nestíháme jezdit na lekce, které trvají hodinu a déle, když nepočítáme cestu. Obzvlášť pro maminky na mateřské není jednoduché, vyhradit si několikrát týdně tři hodiny času. Co kdyby stačilo 15 minut?

pokračovat na článek

Domov dýchající zdravím

Můžeme žít ve zdravém prostředí anebo také v ještě zdravějším. Je to jen otázka správné volby.

pokračovat na článek

Dětské letní oblečení s maximální ochranou proti slunci

Sortiment německé značky LÄSSIG zahrnuje produkty od bavlněných plenek přes bryndáky a jídelní sety, dětské cestovní tašky a batůžky, multifunkční šátky až po kabelky a kočárky. Nyní přináší letní kolekci z materiálů zajišťujících ochranu proti škodlivým slunečním paprskům.

pokračovat na článek

I vaše dítě může vlastnit originál

Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší. Bereme zřetel na kvalitu materiálů a provedení i na originální design a snažíme se najít skvělé služby a produkty za přijatelnou cenu. Jak by se vám líbil svět, ve kterém si můžete vybrat, jak bude oblečení a ostatní textil pro vaše miminko vypadat?

pokračovat na článek

Co s sebou do první třídy?

Nový školní rok už se pomalu blíží a naši prvňáčci se chystají poprvé do neznáma. Zatímco oni se těší na nové kamarády a zážitky, my rodiče si děláme starosti, abychom jim pořídili všechno potřebné. Bez čeho se náš prvňáček neobejde a na co bychom měli při výběru brát zřetel?

pokračovat na článek

Bolí vás záda? Rehabilitujte v pohodlí domova

Rehabilitace je často jediným řešením, jak se konečně zbavit bolesti zad. Často ale řešíme nedostatek času nebo dlouhou čekací dobu. Naštěstí si můžete ušetřit čas, starosti a spoustu bolesti pomocí speciálních zdravotních pomůcek, které se již řadu let využívají ve zdravotnictví a v současné době také právě v rehabilitačních centrech.

pokračovat na článek

Jak procvičovat učivo o prázdninách?

Chcete, aby si vaše děti přes prázdniny opakovaly učivo a přitom se nenudily? Máme pro vás pár tipů.

pokračovat na článek

Chraňte své děti před žloutenkou typu A

Žloutenka typu A (Virová hepatitida typu A) je virové onemocnění způsobující infekční zánět jater. Záludnost tohoto infekčního onemocnění spočívá především v jeho snadném přenosu, zpravidla při požití kontaminovaných potravin, nápojů nebo kontaktem s kontaminovanými předměty.

pokračovat na článek

Trápí vaše dítě kolika?

Zažívací problémy dětí jsou noční můrou většiny matek. Právě kolika je jedním z největších problémů kojenců a její příčiny mohou být různé. Kolika trápí nejen miminko, ale i ustaranou maminku, a proto je potřeba identifikovat příčiny, mírnit její projevy a snažit se jí předcházet.

pokračovat na článek

Dětské pokoje hravě a levně

Zatímco pro nás je dětský pokojíček pouze jednou místností našeho bytu, pro děti je útočištěm a místem, které patří právě jim. V pokoji si hrají, baví se se sourozenci nebo s kamarády zažívají skvělé okamžiky i těžké chvíle při učení. Je velmi důležité, abychom si toto při zařizování dětského pokoje uvědomili a postarali se o to, aby se opravdu stal malým královstvím našich dětí.

pokračovat na článek

Dětské koloběžky, které nemají konkurenci

Chcete podporovat aktivní život svých dětí? Rozvíjet jejich rovnováhu a koordinaci a navíc jim dopřát spoustu zábavy? Pak by vám doma neměla chybět koloběžka, a když koloběžka, tak rozhodně Micro. Skládací koloběžky a odrážedla Micro jsou totiž kombinací skvělé kvality, krásného designu a technického vybavení.

pokračovat na článek

Zabavte děti výrobou funkční sopky

Vymyslet program, který by zabavil děti různého věku, není vůbec jednoduché. Přinášíme vám inspiraci, jak zabavit mladší dítě i to v pubertálním věku. Vyrobte s nimi krajinu s funkční sopkou.

pokračovat na článek

Smoothie pro celou rodinu

Smoothie získalo v poslední době na popularitě u všech věkových kategorií. Kromě toho, že si na něm skvěle pochutnáte, se jedná o vydatnou svačinku plnou vitamínů a prospěšných látek. Přinášíme vám tipy na skvělé recepty pro celou rodinu.

pokračovat na článek

Odhalte tajemství hladkých chodidel

Léto už je skoro tady a sluníčko nám dovoluje vytáhnout sandálky a žabky. Spousta žen ale po každodenním běhání okolo dětí, práce a nákupů mívá problémy se zatvrdlou a popraskanou kůží na chodidlech. Odhalte s námi tajemství hladkých chodidel snadno a rychle.

pokračovat na článek

Jaká je vhodná podlaha pro dětský pokoj?

Nejprve si zodpovězte otázku, co vlastně chcete, aby podlaha v dětském pokoji splňovala. V úvahu berte také věk dítěte a uvědomte si, že čím je dítě menší, tím více času tráví právě na podlaze.

pokračovat na článek

Výbava pro miminko musí být kvalitní a praktická

Když přivedeme dítě na svět, snažíme se, aby již do začátku mělo vše, co ke spokojenosti potřebuje. Některé věci ulehčují život nejen miminku, ale především nám rodičům. Proto bychom měli vsadit na ověřené a důvěryhodné výrobky.

pokračovat na článek

Zařizujeme dětský pokoj

Pro dětský pokoj neplatí při jeho vybavení nábytkem a doplňky ty samé zásady jako pro ostatní místnosti v našem bytě nebo domě. Stále musíme mít na paměti, že v dětském pokoji nebydlí dospělý člověk, ale obývá ho dítě. A to platí vždy, v podstatě až do okamžiku, kdy samo přijde s návrhem, že dětský nábytek a dětský pokoj je načase změnit.

pokračovat na článek

Kukuřičné křupky – zdravá svačinka nyní v nových příchutích

Co dětem na svačinu do školy nebo na hřiště, to je vděčné a věčné téma mezi maminkami. Namazaná houska je klasika, ale po čase se přejí a navíc některé výživové směry bílé pečivo vůbec nedoporučují. Co ale dětem pořád dávat? Jednou z možností jsou kukuřičné křupky.

pokračovat na článek

Cestujeme s dětmi aneb do čeho sbalit a kde mít vše po ruce

Na cestování s dětmi, ať jsou již jakéhokoliv věku, se názory různí. Většinou však vznikají dva tábory: jedni tvrdí, že cestování s dětmi je komplikované a náročné, druzí na tom neshledávají nic nereálného. Faktem však zůstává, že ať se vydáváte s jedním či více dětmi „jen“ na výlet do ZOO, nebo plánujete delší dovolenou, potřebujete mít spoustu věcí vždy na dosah ruky. A v tom mohou pomoci prostorné kabelky v XXL velikosti, tašky nebo praktické batohy různých velikostí a stylů.

pokračovat na článek

Neocenitelný pomocník pro bezpečný spánek miminka

Dlouho očekávané miminko už ťuká na bříško, a co nevidět si jej odnesete domů. Jistě jste maličkému zajistily vše potřebné od postýlky, potřeb k přebalování a spousty sad oblečení. Pomyslely jste také na jeho bezpečnost?

pokračovat na článek