Všechny články

Užijte si báječnou rodinnou dovolenou u moře za super cenu!

v severní Itálii. Písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, vynikající italská kuchyně, spousta atrakcí pro malé i velké a krátká vzdálenost z České republiky, to jsou hlavní důvody obliby dovolené v Bibione. Ovšem neméně zajímavá pro rodiny s dětmi jsou i některá letoviska v Chorvatsku.

pokračovat na článek

Vybíráte dětské hřiště? Poradíme Vám, jaké jsou možnosti

Dětské hřiště na vlastní zahradě má celou řadu výhod, jak pro děti, tak pro jejich rodiče. Děti ho mají neustále k dispozici a na rozdíl od veřejného hřiště pouze Vaše rodina určuje, kdo si na něm může hrát. Své ratolesti máte pěkně pod dohledem a nemusíte nikam chodit. Nejspíš z těchto důvodů svým dětem vlastní hřiště pořizujete. Víte ale, jaké existují možnosti?

pokračovat na článek

Krásné a kreativní hračky pro děti od narození

Hledáte vhodnou hračku, která zabaví Vaše miminko nebo batole? Pořizujete výbavičku pro nového člena rodiny? Anebo by se Vám hodil šikovný tip pro předškoláka? Poradíme Vám, kde nakoupíte hračky podporující učení a vývoj dětí od narození do školního věku.

pokračovat na článek

Letní katalog Pompo je tu

Najdete v něm báječné dárky pro holky i pro kluky za skvělé ceny.

pokračovat na článek

Víte, jak správně vybrat kojící podprsenku?

Víte, že více než tři čtvrtiny žen nosí nevhodnou podprsenku? Vybrat ten správný typ a velikost není vůbec snadné. Zejména v období, kdy dochází ke změnám postavy. Pokud čekáte nebo kojíte miminko, jistě oceníte naše tipy, jak správně vybrat kojící podprsenku.

pokračovat na článek

Co když si učitel na dítě zasedne?

Když si učitel zasedne na žáčka, dokáže mu pěkně znepříjemnit život. Jak zjistit, že učitel Vaše dítě šikanuje a jaká opatření proti tomu podniknout?    

pokračovat na článek

Děti a znamení: Dítě Panna

(datum narození 23. srpna – 22. září)

pokračovat na článek

Kojící polštář se může hodit i tatínkovi

Maminko, čekáte miminko? Kojící polštář se Vám bude hodit, ať už budete kojit, nebo ne. Praktické kojící polštáře patří mezi oblíbené relaxační a polohovací pomůcky nejen v době těhotenství a kojení. A využije je také tatínek.

pokračovat na článek

Děti a znamení: Dítě Lev

(datum narození 23. července – 22. srpna)

pokračovat na článek

První bezkontaktní teploměr na světě

Tak tuhle situaci zná snad každá maminka. Dítě je nemocné, Vy mu chcete změřit teplotu, ale ono nespolupracuje. Výsledkem je křik a pláč. Nebo potřebujete změřit teplotu spícímu miminku, jenže nechcete riskovat, že ho probudíte, a tak raději čekáte. S bezkontaktním teploměrem však čekat nemusíte.

pokračovat na článek

Dětská móda Tom Tailor – kšiltovky, trika, kraťasy

Hledáte inspiraci, jak letně obléknout svého malého rošťáka? Tom Tailor je velmi kvalitní dětská značka oblíbená pro krásné barvy, výborné střihy a velice příznivé ceny. Vybrali jsme pro Vás několik šikovných tipů.

pokračovat na článek

Vše pro zdravé přebalování Vašeho děťátka

Považujete látkové pleny za předpotopní a zbytečně komplikované řešení? Nenechte se mýlit. Látkování je ve srovnání s používáním  jednorázových plen mnohem ekonomičtější i ekologičtější. A hlavně látkové pleny jsou šetrnější k pokožce Vašeho děťátka. Přinášíme Vám proto šikovný tip, kde se dá velmi pohodlně a výhodně pořídit vše pro zdravé přebalování.

pokračovat na článek

Chůze naboso nemůže v životě dětí chybět

Častý argument, který odrazuje rodiče od toho, aby svoje děti nechali běhat doma naboso, je ten, že moderní povrchy jsou tvrdé.

pokračovat na článek

Máma musí všechno zvládnout

Maminky, máte tolik práce, že nevíte, co dřív? Přinášíme Vám několik užitečných tipů, díky nimž své povinnosti mnohem lépe zvládnete!

pokračovat na článek

Děti a znamení: Dítě Rak

(datum narození 22. června – 22. července)

pokračovat na článek

Vybírejme autosedačky, které děti ochrání

Povinnost přepravovat děti, které nepřesáhly hmotnost 36 kg, nebo nepřerostly výšku 150 cm, v dětských autosedačkách se již dnes díky platné legislativě stala samozřejmostí a ustáleným zvykem. Vždyť kolik dopravních statistik a příběhů s tragickým koncem je důkazem toho, jak důležité je dodržovat bezpečnostní požadavky týkající se přepravy malých dětí v automobilech.

pokračovat na článek

Nejlepší koupelna pro vaše děti s Bloomingbath a Aqueduck

Přemýšlíte, čím potěšit své miminko? Pořiďte mu něco, co vám oběma zpříjemní společný koupací rituál. Neobyčejně měkká vložka květinka, která dokonale pasuje do každé koupací nádoby, umocní jedinečnou atmosféru nezapomenutelných okamžiků s Vaším miminkem.

pokračovat na článek

Dopřejte svým dětem stejný luxus jako celebrity

Chcete svým dětem dopřát stejný luxus jako známé světové celebrity? Například Madonna, Nicole Kidman, Halle Berry, Gwen Stefani a mnoho dalších? Prozradíme Vám, kde nakoupit doplňky a hračky vyvedené v neobyčejně krásném designu, aniž byste museli letět do Ameriky.

pokračovat na článek

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY V JÁCHYMOVĚ

V DOBRODRUŽNÉM DUCHU DIVOKÉHO ZÁPADU 24. - 26. května 2013 v areálu lázní v Jáchymově.

pokračovat na článek

Pomůcky pro bezpečné a pohodlné plavání dětí

Léto tu bude co nevidět, a mnoho z nás proto řeší otázku, co pořídit dětem pro bezpečný a pohodlný pobyt ve vodě a u vody bez rizika prochladnutí nebo narušení citlivé dětské kůže. V praxi se nejvíce osvědčily plavecké neopreny, kojenecké plavky a oblečení s UV ochranou.

pokračovat na článek