Všechny články

Nový seriál: Jak zabavit děti doma

Také si často lámete hlavu nad tím, jak zabavit své děti doma? Když jsou dny krátké a večery dlouhé, když je venku nevlídné počasí, anebo když jsou děti doma kvůli nachlazení či chřipce, je každá rada drahá. V našem novém seriálu článků proto najdete inspiraci, jak své děti doma zabavit.

pokračovat na článek

Čtyři v tom – ojedinělý dokument ČT2

Čekáte miminko, anebo ho plánujete? Pak si určitě nenechte ujít nový docusoap Čtyři těhotenství, který bude vysílat Česká televize každou neděli na od 13. ledna vždy ve 20 hodin na programu ČT2.

pokračovat na článek

Děti a sladkosti

Děti sladkosti milují. Jenže nadměrná konzumace potravin s vysokým obsahem cukru a tuku mívá za následek četné zdravotní problémy, nejčastěji zažívací obtíže, nadváhu a kazivost zubů. Jak tedy přísun sladkého dětem regulovat? Kolik sladkostí může dítě sníst, aniž by bylo ohroženo jeho zdraví?

pokračovat na článek

Výbavička pro maminku i miminko

Vypracovali jsme pro Vás seznam věcí, které budete potřebovat do základní výbavičky pro své miminko i pro sebe, a tento seznam jsme seřadili chronologicky tak, jak jednotlivé položky budete potřebovat. Zařadili jsme do něj co nejvíce ekologického a českého zboží a také praktické pomůcky pro rodiče praktikující přirozené, kontaktní rodičovství (attachment parenting).

pokračovat na článek

Super potraviny pro zdravé děti

Už jste slyšeli o tzv. super potravinách? Nemáme na mysli speciální cereální tyčinky nebo koktejly s vysokou výživnou hodnotou, ale čistě přírodní potraviny, které dodají našemu tělu mnoho životně důležitých látek. Vybrané super potraviny pro zdravé děti najdete v našem článku.       

pokračovat na článek

Zásada čtvrtá: Tchýně je také babička

Postavení snachy nebo zetě je vždy nevděčné. Dobré vztahy se svou tchýní má vskutku málokdo. Pro dítě je však matka Vašeho partnera či partnerky babička.   

pokračovat na článek

OOkidoo.com – prvotřídní hračky a další zboží pro děti

Nejste spokojeni s tuzemskou nabídkou výrobků pro Vaše ratolesti? Nezoufejte. Ani my jsme nebyli. Proto jsme pro Vás připravili internetový obchod OOkidoo.com, na kterém seženete krásné, zajímavé a kvalitní dětské zboží z celého světa.

pokračovat na článek

Zásada třetí: Také jste chodili do školy

Protože nám záleží na tom, aby z našich dětí něco bylo, přejeme si, aby dosahovaly co nejlepších studijních výsledků. A samozřejmě také nechceme, aby ve škole měly nějaké kázeňské přestupky. Nikdo však není dokonalý. Dokonalí jsme nebyli ani my, když jsme chodili do školy.   

pokračovat na článek

Co může kojící matka a co ne

Smíte si jako kojící matka dát ráno kávu nebo večer skleničku vína? Můžete užívat antibiotika? Není nebezpečné, když si vezmete prášek proti bolesti hlavy nebo proti horečce? Není nežádoucí kojení v těhotenství? Můžete jíst sushi?  

pokračovat na článek

Děti v zástěře se loučí: Silvestrovská roláda

Po celý rok 2012 jste s námi mohli sledovat malý gurmánský speciál Děti v zástěře, kde Vám Míšánek a Barunka připravovali své oblíbené pochoutky. Dnešním receptem na Silvestrovskou roládu se s Vámi malí kuchaři loučí.  

pokračovat na článek

Zásada druhá:Vzpomeňte si na své dětství

Velkou výhodu mají rodiče, kteří nikdy úplně nepřestali být dětmi, anebo velmi jsou empatičtí, a dokážou se snadno vcítit do dítěte. Pokud to není Váš případ, snažte si vzpomenout na své vlastní dětství.

pokračovat na článek

Stavebnice: okno do světa fantazie a ideální společník

Dřevěné, plastové, kovové či kartonové, stavebnice jsou oblíbenou hračkou všech dětí. Pohrát si s plyšákem, s panenkou nebo s autem je prima, ale vytvořit, postavit, sestavit vlastníma rukama cosi, co člověk, i když je ještě malý, sám vymyslí, to je něco docela jiného.

pokračovat na článek

Jak zatočit s nudou? Kupte si vláčkodráhu!

Jděte s dobou! Darujte dětem originální a kvalitní hračku, která nevyjde nikdy z módy. Dřevěné hračky, to je něco, co obdivuje nejedna generace.

pokračovat na článek

Nová herní konzole Wii U přináší spoustu zábavy pro celou rodinu

Lámete si hlavu nad dárkem pro každého člena rodiny? Pokud chcete takříkajíc zabít dvě mouchy jednou ranou, máme pro vás skvělý tip!

pokračovat na článek

Zábava pro celou rodinu

Přemýšlíte, jak si doma zpříjemnit dlouhé večery? Kvízové a vzdělávací hry se postarají o skvělou zábavu celé rodiny a navíc se v nich dozvíte mnoho zajímavých a užitečných informací.

pokračovat na článek

Kukuřičná stavebnice PlayMais Vaše děti nadchne

Také byste svým dětem rádi pořídili hračku, se kterou si budou hrát po celý rok? Kreativní stavebnice je ten nejlepší dárek nejen pod stromeček. Z nové kukuřičné stavebnice mohou děti vytvářet jak krásné obrázky, tak 3D stavby.

pokračovat na článek

GOKI - moderní hračky

Správná a moderní hračka musí dnes splňovat celou řadu kritérií. Vás jako rodiče a dospělé, kteří chtějí pro své děti jen to nejlepší, budou určitě zajímat především důležité argumenty, proč máte zvolit právě hračky Goki.

pokračovat na článek

Hračky pro holky, které zaručeně potěší

Přemýšlíte, čím udělat radost Vaší malé slečně? Pomůžeme Vám. Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů na hračky pro holky, které zaručeně potěší.

pokračovat na článek

Dřevené nápady na vánoční dárky pro děti

Přemýšlíte, čím letos pod stromečkem překvapit své děti? Nechte se inspirovat našimi dřevěnými nápady na vánoční dárky. Dřevěné hračky mají krásný design, dlouhou životnost a Vašim dětem udělají spoustu radosti.

pokračovat na článek

Netradiční postýlky a další nábytek do dětského pokoje

Zařizujete pokojíček pro miminko? Myslete dopředu. Děťátko rychle vyroste a bude potřebovat větší postýlku. Šikovné rostoucí postýlky vydrží dětem od narození až po střední školu.

pokračovat na článek