Všechny články

Správná obuv pro dětské nožky

Zhruba od jednoho roku chodíme a běháme. Aby nám to vydrželo co nejdéle, musíme mít zdravé nohy. Proto se na obuvi již pro ty nejmenší nevyplatí šetřit, naopak investice do kvalitních dětských botek se v pozdějším věku vrátí.

pokračovat na článek

Doplněk stravy pro celou rodinu - Colostrum

Jak se bránit všudypřítomnému znečištěnému životnímu prostředí? Zbavit se neustálého stresu a udržet si imunitu i přes ne tak úplně zdravou stravu? Vyzkoušejte doplněk stravy, který pomůže tělu získat obranyschopnost a bojovat s důsledky nadměrného užívání antibiotik i u těch nejmenších.

pokračovat na článek

Dárek od MÁMAMI, to je dárek s vlastním příběhem

Máte také někdy pocit, že život se s vámi příliš nemazlí, že si zasloužíte nějaké to potěšení nebo maličkost pro zlepšení nálady? Hledáte občas jedinečný dárek pro přátele a známé? Chcete odměnit své děti či jim jen vylepšit pokojíček něčím neobvyklým, hodnotným a originálním? Pro všechny tyto příležitosti je tu MÁMAMI.

pokračovat na článek

Přivítejte nového člena vaší rodiny

Nezáleží na tom, jestli máte děti malé nebo velké. Úrazy jsou na denním pořádku a s každým bebíčkem se chodí za maminkou. Odřená kolena dokáží pěkně potrápit a co teprve první akné, které přijde suverénně s pubertou a nehodlá odejít. Na všechny podobné situace vám stačí úžasné produkty ActiMaris.

pokračovat na článek

Máme dítě. Máte dítě? Hurá na nákupy!

Vybrat si není někdy jednoduché. Nakupovali jste již někdy pro někoho třetího? Pak víte, o čem je řeč. A co teprve, pokud tím třetím je vaše děťátko. Čekáte teprve přírůstek do rodiny? Vybíráte tedy základní výbavičku, hledáte kojenecké věci, potřeby a oblečení. Miminka ač malá a nesamostatná, jsou v podstatě velmi náročná.

pokračovat na článek

Pexeso není jenom pro děti. Pomáhá i dospělým

Jako malý ho hrál každý a dodnes patří mezi „povinnou“ výbavu všech mateřských a základních škol. Řeč je o pexesu. Paměťové karetní hře, která letos slaví 50 let od svého objevení. A i když se to nemusí zdát, rozhodně není určená pouze dětem.

pokračovat na článek

Pro úsměv na tváři Vás i Vašich dětí

Nemoc dítěte dokáže pořádně zkomplikovat plány. A většinou tehdy, když je to nejméně potřeba. Před velkou prezentací v práci, poradou či dokončování projektu. Jak ale dětským nemocím předcházet? Kondici dítěte a jeho zdravotní stav ovlivňuje životní styl a také jídelníček. Rodiče by měli dbát na pestrou, pravidelnou a zdravou stravu, dostatek pohybu, pobyt na čerstvém vzduchu a celkovou pohodu dítěte v přirozeném režimu. K tomu aby děti měli dostatek vitaminů Vám pomohou multivitaminy pro děti z hravé kolekce The Simpsons.

pokračovat na článek

Tesco Mobile fandí maminkám

V září jim chce ulehčit od každodenních starostí a ušetřit jejich rodinný rozpočet.

pokračovat na článek

Lepidlo, které baví! Herkules Mizím zajistí zábavu i funkčnost

Pokud si říkáte, že lepení a práce s lepidlem je nuda, novinka Herkules Mizím vás přesvědčí o opaku. S ním se totiž nebudete těšit jen na finální výsledek lepení, ale užijete si i jeho průběh, který možná bude ještě víc zajímavější než výsledný výtvor. Lepicí tyčinka barví, ale zároveň dokáže zbělat a není nijak znatelná. Přijďte záhadě na kloub a pronikněte do tajů lepidla nové generace!

pokračovat na článek

Český drumben jde za světovým rekordem!

