Všechny články

Jak připravit rodiče na nástup do školky

Za rohem čeká září a spousta rodičů nervózně přešlapuje, bloumá v myšlenkách a řeší podobné obavy. Jak své dítě co nejlépe připravit. Na webu kolují různé semináře, tipy, články, ale věřte, že z veliké části je to hlavně o rodiči.

pokračovat na článek

Dřevěné hračky vs. plastové hračky, které jsou lepší?

Vybíráte hračky pro své dětičky? Trh dnes nabízí obrovské množství rozvojových, didaktických nebo jen zábavných hraček. Podívali jsme se na srovnání hraček ze dvou nejběžnějších materiálů - dřeva a plastu. Našimi kritérii pro kvalitu hraček byla trvanlivost, zdravotní nezávadnost i možnost rozvoje dětí na různých úrovních.

pokračovat na článek

Do nového školního roku s novým nábytkem!

Máte děti na prázdninách? Ideální příležitost, připravit jim nové zázemí! Zejména školáci a studenti ocení, když budou moci začít nový školní rok s novým nábytkem. Víme, kde najdete největší výběr dětského nábytku a postelí v celé ČR!

pokračovat na článek

Pořiďte školní tašku před koncem prázdnin!

Ušetříte si tak stres těsně před začátkem školního roku, předejdete riziku nesprávné volby a zároveň podpoříte těšení vašeho školáka na nový nástup do školy. Jak ale tašku správně vybrat? Jaké vlastnosti by měla splňovat?

pokračovat na článek

Desatero při zařizování dětského pokoje

Vybíráte nábytek do dětského pokoje? Nepodceňte volbu nejdůležitějších komponentů: postele a psacího stolu. A jak správně vybrat? Přečtěte si našich deset doporučení!

pokračovat na článek

Jak jsme stavěli dětské hřiště

Rozhodli jsme se, že odlákáme naše děti od nekonečného vysedávání u počítače a tabletu a postavili jsme jim na zahradě nové hřiště. Podívejte se, jak snadno můžete dětem splnit jedno velké přání.

pokračovat na článek

Dětství nebo kariéra? Rozhodnout musí rodiče

Byla slavná už ve čtyřech letech. Fotila pro Vogue, Beneton nebo Armaniho. Dostává stejně nabídek ke spolupráci, jako světové Top modelky. Neunikla ovšem ani kritice zlých jazyků. Malá Kristina Pimenova z Moskvy se potýká s nástrahami showbyznysu už v devíti letech. Její rodiče ale všechny špatné kritiky odmítají.

pokračovat na článek

Poprvé do školky

Čas je neúprosný. Prázdniny se blíží ke konci a v mnoha rodinách se chystají velké změny: poprvé do školky! Velká změna a událost pro celou rodinu. Ač je tento řez na začátku bolestivý pro děťátko i milující rodiče, je zcela nezbytný pro plnohodnotný vývoj každého dítěte. Věk tří let je časem pro vstup dítěte do další životní etapy. Etapy prvního osamostatnění a socializace s vrstevníky a poznávání světa za hranicemi bezpečného hnízda rodiny. Nebojte se toho, vaše maličké čeká báječné období plné her, objevování a učení se novým věcem a dovednostem.

pokračovat na článek

Barevné jídlo lahodí očím, ne však bílému tričku

V domácnosti existuje spousta nekonečných příběhů. Moje známá vždy říká: „…nákup, prádlo, žrádlo…“ a musím s ní naprosto souhlasit. Jedna z časově nejnáročnějších prací je praní.

pokračovat na článek

PREDATOR PARAZIT - účinný prostředek při výskytu vší a hnid

Už vám přišel domů email s informací, že se ve školce nebo ve škole vyskytly vši. Nebo dokonce máte své zkušenosti s úmorným odvšivováním mnohdy celé rodiny? Každopádně je dobré se připravit a preventivně mít doma kvalitní "odvšivovací" přípravek.

pokračovat na článek

Vyhrajte svou krásu a sebevědomí

Máte potíže s povadlými víčky a kůží v očním okolí? Vyhrajte estetický zákrok, který Vám vrátí sebevědomí a omladí Vás o několik let. Výherce získá voucher na plastickou operaci víček v hodnotě 10.500,-

pokračovat na článek

Rostoucím dětem rostoucí nábytek!

Rostou Vaše děti jako z vody? Rostoucí nábytek je pro ně ideální volba! Stačí jedna objednávka a od školky až do maturity nemusíte vybavení jejich studijního koutku up-gradovat.

pokračovat na článek

Zapojte se s dětmi do soutěže s Tropicem o vybavení ložnice za 6 000 Kč

Máte doma dítě a postel? Jestli ano, určitě nemáte nouzi o vtipné fotky, na kterých oba figurují. Vyberte tu nejlepší a pošlete ji do soutěže o nejvtipnější fotku dítěte v posteli. A pozor - máte na to jen tři týdny!

pokračovat na článek

Koupání v době těhotenství: jít či nejít do bazénu, to je oč tu běží

Zanedlouho začne období prosluněných letních dnů, které přímo svádějí k osvěžení ve vodě. Aby bylo koupání zdravé pro vás i vaše miminko, je dobré dodržovat několik základních pravidel a zásad. Povíme vám, které to jsou a na co si máte dávat pozor.

pokračovat na článek

Vybíráme školní tašku pro prvňáčka

Budete mít po prázdninách doma školáka? Nejvyšší čas, začít vybírat školní tašku. Ani se nenadějete a 1. září je tady. Jak ale správně vybrat? Poradíme Vám.

pokračovat na článek

Překvapující dětský nábytek: inspiruje, baví a šetří místo!

Nejlepší nábytek do dětského pokoje je takový, který děti mohou využívat na mnoho způsobů. Nábytek jednoduchých a inspirativních tvarů vyrobený z příjemného materiálu. A právě takovým nábytkem pod značkou Drumben System můžete vybavit dětský pokoj.

pokračovat na článek

Vyberte náušničky podle znamení!

Náušničky patří mezi nejčastěji darované šperky k dětským narozeninám. Tak proč při jejich výběru nezohlednit znamení zvěrokruhu a nevybrat podle něho vhodný kámen? Pro které znamení se hodí jaký druh a barva?

pokračovat na článek

Dětské bazénky zpříjemní léto našim nejmenším

Nejen na zahradě, ale také na terase či balkóně. Dětské nafukovací bazénky mají tu výhodu, že se vejdou úplně všude. A i na malém prostoru dokážou udělat mnoho radosti. Že ještě bazének nemáte? Z našich tipů si určitě vyberete!

pokračovat na článek

Kam na výlet s dětmi?

Víkend, prázdniny, státní svátky, to vše jsou chvíle, kdy jsou děti doma a je potřeba je nějak zabavit. A čím jim udělat největší radost? Výletem! Děti neprosedí celý víkend doma u počítače, poznají nová místa a mohou se i něco dozvědět.

pokračovat na článek

6 rad, jak dítě naučit plavat

Léto se nezadržitelně blíží a s ním přichází i doba vodních radovánek. Ideální čas pro to, abyste ve svých potomcích vybudovali pozitivní přístup k vodě a naučili je plavat. Jak si s tím poradit? Máme pro vás 6 užitečných rad.

pokračovat na článek