Všechny články

Atopický ekzém u dětí: jak zamezit škrábání

Atopický ekzém je zánětlivé onemocnění kůže, které se projevuje velmi nepříjemným svěděním. Není tedy divu, že si děti postižená místa škrábou. Škrábání však zhoršuje stav pokožky.      

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Canelloni plněné špenátem

Znáte canelloni? Jsou to těstovinové trubičky, které se v italské kuchyni plní různými náplněmi a zapékají se v troubě podobně jako lasagně. Barunka Vám prozradí, jak připravuje canelloni plněné špenátem.

pokračovat na článek

Plyšové hračky s funkcí jsou jako živé

Přemlouvají Vás děti, abyste jim koupili živé zvířátko, ale Vy nemáte čas starat se o dalšího člena rodiny? Plyšové hračky s funkcí jsou jako živé a ve srovnání se živými mazlíčky vyžadují minimum péče.

pokračovat na článek

Nejčastější obtíže při kojení

Trápí Vás bolestivé bradavky nebo jiné obtíže při kojení? Poradíme Vám, jak jim účinně předcházet, a jak je řešit.  

pokračovat na článek

Péče o kůži v těhotenství

Většinu žen trápí v těhotenství kožní problémy, nejčastěji se jedná o vznik strií, ztrátu pružnosti pokožky a zvýšenou pigmentaci kůže. Ptáte se, jak lze těmto problémům předejít? Poradíme Vám.

pokračovat na článek

Péče o miminko: pupeční jizva, mléčná krusta

Jak správně ošetřit pupeční jizvu? A máte věnovat pozornost mléčné krustě? Kdy se poradit s lékařem?

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Dědovy jablečné řezy

Velká úroda jablek inspirovala dědu k vymyšlení receptu na kakaové jablečné řezy. Míšánek s Barunkou od něho tento recept převzali.  

pokračovat na článek

Péče o miminko: oči, uši, nos a nehty

Víte, jak správně pečovat o miminko, o jeho oči, uši, nos a nehty?

pokračovat na článek

Soutěžte s Kidsoutdoor.cz

Soutěžte a vyhrajte pro své ratolesti kvalitní funkční zimní oblečení.

pokračovat na článek

Pomůcky pro kojící maminky

Speciální pomůcky pro kojící maminky zvyšují komfort, usnadňují kojení a pomáhají řešit mnohé obtíže při kojení. 

pokračovat na článek

Jak správně přebalovat

Víte, jak správně přebalovat miminko? Pokud máte první miminko, anebo miminko jiného pohlaví, než bylo (nebo byla) předchozí, mohou se Vám hodit naše tipy.

pokračovat na článek

Glóbus pod stromečkem potěší nejen školáky

Myslíte si, že školní potřeby Vaše děti pod stromečkem příliš nepotěší, protože o vánočních prázdninách nechtějí o škole ani slyšet? Pokud dostanou jako vánoční dárek krásný glóbus, určitě budou mít velkou radost.

pokračovat na článek

Chcete dobře vychovat své dítě? Začněte u sebe!

Výchova dětí začíná u dospělých. Místo toho, abychom se snažili děti přizpůsobit našim požadavkům, měli bychom se pokusit vnímat svět z perspektivy dětí a vytvořit jim prostředí, které odpovídá jejich vývojovým potřebám.

pokračovat na článek

Jak na bolavé klouby v chladném počasí?

Je vám kolem čtyřiceti a v prvních chladných dnech hledáte tenké rukavice, protože víte, že když vám prochladnou ruce, přijdou bolesti? Pak nejspíš trpíte počáteční artrózou.

pokračovat na článek

S chytrou váhou budete hubnout efektivně

Sportujete, posilujete, ale kila dolů nejdou? Zdravé hubnutí neznamená jen pouhou redukci kilogramů. Proto zapomeňte na BMI a zapamatujte si novou zkratku: BIA. Jde o neinvazivní metodu, díky níž zjistíte, kolik máte v těle svalů, tuku či vody a můžete sledovat, jak účinné je vaše cvičení.

pokračovat na článek

Krásné povlečení pro klidný spánek Vašich dětí

Odmlouvají Vaše děti, když je posíláte večer spát? Do krásného povlečení z pohodlných materiálů se budou těšit. Stačí jen vybrat některý z atraktivních vzorů a ušetříte si náročné večerní debaty.

pokračovat na článek

DINOWAURS – Návrat dinosaurů

Před mnoha miliony let na planetě Zemi žilo mnoho neobvyklých tvorů všech tvarů a velikostí, kteří mezi sebou soupeřili o potravu, vodu či o teritorium. V těchto dobách žili obrovští dinosauři, kteří nás fascinují dodnes – zejména pak děti.

pokračovat na článek

Dětská kola, odrážedla a koloběžky mohou přijet také pod stromeček

Chcete, aby Vaše děti našly pod stromečkem dárky nejen pro radost, ale také pro zdraví? Pozvěte k Vám domů Ježíška, který má sportovního ducha, a nosí nejen lyže, ale především dětská kola, odrážedla nebo koloběžky.

pokračovat na článek

Dětské povlečení v 3D provedení

Hledáte inspiraci, jak povléknout postel větších dětí? Vsaďte na originální design a vyberte některý z motivů, které přináší nová kolekce Stella Inovation. Moderní technologie digitálního tisku umožňuje vytvořit povlečení, jaké tu ještě nebylo.

pokračovat na článek

Rostoucí židle a stoly pro děti a mládež

Kvalitní sezení pro školáky nabízí řada výrobců, protože neustále více rodičů se o zdravé sezení zajímá a uvědomuje si význam prevence nemocí dítěte a také vliv prostředí na jejich motivaci, koncentraci a celkovou spokojenost.

pokračovat na článek