Jednoduchý nápad, jednoduchý vzhled, ale široké možnosti. Tak to je český vynález zvaný drumben. Že jste o něm ještě neslyšeli? Vy ani vaše děti? Pojďte se tedy seznámit. Třeba vás drumben inspiruje ke koupi, nebo „jen“ podpoříte jeho pokus o zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

pokračovat na článek

Jak na neklidný spánek miminka

Vytoužené miminko je s vámi již několik dnů a Vaše euforie se vystřídala s únavou z neprospaných nocí? Není divu, nošení, utěšování a kojení dává dost zabrat, když se vaše miminko mění v noci v malého trýznitele.

pokračovat na článek

Kartáčky Curaprox - vítěz nad problémy se zuby

Každý to známe. Čištění zubů je někdy otrava a vzít každé ráno i večer kartáček do ruky nás donutí jen představa zubaře s vrtačkou. A naučit pravidelné zubní hygieně naše děti je někdy nadlidský výkon. Hlavní je v zubní hygieně pravidelnost, pečlivost a také dobří pomocníci, tedy kvalitní pasta i zubní kartáček.

pokračovat na článek

Tipy na šikovné dětské postele

Místa není nikdy nazbyt, natož v dětském pokoji, který je pro své obyvatele ložnicí, pracovnou, hernou a obývacím pokojem v jednom, platí dvojnásob. Volbou vhodného nábytku, zejména dětské postele, lze však získat spoustu místa navíc. Podívejte!

pokračovat na článek

Batoh pro holčičky: Jaké motivy vybrat?

Chystáte se své dceři pořídit nový školní batoh, ale jelikož by to měl být dárek, tak se nemůžete zeptat, jaký by si přála? Určitě se už teď trápíte širokou nabídkou vzorů, barev a motivů a jednoduše nevíte, jaký vybrat. Nezoufejte, máme pro vás pár tipů, díky kterým u své ratolesti určitě zabodujete.

pokračovat na článek

Škola je tu! Nezapomněli jste na nějaké potřeby?

Září odstartovalo další rok školní docházky, anebo možná ten úplně první rok ve škole. Vedle výběru té nejkrásnější aktovky, penálu, krabičky na svačinu nebo sáčku na přezuvky by rodiče neměli zapomínat ani na další potřeby. Třeba ty na psaní a výtvarnou výchovu.

pokračovat na článek

Vchod do malého království

Zařizujete dětský pokojíček? Stále hledáte ty správné doplňky, nábytek a textilie. Co je ale velmi důležitou součástí každého pokoje? No přeci to první, co vaše dítko uvidí… Dveře do svého malého království.

pokračovat na článek

Český červený kříž, Procter & Gamble a Kaufland pomůžou potřebným dětem

Český červený kříž, P&G a Kaufland zahajují celonárodní charitativní akci „Z lásky k dětem“, aby pomohli dětem, které to potřebují.

pokračovat na článek

Báječná dýňová polévka

Dýně je dnes znovu objevená zelenina, kterou naše babičky rády zavařovaly jako kompot, vyráběli z ní džus a také polévku. A právě takovou zdravou a chutnou polévku si dnes připravíme.

pokračovat na článek

Dřevostavba – dobrý nápad!

Také čas od času čtete články na téma Jak být dobrým rodičem?, Jak správně vychovávat a motivovat dítě? Nebo Jak být šetrný k přírodě? A míváte pocit, že většina rad se u vás míjí s realitou?

pokračovat na článek

To nejlepší pro vaši myčku

Máte problémy s vodním kamenem, který se vám usazuje na nádobí a umyté ho pak musíte ještě leštit, anebo hůř, oplachovat? Pak je pravděpodobně problém v tvrdé vodě, a proto je ideálním řešením Finish regenerační sůl s velkými granulemi.

pokračovat na článek