Všechny články

Chřipka a nachlazení v zimě útočí na děti i dospělé

Děti i dospělí se na zimu obvykle těší. Jedná se totiž o dobu dovádění na sněhu i vánočních svátků. Jenže v zimních měsících nám hrozí také určitá rizika, mezi něž patří především chřipka a nachlazení.

pokračovat na článek

JOIE: radost a pohodlí při cestování i krmení

Autosedačku JOIE i-Level lze polohovat do úplného lehu, autosedačka Stages slouží dětem od narození až do sedmi let a jídelní židlička Multiply má 6 funkcí. Sortiment navrhují sami rodiče, a tak dobře ví, co vylepšit a co by bylo spíš na obtíž.

pokračovat na článek

Vánoce jsou za dveřmi: Jak vybrat dárky pro děti?

Vánoce jsou blíž, než si myslíte. Právě teď je ten nejlepší čas začít shánět vánoční dárečky. Tedy pokud si chcete užít prosince v klidu a bez stresu. Poradíme vám, jak vybrat dárky pro nejmenší členy rodiny.

pokračovat na článek

Vánoční nákupy bez stresu, v klidu a bez zbytečného utrácení? Víme jak na to!

Za chvíli vánoční horečka vypukne naplno. Obchody se zaplní vánočním zbožím, rozezní se koledy a my se budeme společně tlačit v přeplněných obchodech. Nebo ne?

pokračovat na článek

Zvládněte s dětmi přechod do velké postele bez slziček!

Zatímco ještě před pár měsíci bylo vaše dítko malým bezbranným miminkem, jež bylo zcela závislé na pomoci rodičů, teď vám doslova roste před očima a je čím dál samostatnější. Společně prožíváte důležité chvíle jeho života a těšíte se z každého významného milníku. Jedním z nich je bezesporu i přechod z dětské postýlky, v níž vaše dítko strávilo první měsíce svého života, do velké postele, což se ne vždy obejde bez krokodýlích slziček.

pokračovat na článek

Malebné podzimní Lázně Mšené

Podzim je tady a s jeho příchodem je nejvyšší čas načerpat energii na zimní období a poskytnout příjemné uvolnění tělu i mysli.

pokračovat na článek

Little Angel: i na té nejdelší procházce v teple díky termoregulačnímu materiálu Outlast®

Nejdřív venku, pak zase v obchodě nebo autobuse, všechny maminky znají, jaké to je, vyřizovat něco s miminkem v kočárku. Jak zajistit, aby děťátku nebylo chvíli horko, chvíli zima? Řešením je technologie Outlast®.

pokračovat na článek

Veletrhy FOR TOYS a FOR BABIES předvedou tipy na vánoční dárky

Veletrhy nabídnou od 19. do 22. října 2017 výběr toho nejlepšího, co se dostane letos na Vánoce na pulty obchodů. Více než 200 vystavovatelů nabídne ucelenou prezentaci produktů a služeb pro děti všech věkových kategorií i jejich rodiče. K vidění a ke koupi tak bude kompletní vybavení pro miminko, potřeby a oblečení pro menší děti, hry a hračky všech druhů. Velká část vystavovatelů navíc poskytne na nákup speciální veletržní slevy.

pokračovat na článek

Vytvořte dětský pokojíček jako z pohádky

Bříško se zakulacuje, čas běží jako o život a vy pořád nemáte představu o tom, jak zařídit dětský pokojíček. Mysleli jste si, že to bude zábava, ale zatím nevíte, kam dřív skočit a co všechno vlastně potřebujete. Máme pro vás několik rad a tipů, jak postupovat u těch největších věcí.

pokračovat na článek

Sortiment pro nejmenší na největší ploše v republice

Začíná to opatrným okukováním nabídky kočárků po zjištění těhotenství, pak velké nakupování s velkým bříškem, až po návštěvy obchodu s nestabilně běhajícím batoletem. Vítejte ve světě nákupů pro vaše bejbátko. 

pokračovat na článek

Chřipkové období aneb Jak probudíme náš imunitní systém?

