Všechny články

Znáte také květinový horoskop?

Květinový horoskop rozlišuje 36 druhů květin. Zajímá Vás, jaká květina je Vaše dítě a jaká květina jste Vy? Čtěte níže.   

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Krabičkový pudink na piknik

Míšánek často vyráží do přírody na piknik, krabičkový pudink je jedna z lahůdek, kterou si rád připravuje s sebou. 

pokračovat na článek

Kvalitní nábytek pro nejmenší? Ze dřeva!

Pokud chcete mít jistotu, že nábytek pro vaše dítě je opravdu kvalitní a neobsahuje žádné škodlivé látky, je potřeba důkladně vybírat. Rozumnou volbou může být třeba německý nábytek Geuther, který se vyrábí z masivního buku.

pokračovat na článek

Další miminkovská trápení: zácpa a kolika

Kromě rýmy nebo bolesti při prořezávání zoubků mívají miminka další trápení, jako je zácpa, nadýmání a kolika. 

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Pečená jablka

Na podzim Míšánek rád připravuje pečená jablka. Tento nemoučný dezert chutná všem. Malým i velkým.

pokračovat na článek

Váhový přírůstek v těhotenství

Jaký je optimální váhový přírůstek v těhotenství? Jak ho můžeme ovlivnit? Přibíráte vodu nebo tuk? A jak se dostat po porodu znovu na svou původní váhu? 

pokračovat na článek

TZ - Pirát Jake od Fisher-Price

Piráta Jakea a jeho kamarády Izzyho a Kubíka ze Země Nezemě sledují děti z různých koutů světa už více než rok a tato dětská pirátská posádka, jež neúnavně vzdoruje zákeřnému kapitánu Hookovi a mistru Smeemu, se za tu dobu již nesmazatelně zapsala do dětských srdcí.

pokračovat na článek

TZ Fisher Price – kouzelní zpěváčci

Kouzelní zpěváčci, tak se jmenují velmi vtipné a fantasticky vypadající postavičky od Fisher-Price, jež připomínají trochu strašidýlka, trochu zvířátka, trochu kouzelné pohádkové bytosti. Svým vzhledem vyhovují dětskému vnímání světa.

pokračovat na článek

Rozhovor: Proč GS Mamavit patří mezi nejoblíbenější doplňky stravy? Na naše otázky odpovídal Mudr. Karel Metyš.

GS Mamavit a GS Mamavit Prefolin®+DHA dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější doplňky stravy, které užívají budoucí a čerstvé maminky. Na naše otázky odpovídal Mudr.Karel Metyš.

pokračovat na článek

Už znáte dětské patrové postele?

Potřebujete více místa v dětském pokoji? Pořiďte dětem patrové postele, které šetří prostor, a zároveň dobře vypadají. Dětské patrové postele od francouzského výrobce nás zaujaly svým krásným designem.

pokračovat na článek

Oblékněte své děti do nepohody! Značkově a za skvělé ceny.

Krátké rukávy? Krátké nohavice? Zjišťujete, že Vaše děti přes léto vyrostly z oblečení do chladného počasí? Nezbývá, než pořídit větší. Máme pro Vás super tip, kde obléknete své děti do nepohody! Značkově a za skvělé ceny na stránkách e-shopu www.jenomdeti.cz.

pokračovat na článek

Keltský stromový horoskop. Jaký strom je Vaše dítě?

Keltský stromový horoskop rozlišuje 20 druhů stromů. Zajímá Vás, jaký strom je Vaše dítě a jaký strom jste Vy? Čtěte níže.   

pokračovat na článek

DĚTSKÝ NÁBYTEK TROCHU JINAK

Hledáte pro svoje děti originální, nadčasový a kvalitní dětský nábytek? Objevili jsme pro Vás řešení, kde se nechat inspirovat, ať už budete zařizovat pokoj pro miminko, děti či studenty.

pokračovat na článek

Už jste slyšeli o etnopediatrii?

Etnopediatrie je nová vědecká disciplína spojující objevy pediatrů, vývojových psychologů a antropologů, kteří studují, do jaké míry je naše rodičovská péče založena na biologických potřebách a do jaké míry na kultuře – a jak často to, co nám diktuje kulturní tradice, nemusí být to nejlepší pro naše děti.

pokračovat na článek

Co trápí miminko? Rýma, kašel, zoubky.

Také miminka mají svá trápení. Mezi ta nejčastější patří rýma, kašel a bolest při prořezávání zoubků.

pokračovat na článek

Vyzrajte na prach se žaluziemi plisé

Nebaví Vás prát záclony? Trpí Vaše děti alergiemi? Přemýšlíte, jak efektivně, a zároveň stylově zastínit okna? Objevte všechny výhody, které přinášejí moderní žaluzie plisé.

pokračovat na článek

Kyselina listová v těhotenství - její význam a zdroje

Takřka v žádném článku určeném pro nastávající maminky nechybí zmínka o tom, že kyselina listová v těhotenství je velmi důležitá. O tom, proč je tomu tak, se dočtete níže.  

pokračovat na článek

Stavebnice SEVA 1 získala ocenění Správná hračka

Konec září u nás patří nejen sklizni, ale i hračkám. Od 27. do 30. září se na pražském výstavišti v Letňanech uskutečnil další ročník veletrhu For Toys a nejen to. Udělovalo se ocenění Správná hračka 2012. Letos odborníci vybrali celkem 19 hraček, které smí titul Správná hračka používat, mezi nimi oblíbenou stavebnici SEVA 1 od výrobce Beneš a Lát, a. s. Ocenění bylo předáno na slavnostním galavečeru na veletrhu For Toys v pátek 28. září.

pokračovat na článek

Moderní dětské oblečení do každého počasí

Necháváte své děti při nepřízni počasí raději doma? Kazí Vám rozmary počasí rodinné výlety? Nenechte si je pokazit a raději pořiďte svým dětem oblečení, ve kterém budou za každého počasí v suchu a teple.

pokračovat na článek

Horečka u dětí není nemoc

Horečka není nemoc, ale její průvodní jev. Horečka u dětí signalizuje, že je s dětským organismem něco v nepořádku. Teplotu do 38 stupňů Celsia nesrážíme. Jak ji srazit v případě vyšších hodnot, najdete níže. 

pokračovat na článek