Všechny články

Děti a znamení: Dítě Býk

(datum narození 21. dubna – 21. května) 

pokračovat na článek

Děti a znamení: Dítě Beran

(datum narození 21. března - 20. dubna) 

pokračovat na článek

Sportovní i hluboký kočárek a autosedačka v jednom

Vybíráte kočárek? Volbou tzv. travel systému ušetříte nejen peníze, ale také místo v bytu i domě. Jde totiž o kočárek 3v1 – na jednu konstrukci nasadíte sportovní i hlubokou korbu a s pomocí adaptéru také autosedačku ze skupiny 0+.

pokračovat na článek

Moderní látkové pleny pro zdraví a pohodlí Vašeho miminka

Pořizujete výbavičku pro miminko a ještě nemáte plenky? Anebo Vaše miminko trpí často opruzeninami v důsledku používání jednorázových plen? Kupte raději moderní látkové pleny, které jsou zárukou zdraví a pohodlí Vašeho miminka.

pokračovat na článek

Tipy na golfky od Babypointu pro praktické maminky

Diskusí, zdali si do výbavy pořídit kočárek typu golfové hole, se ze strany maminek objevilo několik. Výhody a přednosti však tzv. golfkám rozhodně nelze upřít. Ač se jedná o kočárek sportovní kategorie, jeho benefity oproti klasickým sporťákům spočívají především v nízké váze, výborné skladnosti a operativním ovládání.

pokračovat na článek

Kdo si hraje, nezlobí – dětská hřiště na každou zahradu

Snažíte se přes den unavit děti v naději, že večer brzy usnou, abyste měli s partnerem alespoň chvilku pro sebe, ale jediný, kdo je unavený, jste Vy? Pořiďte svým ratolestem dětské hřiště na zahradu. Skluzavka, hrazda a houpačka je unaví více než hlídací babička.

pokračovat na článek

Veselé jarní oblečení i obutí pro děti

Konečně je tu jaro, kdy mohou děti začít vesele dovádět venku na hřišti nebo na zahradě. Ovšem také jarní počasí je velice rozmarné, a proto se hodí mít po ruce vděčné kousky oblečení, jako je outdoorové bunda a fleesová mikina. Pokud ještě nejste připraveni na jaro, máme pro Vás tip, kde dětské jarní oblečení pohodlně nakoupit.

pokračovat na článek

Dítě ve znamení Vodnář

(datum narození 21. ledna - 20. února) Pokud máte doma malého Vodnáře, připravte se na to, že s klasickými výchovnými metodami příliš neuspějete.

pokračovat na článek

Šup z bříška ven!

Sledujete pravidelně naše článečky o těhotenství? Přinášíme velmi potěšující zprávu! Připravili jsme pro Vás seriál o čerstvě narozeném miminku! Pozor, jeho první díl začíná již na následujících řádcích!    

pokračovat na článek

Probiotika – cesta ke zdraví

Vleklé zažívací obtíže, nachlazení, nepříjemné ekzémy a unavená pleť. Málokdo si tyto příznaky spojí dohromady a hledá za nimi jediného původce, kterým může hravě být nedostatečné množství správných bakterií v lidském střevě. I malé narušení vnitřní rovnováhy totiž může vyvolat vleklé zažívací a další zdravotní obtíže.

pokračovat na článek

Otěhotnění po čtyřicítce

Porodit dítě po čtyřicítce není dnes ničím neobvyklým. Stále více žen zahajuje svůj rodinný život později, anebo potkají toho pravého až za pět minut dvanáct. Otěhotnění po čtyřicítce je však spjato s jistými riziky. Než se pro otěhotnění rozhodnete, měla byste je znát.     

pokračovat na článek

Být mámou mě baví

Maminky, máte s miminkem nebo dokonce s miminky tolik práce a starostí, že si ani nestíháte tyto vzácné chvilky vychutnat? Zastavte se na chvilku. Uvědomíte si, že být mámou je fajn.

pokračovat na článek

Citové pouto mezi dítětem a rodiči se vytváří ještě před porodem

Pevné citové pouto mezi rodiči a dětmi je důležité pro harmonický vývoj dítěte. Toto pouto bývá zpravidla u maminek silnější, což je dáno tím, že těhotenství přísluší výhradně ženám.

pokračovat na článek

Otěhotnění po ovulaci

Plánujete rodinu a zajímá Vás, zda můžete otěhotnět jen při ovulaci, anebo je možné také otěhotnění po ovulaci? Dozvíte se níže.

pokračovat na článek

Imunitní systém předškoláků potřebuje posilovat

Tráví Váš předškolák více času doma v posteli než ve školce? Posilujte jeho imunitní systém.  

pokračovat na článek

Imunitní systém člověka se velmi progresivně vyvíjí v prvních dnech jeho života.

Zásadní vliv na vývoj má složení mateřského mléka, které nemá pouze nutriční funkci, ale podílí se významným způsobem i na vytvoření funkčního imunitního systému.

pokračovat na článek

Co potřebuje dítě ke svému rozvoji

Nejste si jistí, zda děláte vše, co potřebuje Vaše dítě pro svůj všestranný rozvoj? Přečtěte si náš článek. Podle odborníků je stimulace smyslů dítěte důležitá již od prenatálního věku. Poradíme Vám, jak smysly správně rozvíjet. 

pokračovat na článek

Kočárky, autosedačky, hračky a vše, co potřebujete pro Vaše děti

Pořizujete nebo obnovujete výbavu pro miminko? Hledáte zajímavé tipy na hračky pro nejmenší? Anebo potřebujete pomoc v začátcích kojení? Poradíme Vám, kde pořídíte kočárky, autosedačky a vše ostatní pro bezpečnost, pohodlí i zábavu Vašich dětí.

pokračovat na článek

Nový kočárek pro rok 2013

Čekáte miminko? Pokud ještě nemáte tu nejdůležitější součást výbavičky, jistě Vás bude zajímat, co je nového mezi kočárky. Novinku pro rok 2013 představuje model Snap 4 značky Valco Baby, který je zárukou pohodlí pro miminko i pro maminku.

pokračovat na článek