Dobře fungující imunitní systém je základem celkově vyváženého stavu a naší výkonnosti. Vždyť stále více lidí trpí až neobvykle často nachlazením, a to nejen v typických dobách vyššího výskytu nachlazení během zimy. Mnozí z nás se prokýchávají a prostonávají od jedné infekce k další.

pokračovat na článek

Ve zdraví a pohodlí nejen v těhotenství

Těšit se na miminko a užívat si pak první společné chvilky je nejkrásnější čas každé maminky. Těšíte se z každého společného momentu, snažíte si zapamatovat každou drobnost a nechcete, aby toto období kdy skončilo. Máme to tak všechny. Jenže občas se objeví mráček na jinak dokonalé obloze rodičovství, který může znamenat do budoucna dokonce velké problémy. Ale nebojte, není to nic, s čím by vám rada v tomto článku nepomohla.

pokračovat na článek

Raná výchova a jak ji podpořit

Co je pro výchovu malých dětí nejdůležitější? Jednoznačně silné pouto mezi dítětem a vychovatelem. Ten nejdůležitější z důležitých lidí je maminka. Vztah s ní má miminko už od početí a lékaři i psychologové se shodnou na tom, že dítě matku vnímá a slyší zvuky zvenčí už dlouho před porodem.

pokračovat na článek

Jak vybírat dětské botičky s ohledem na zdraví těch nejmenších

Jdeme-li s dítětem vybírat botičky, měli bychom jakožto svědomití rodiče myslet především na jejich zdraví. Rodiče se vždy snaží dát svým dětem to nejlepší a ani při výběru nových bot by ve své snaze neměli polevovat. Velmi často se totiž stává, že rodiče při výběru zazmatkují a pořídí své ratolesti špatné botičky, které nejsou pro zdraví malých dětí vůbec vhodné.

pokračovat na článek

Jak na atopický ekzém

Podle odhadů trpí atopickým ekzémem téměř každé druhé dítě. Obzvláště v období dospívání, tedy mezi 10 – 18 rokem, dochází k aktivizaci dermatitidy u dětí, které trpí atopickým ekzémem již od útlého dětství. Hlavní roli zde hraje hladina hormonů a navýšení stresu. Příčiny vzniku atopického ekzému dosud nejsou zcela známy a zatím ani neexistuje lék, který by potíže trvale vyřešil. Naštěstí však existují přípravky, které projevy atopické dermatitidy zmírňují či dokonce odstraňují.

pokračovat na článek

Jak zabavit děti při posledních slunečných dnech

Léto konči, ale my si můžeme naplno užít poslední slunečné dny a víkendy... Brzo přijde opět zima a tak si se svými dětmi užijte těch pár posledních teplých dní nějakou skvělou letní hrou.

pokračovat na článek

Nádherné přírodní vůně a hravé obaly, to jsou novinky od Weledy!

Značka přírodní kosmetiky Weleda představila letní novinku: sprchové krémy a šampony 2v1, vyvinuté speciálně pro děti. Veselý obal s delfínem, hrochem nebo tuleněm děti nadchne, vás zase příjemná konzistence a přírodní vůně.

pokračovat na článek

Jak dítě připravit na náročný den ve škole?

Prázdniny utekly rychleji nežli voda a školáci tak opět musí usednout do školních lavic. Horké léto je za námi a před rodiči i dětmi teď stojí povinnost aklimatizovat se do nového školního režimu. Neoblíbené ranní vstávání, příprava do školy, hektické odchody, psaní úkolů - je toho tolik, co musí malí školáci zvládnout a úkolem rodičů je jim s těmito činnostmi pomoci.

pokračovat na článek

Školní rok se kvapem blíží, načerpejte síly a nechte se hýčkat

Prázdniny mají skutečně pouze děti. Nám rodičům pomalu ale jistě končí poměrně náročné období. Nejen že musíme zvládat svoje pracovní povinnosti, ale navíc nám přibyla starost v podobě neustálého vymýšlení programu pro děti. Ten půlden strávený ve školních lavicích je skutečně znát. Najednou je třeba se postarat třeba o oběd a celoroční kolotoč starostí se může zdát nekonečný.

pokračovat na článek

Vyrobte dětem tužkovník s jejich oblíbenou postavičkou

Ať už se vaše děti do školy těší nebo ne, určitě budou rády, když se s nimi pustíte do výroby stojánku na tužky a zvolíte motiv jejich oblíbené postavičky. Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, jak na to.

pokračovat na článek