Všechny články

Podzim přichází, oblékněte své děti včas!

S koncem prázdnin přichází čas pořídit dětem nejen školní pomůcky, ale také oblečení na chladnější sezónu. Ovšem nakupování oblečení s dětmi je náročné jak na čas, tak i na trpělivost. Když ale známe přesnou velikost našich ratolestí, proč si neusnadnit práci nákupem v e-shopu?

pokračovat na článek

Návrat do práce po rodičovské dovolené

Návrat do práce po rodičovské dovolené (poté, co jste byla jako maminka několik let doma) představuje významnou změnu pro celou rodinu. Jak na tuto změnu připravit nejen sebe, ale takéjednotlivé členy své rodiny, aby se novou situací snáze vyrovnali?

pokračovat na článek

Těhotenská průkazka je důležitý doklad

Těhotenská průkazka je důležitý osobní doklad každé budoucí maminky. Průběžně se do něho zaznamenávají údaje o zdravotním stavu, které souvisejí s těhotenstvím. Tyto údaje se průběžně aktualizují.  

pokračovat na článek

Proč učit děti cizí řeči – předškoláci

Máte doma šikovného předškoláka? Umožněte mu jazykovou výuku. Existuje minimálně pět dobrých důvodů, proč učit dítě cizí řeč již v předškolním věku.       

pokračovat na článek

Strie nemusí být strašákem v těhotenství

Během těhotenství se tvoří v kůži nepříjemné jizvičky neboli strie. Jsou výsledkem hormonálních změn a váhového přírůstku v těhotenství.

pokračovat na článek

Navštivte banku pupečníkové krve

Kmenové buňky z pupečníkové krve mohou zachránit život dítěte nebo dospělého člověka. Každý rodič má možnost rozhodnout se, jak s ní naloží. Základní jsou dvě možnosti, a to uchování pro vlastní potřebu dítěte nebo pro sourozence, nebo darování do dárcovské banky, odkud pupečníková krev poputuje zachránit život nemocnému člověku kdekoliv ve světě.

pokračovat na článek

Značkové oblečky pro miminka a batolata za skvělé ceny

Ať už pořizujete kompletní výbavičku pro miminko, anebo průběžně doplňujete šatník svých ratolestí batolecího až předškolního věku, jistě oceníte pohodlný nákup v internetovém obchodě, který nabízí spojení kvality a příznivé ceny. Výběrový second hand se sídlem v Anglii nás zaujal pestrou paletou značkového oblečení pro děti.

pokračovat na článek

Alergie u dětí a jak jí předcházet

Obáváte se, aby Vaše dítě netrpělo alergií? Lze výskytu alergie u dětí alespoň částečně předejít? A pokud ano, jak? 

pokračovat na článek

Dítě ve znamení Kozoroha

Dítě ve znamení Kozoroha - (datum narození 21. prosince – 23. ledna).

pokračovat na článek

Pupečníková krev a jak s ní naložit

Co je to přesně pupečníková krev? A jak s ní zodpovědně naložit? Milé maminky, vše se dočtete níže.

pokračovat na článek

Bolest hlavy v těhotenství

Bolest hlavy v těhotenství trápí mnoho maminek. Co je její hlavní příčinou? Lze jí nějak předejít?   

pokračovat na článek

Kontaktní čočky pro děti

Trpí Vaše dítě oční vadou, ale brýle příliš nevyhovují jeho aktivnímu způsobu života? Kvalitní kontaktní čočky pro děti představují mnohem praktičtější alternativu brýlí. Nyní je můžete koupit také v e-shopu.

pokračovat na článek

Nepokažme si dovolenou aneb přibalme si sebou na cesty probiotika

Léto je tu a všichni začínáme přemýšlet, jak a kde strávíme příjemné dny letního odpočinku a relaxace. Ti pořádnější již mají jasno, možná vybráno i zakoupeno. Rozhodně většina z nás v létě někam vyrazí. Ať už to bude pouze za odpočinkem nebo za poznáváním nových koutů země, měli bychom mít každopádně na paměti, že na cestách nás často „otravují“ zažívací potíže. Ty mohou být způsobeny změnou prostředí, jídelníčku, kvalitou vody nebo prostě jen tím, že nejsme doma.

pokračovat na článek

Zůstaňte šmrncovní maminkou

Ženské tělo se po porodu neustále mění, tyto změny přispívají k dobrému průběhu těhotenství, růstu a vývoji plodu později také přípravě na kojení. Vlivem ženských pohlavních hormonů se prsy během těhotenství nalévají a mnohokrát se během celého procesu kojení změní.

pokračovat na článek

Ovoce a zelenina v jídelníčku dětí nesmí chybět

Ovoce a zelenina představuje nezastupitelnou součást zdravého jídelníčku, neboť je zdrojem vitamínů, minerálů, vlákniny a dalších látek nezbytných pro správný vývoj a fungování našeho organismu. Podle odborníků však většina současných dětí trpí nedostatkem těchto potravin. 

pokračovat na článek

Namíchejte si svou vlastní müsli směs na MIXIT.cz!

Stojíte v obchodě před regálem s müsli a nemůžete se rozhodnout, po které směsi sáhnete? Vždy v ní najdete něco, co byste mít nemuseli? Mixit.cz Vám nabízí jedinečnou možnost namíchat si vlastní originální müsli směs!

pokračovat na článek

ZAŽIJTE ÚŽASNÉ LÉTO V KRÁLOVSTVÍ ŽELEZNIC!

Léto je tady! Neváhejte, vezměte rodinu a hurá do Království železnic, protože právě pro rodiny s dětmi máme po celé prázdniny speciální akci.

pokračovat na článek

Jak pomoci dítěti zvládat stres

Pokud dítě dlouhodobě trápí nějaký problém, který nemůže samo zvládnout, octne se ve stresu úplně stejně jako my dospělí. Níže najdete vodítko, jak rozpoznat, zda Vaše dítě je či není ve stresu, a několik rad, jak dítěti pomoci stres zvládat.     

pokračovat na článek

Druhé dítě změní Váš život

Myslíte si, že Váš život zásadně změní pouze první dítě? Nenechte se mýlit! Příchod druhého dítěte může pootočit Váš životní styl o dalších devadesát stupňů!     

pokračovat na článek

Zásada devátá: Každé dítě je jiné

Vícečetní rodiče se srovnávání svých dětí alespoň tu a tam neubrání. Pokud už musíte srovnávat, nechávejte si výsledky srovnání pro sebe, neboť mohou být pro Vaše děti traumatizující.  

pokračovat na článek