Všechny články

40. týden těhotenství

(10. lunární měsíc)

Stále se nic neděje? Máte strach, že budete přenášet? O přenášení hovoříme až tehdy, pokud těhotenství trvá déle než 42 týdnů. Tedy v případě, že porod nenastane do 14 dnů po termínu.

pokračovat na článek

Jak zabavit děti

Kdo si hraje, nezlobí. Zato kdo se nudí, zlobí. O dětech to platí dvojnásob. Jak zabavit děti, aby se nenudily a nezlobily? Přinášíme Vám několik tipů.   

pokračovat na článek

Zamlklé těhotenství někdy vyžaduje operativní zákrok

Zamlklé těhotenství neboli zamlklý potrat je jednou z příčin, proč miminko nepřijde na svět. V některých případech vyžaduje operativní zákrok.      

pokračovat na článek

Exkluzivní pobytové balíčky pro rodiny s dětmi

Máte pocit, že se všechny Vaše dny k nerozeznání podobají? Nabourejte stereotyp každodenního života a vyrazte s dětmi na malou rodinnou rekreaci, kde načerpáte nové síly, a užijete si spoustu skvělé zábavy. Hotel Stein pro Vás připravil mnoho lákavých pobytových balíčků.

pokračovat na článek

Levák nebo pravák?

Většina populace jsou praváci. To ovšem neznamená, že je vždy žádoucí předělat leváka na praváka. S úmyslem zjednodušit dítěti život mu ho můžete naopak velmi zkomplikovat. Kdy je tedy přecvičení vhodné, a kdy ne?

pokračovat na článek

Antikoncepce po porodu

Od porodu do dalšího těhotenství by měla být dodržena minimálně roční pauza, aby se tělo matky stihlo dostatečně zotavit. Neplánovanému početí zabrání antikoncepce po porodu.   

pokračovat na článek

Žaluzie do dětského pokoje vkusně doplní interiér

Žaluzie do dětského pokoje ochrání Vaše děti před rušivými vlivy zvenčí, především před intenzivním slunečním svitem nebo umělým osvětlením. Kromě toho vkusně doplní interiér dětského pokoje.

pokračovat na článek

Děti v zástěře připravují: Římský salát s avokádem

Dnes Vám šéfkuchař Míša připraví římský salát s exotickým avokádem, který je plný vitamínů. 

pokračovat na článek

Potravinová alergie u dětí

Potravinová alergie postihuje stále více dětí. Mezi nejčastější alergeny patří mléko, vejce, ryby, ořechy a vybrané druhy ovoce a zeleniny. Alergie se nejčastěji objevuje u dětí do 5 let věku.     

pokračovat na článek

Krvácení v těhotenství

Krvácení v těhotenství budoucí maminky obvykle hodně vyděsí, zejména když k tomu dojde poprvé. Krvácení může mít celou řadu příčin s různou mírou závažnosti.     

pokračovat na článek

Cukrovka u dětí

Dětská cukrovka je závažné onemocnění, které může způsobit celá řada faktorů. Nejčastěji jsou na vině genetické dispozice nebo obezita. Cukrovka u dětí se musí léčit. V zájmu pacienta je její co nejvčasnější zjištění.

pokračovat na článek

Jak zvládnout vztek batolete

Vztek je běžná lidská emoce. Batolata však nejsou ještě emočně vyspělá, aby dokázala svůj vztek ovládat. Co dělat, když se Vaše dítě začne vztekat? Jak vztek batolete zvládnout? Poradíme Vám.   

pokračovat na článek

Vegetariánství v těhotenství

Vegetariánství v těhotenství nemá negativní vliv na vývoj plodu, ovšem pouze za předpokladu, že těhotná žena důsledně dbá na doplnění veškerých důležitých vitamínů a dalších látek obsažených v mase.      

pokračovat na článek

Dětský tábor: Nejčastější otázky

Uvažujete o tom, že byste svou ratolest poprvé poslali na dětský tábor? Máte ale obavu, jestli zvládne být tolik dní bez Vás? Co když se mu něco stane? A kdy je vůbec vhodný věk? Přinášíme Vám odpovědi na nejčastější otázky ohledně dětských táborů.   

pokračovat na článek

GS MAMAVIT PREFOLIN + DHA

Období těhotenství a kojení s sebou přináší zvýšené nároky na množství vitamínů a minerálů ve výživě maminek. Optimální množství a poměr klíčových živin užívaných v tomto období má vliv na správný vývoj plodu, na zdraví novorozence a jeho další tělesný vývoj.

pokračovat na článek

Fisher-Price vybrala 10 nejoblíbenějších hraček a snížila jejich ceny o 25%

Společnost Fisher-Price, jejíž tradice sahá až do roku 1931, připravila pro všechny milovníky kvalitních hraček mimořádnou evropskou akci – 10 nejoblíbenějších hraček je možné od 15. 2. 2012 zakoupit u vybraných prodejců za cenu zvýhodněnou o 25%.

pokračovat na článek

Který dětský web je Váš oblíbený?

Přemýšlíte, jak na chvilku zabavit své ratolesti? Dětské weby přinášejí spoustu pěkných pohádek, hádanek, omalovánek a mnoho zajímavého, co bude Vaše děti bavit.  

pokračovat na článek

Lichotky ženám, které nikdy neurazí

Ženským uším nejvíce lahodí lichotky, které hovoří o jejich kráse, štíhlosti a mladistvém vzhledu. Mezi oblíbené lichotky ženám patří také ty, které vypovídají o jejich schopnostech.        

pokračovat na článek

Předčasná puberta u dívek vyžaduje léčbu

Předčasná puberta u dívek patří mezi závažné poruchy vývoje dítěte. Pokud se neléčí, může být příčinou celé řady zdravotních a dalších problémů.   

pokračovat na článek

Dětský kostým na karneval - inspirace

Pomáháte svému dítku vybrat kostým na karneval? Přinášíme Vám několik inspirativních tipů.   

pokračovat na článek