Všechny články

Klub Hamánek

Hamánek, tradiční výrobce kojenecké výživy v České republice, právě spustil svůj klub – klub Hamánek. 

pokračovat na článek

Jaká je žena Vodnář

Se ženou zrozenou ve znamení Vodnáře to nemají muži jednoduché. Obvykle bývá velmi inteligentní, ale také tvrdohlavá a neústupná. Žena Vodnář má velice komplikovanou povahu, kterou má většina lidí problémy pochopit.    

pokračovat na článek

Zábavné hry pro celou rodinu

Když máme děti, vždy se hodí vědět, kde se dají pořídit zábavné hry všech kategorií. Máme pro Vás skvělý tip, kde si vyberete si ze široké nabídky her pro celou rodinu za super ceny.  

pokračovat na článek

Stříhání a rozčesávání vlásků

Chystáte se ostříhat svému dítěti první vlásky? Nechcete mu působit bolest při rozčesávání umytých vlásků? Naše tipy Vám určitě pomohou.   

pokračovat na článek

Naučte své dítě usínat samostatně

Přáli byste si mít večer chvilku pro sebe, ale Vaše čilé batole nebo předškolák Vám to nedovolí, dříve než se začne chtít spát Vám samotným? Přišel čas naučit dítě samostatnému usínání.  

pokračovat na článek

Dvouleté a mladší dítě ve školce

V soukromých školkách není ničím neobvyklým, když je navštěvují děti, kterým ještě zdaleka nebyly 3 roky. Umístit již dvouleté dítě do školky má svá pro i proti.

pokračovat na článek

Jaká je žena Ryba

Žena Ryba bývá velice citlivá, melancholická a romanticky založená. Snadno se zamiluje. Protože si není jista sama sebou, potřebuje, aby ji její protějšek neustále přesvědčoval o své lásce. 

pokračovat na článek

Svobodné maminky, znáte svá práva?

Být svobodnou maminkou (naše současná legislativa používá termín osaměle žijící rodič, kterým může být také otec) není lehké. Pokud dobře znáte svá práva, může to Vaši situaci alespoň trochu usnadnit.   

pokračovat na článek

Navštivte veletrh FOR INTERIOR!

Ve dnech 6.-9.října proběhne v PVA EXPO PRAHA v Letňanech největší podzimní veletrh bydlení v České republice FOR INTERIOR.

pokračovat na článek

Aspergerův syndrom a jak ho zvládat

Aspergerův syndrom je porucha autistického spektra, kterou pojmenoval rakouský psychiatr Hans Asperger. Výchova dítěte s tímto syndromem je velmi náročná, neboť má narušenou oblast sociální interakce a komunikace.    

pokračovat na článek

Celiakie u dětí

Celiakie je onemocnění způsobené nesnášenlivostí lepku. Pokud dítě trpící celiakií konzumuje potraviny s obsahem lepku, dochází k poškození sliznice tenkého střeva, která pak hůře vstřebává živiny z potravy. Dítě neprospívá, nedostatek živin se negativně odrazí na jeho zdravotním stavu i celkovém vývoji.  

pokračovat na článek

Moc hraček škodí

Jistě znáte staré dobré pořekadlo, že všeho moc škodí. Hračky pro děti nepředstavují žádnou výjimku.      

pokračovat na článek

Díl 21. Míšánek miluje výlety

Míšánkovi budou za dva měsíce dva roky. Je to malý neposeda, který chvilku nevydrží na jednom místě. Ze všeho nejraději má výlety. Když mu maminka řekne, aby si vzal batůžek, protože se někam vyráží, chlapeček celý hoří nedočkavostí.      

pokračovat na článek

Feedo.cz spustilo online dětskou poradnu

Jak se říká, každá rada nad zlato. A pokud radí odborník, rada může být k nezaplacení, obzvlášť pokud nic nestojí.  

pokračovat na článek

Správná péče o uši je důležitější, než si připouštíme!

Patrně každý z nás dnes ví, že naše sluchové ústrojí se skládá z několika částí. Ale ne každý z nás už ví, že ucho je nejcitlivějším lidským smyslovým orgánem. Sluch je prvním smyslem, který v našem organizmu začíná fungovat – schopnost slyšet je plně vyvinutá již v 18. týdnu života. Proto si rodiče mohou rozprávět s ještě nenarozeným dítětem – plodem. Některé nastávající maminky dokonce ví, která hudba je jejich plodu příjemná, a která nikoliv. 

pokračovat na článek

Nesmělost a plachost jsou pro dítě překážkou

Nesmělost a plachost jsou pro dítě překážkou především v navazování mezilidských vztahů s jejich vrstevníky. Nesmělé a plaché dítě potřebuje naši podporu a pomoc.   

pokračovat na článek

Zdravé recepty pro děti, které si zamilujete

Děti mají k obědu nejraději hranolky nebo párek s kečupem, ale my dobře víme, že taková jídla by měly jíst jen opravdu výjimečně. Jak je ale přesvědčit, aby jedly s chutí také zdravá jídla? Přinášíme Vám zdravé recepty pro děti, které si zamilujete.    

pokračovat na článek

Podzimní veletrh potřeb pro děti FOR BABIES 2011

Čekáte přírůstek do rodiny a sháníte výbavičku, anebo se jen chcete podívat, co je nového na trhu pro miminka? Tak to byste neměli chybět na podzimním veletrhu potřeb pro děti FOR BABIES, který proběhne ve dnech 29. 9.  - 2. 10. 2011 v PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech. 

pokračovat na článek

Jak zařídit pokojíček pro miminko

Také už se těšíte na své první miminko a zařizujete pro ně pokojíček? Přinášíme Vám trochu inspirace, jak pokojíček pro miminko, anebo dokonce pro miminka, zařídit.   

pokračovat na článek

Škodlivá éčka mohou způsobit zdravotní problémy

Složení potravin, především těch, které dáváme dětem, bychom měli pečlivě číst. Mnoho z nich totiž obsahuje škodlivá éčka, která mohou dětem způsobit zdravotní problémy.

pokračovat na článek