Všechny články

Děti v zástěře připravují: Závin plný překvapení

Proč dávat do závinu jen jeden druh náplně, když jich existuje tolik druhů? Míšánek má rád nejen vajíčka s překvapením, ale také závin plný překvapení.  

pokračovat na článek

Nošení dětí v zimě

Ani v zimě není nutné dávat děti do kočárku a balit je do kožešinových fusaků. Pokud je Vám nošení pohodlnější, noste své dítě i v zimě.

pokračovat na článek

Vstupte do nové dimenze ženství

V naší společnosti existuje mnoho mýtů a zkreslených představ o ženách. Ženy žijí v mužském světě a používají mužské kvality. Také si někdy říkáte toto?

pokračovat na článek

Těhotenská móda pro dobrou náladu

Čekáte miminko? Tuniky, trička, noční košile a další pohodlné těhotenské oblečení zdobené nápaditými výšivkami Vám dny plné očekávání zpříjemní. Víme, kde ho nakoupit.

pokračovat na článek

Míšánkova domácí pizza

Míšánek má rád italskou pizzu. Když se rodičům nechce jít do restaurace, Míšánek ochotně pomůže s její přípravou.  

pokračovat na článek

Otisky z písku zhmotní Vaše nejkrásnější vzpomínky

Nemůžete se vynadívat na maličké ručičky a nožičky Vašeho miminka? Udělejte si na památku jejich otisky, než děťátko vyroste. Otisky z písku jsou krásný a originální dárek nejen pro rodiče a prarodiče.

pokračovat na článek

Svítící klubíčka BALL-DE-SIGN rozzáří dětem pokojíček

Hledáte originální dekoraci do dětského pokoje? Přemýšlíte, jak zařídit, aby se Vaše děti nebály usínat potmě ve svém pokojíčku? Anebo jim chcete udělat radost nevšedním dárkem? Vyzkoušejte bavlněná svítící klubíčka BALL-DE-SIGN.

pokračovat na článek

Módní oblečení za pohádkově nízké ceny

Potřebujete koupit nové oblečení pro sebe či pro děti, a zároveň ušetřit? Toužíte po tom, abyste si na léto dopřála krásné módní oblečení za pohádkově nízké ceny? Nevíte ale, jak tak levně nakoupit? Poradíme Vám, kde moderně obléknete celou rodinu za skvělé ceny.

pokračovat na článek

Nejkrásnější povlečení pro děti

O tom, že děti milují dětská povlečení, není třeba diskutovat. Nejenže vytvářejí v pokojíčku útulnou atmosféru, ale navíc děti potěší i svým milým vzhledem. Zvláště, když na obrázku je jejich oblíbená filmová postavička. Podívejte se s námi na ty nejhezčí kousky.

pokračovat na článek

S dětmi na lyžích - tipy na výbavu

Chystáte se s dětmi v zimě na lyže a ještě pro ně nemáte vybavení? Pak vám možná přijde vhod několik tipů, jak vybírat.

pokračovat na článek

Odrážedlo dítě nejlépe připraví na kolo

Je Vám líto, že teplejší část roku mizí v nedohlednu? Využijte poslední krásné dny a užijte si je se svou rodinou naplno. Vaše ratolesti jistě ocení, když se budou moci vydovádět na odrážedle, které je zároveň výborně připraví na budoucí jízdu na kole.

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Tvarohové šišky s mákem

Tvarohové šišky s mákem jsou velmi chutná sladká večeře, kterou ocení nejen děti, ale i tatínkové, a navíc je bohatým zdrojem vápníku. Míšánek s Barunkou Vám  prozradí recept.

pokračovat na článek

Nachlazení? Kašel? Bolest v krku? Milé maminky, KALOBA je tu právě pro Vás.

Unikátní rostlinný lék KALOBA z kořene jihoafrické pelargonie (Pelargonium sidoides) pomůže Vašim dětem i Vám zvládnout první příznaky nemoci a odvrátit tak další možné komplikace a radikální léčbu.

pokračovat na článek

MONSTER HIGH - PŘÍŠERKY SLAVÍ HALLOWEEN

Příběh o tom, jak strašidelné panenky dobyly svět, asi budete znát. Vždyť jsou jich plné holčičí pokojíčky a jejich jména zaznívají v kdejakém dívčím hovoru.

pokračovat na článek

Za každého nového fanouška ALBI na Facebooku získá Unie Roska 5 Kč

Česká firma ALBI přichází s novým konceptem charitativní podpory. Za každého fanouška, který se do 15. 12. 2012 stane fanouškem oficiální ALBI stránky na Facebooku, získá Unie Roska od ALBI finanční podporu 5 Kč. Unie Roska se zabývá podporou lidí s roztroušenou sklerózou.

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Recepty z dýní

Desátý měsíc v roce patří dýním. Nejde jen o lampy, které dlabeme na Halloweena, ale o báječné recepty z dýní. Míšánek pro Vás připravil dva nejlepší. Lahodnou dýňovou polévku a dýňový koláč.     

pokračovat na článek

Do Česka přišla doba blogová

Bloguješ? Chystáš se blogovat? Proč ne. Blogovat je fajn a trendy. Pokud by se ti hodil šikovný a praktický průvodce nekonečným kyberprostorem, anebo hledáš srovnání či inspiraci, máme pro Tebe tip. Nalistuj web pro blogerky.

pokračovat na článek

Zdraví, sport a fitness s osobní váhou Tanita

Při hubnutí je žádoucí, aby nám ubývala tkáň tuková a optimálně narůstala či přinejmenším zůstala nezměněna tkáň svalová. Pouhým vážením tyto změny nezjistíme.

pokračovat na článek

Bolest a horečka u miminka

Bolest a horečka u miminka jsou symptomem nemoci. Jak poznat, že miminko něco bolí? Jak miminku změřit teplotu?  

pokračovat na článek

Dítě jako svědek důvěrností

Co dělat, když dítě přistihne své rodiče v intimní chvíli? A co nikdy nedělat?   

pokračovat na článek