Všechny články

Narozeninová oslava Vašeho dítěte

Narozeninová oslava je především pro malé děti velký zážitek. Pokud má vše proběhnout v pohodě, vyplatí se připravit nejen oslavu a dárky, ale také oslavence a jeho sourozence.   

pokračovat na článek

Trápí vaše děti smog?! Pošlete je do Špindlu!

S koncem podzimu přichází období inverzí, kdy nám špatná kvalita ovzduší způsobuje zdravotní problémy. Nejvíce ohrožené jsou děti, pro které je lepší, aby vůbec nevycházely ven. Proč ale být zavření doma, když je v Krkonoších krásné počasí a hlavně čerstvý vzduch?

pokračovat na článek

Nábytek pro moderní dětský pokoj

Děti Vám rostou a potřebujete zařídit moderní dětský pokoj? Máme pro Vás skvělý tip, kde pořídíte moderní dětský nábytek s pěkným designem, který je známý svou prvotřídní kvalitou.

pokračovat na článek

Jaká je žena Rak

Žena Rak působí velice skromně až zakřiknutě. Je plachá a stydlivá. Často trpí nedostatkem sebevědomí. Vedle sebe potřebuje silného partnera, který nešetří chválou, a dokáže ji povzbudit.

pokračovat na článek

Povlečení té nejvyšší kvality nyní za neuvěřitelnou cenu!

Také si potrpíte na kvalitní povlečení? Povlékněte svou postel do některého z krásných vzorů bavlněného povlečení té nejvyšší kvality.

pokračovat na článek

Jaký je muž Štír

Muž Štír je velmi vášnivý a plný rozporuplných emocí. Navenek sice působí velmi vyrovnaně až chladně, pod silnou skořápkou se však ukrývá zranitelný člověk.     

pokračovat na článek

Herní konzole pod stromeček

Ptáte se co nadělit svým dětem pod stromeček? Nezmínili se třeba vaše ratolesti o herní konzoli? Pokud ano, máme pro vás skvělý tip! Domácí herní konzole Wii od tradičního výrobce Nintenda udělá radost nejen vašim dětem, ale pobaví se celá rodina.

pokračovat na článek

Jaký je muž Střelec

Muž Střelec je velice příjemný a zábavný společník, a zároveň nenapravitelný milovník přírody a dobrodruh. K životu potřebuje volnost.

pokračovat na článek

První poradna s miminkem

Součástí péče o miminko jsou pravidelné návštěvy v pediatrické poradně. První návštěva pediatra by měla být dva až tři dny po Vašem návratu z porodnice.  

pokračovat na článek

Zápis do školy a co by měl předškolák umět

Zápis do školy se blíží. Pokud máte doma předškoláka, a chcete mu usnadnit jeho první rok ve škole, měli byste s ním natrénovat některé dovednosti.

pokračovat na článek

Jaká je žena Lev

Žena Lev je ráda středem pozornosti. Velice dbá na svůj zevnějšek, neboť je pro ni velmi důležitý obdiv mužů, se kterými si často jen pohrává.    

pokračovat na článek

Jaký je muž Kozoroh

Muž Kozoroh přitahuje především ženy dobyvatelky. Působí totiž velice zdrženlivě až odtažitě. Své city nedává najevo.

pokračovat na článek

Díl 23. Míšánek brzy oslaví druhé narozeniny

Když je venku listopad, trávíme raději čas v interiéru. Jakmile to už děti doma nebaví, je třeba jim vymyslet nějakou zábavu. Míšánek někdy jede na den k prarodičům, dvakrát týdně chodí do školky, a také je občasným návštěvníkem mateřského centra. Za pár týdnů oslaví své druhé narozeniny.   

pokračovat na článek

FESTIVAL PUNTANELA... začínáme 11. 11. 2011

Zveme vás na 3. Festival Puntanela do brněnské Olympie před prodejnu Puntanela, který se koná od 11. 11. do 20. 11. 2011 vždy od 10.00 do 18.00 hod.

pokračovat na článek

Jaký je muž Vodnář

Muž Vodnář dokáže ženy pěkně potrápit. Své city obvykle nedává příliš najevo. Třebaže Vás miluje, můžete mít vedle něho pocit, že mu na Vás skoro vůbec nezáleží.    

pokračovat na článek

Od kolika let by mělo dítě začít mluvit?

Každé dítě je jiné, proto neexistuje žádná jasně stanovená věková hranice. Můžeme si ale vymezit ve vývoji řeči alespoň přibližně určité mezníky.

pokračovat na článek

Jaký je muž Ryba

Muž Ryby je velice citlivý a přizpůsobivý. Často však na něho není spolehnutí. Nemá pevnou vůli. Pokud Vás však zklame, velice ho to mrzí a snaží se vše napravit nějakým romantickým gestem.

pokračovat na článek

Když dítě nechce jíst - rady a tipy

Mnoho rodičů trápí, že jejich dítě nechce jíst. K tomu, aby ho donutili sníst alespoň malé množství jídla, však často volí chybnou strategii.   

pokračovat na článek

Jaká je žena Panna

Žena Panna je od přírody velice pragmatická a pracovitá. Nejraději však pracuje sama, neboť ostatní to nedokážou udělat tak dobře jako ona.   

pokračovat na článek

Jaká je žena Váhy

Žena Váhy je velice milá a příjemná společnice. Je zásadová a spravedlivá. Nepoctivé jednání je jí cizí.    

pokračovat na článek