Všechny články

Hračky pro děti na několik let

Nejlepší hračky pro děti jsou takové, se kterými si děti vyhrají po několik let. Pro holčičky je ideální domeček pro panenky, a samozřejmě také kuchyňka, pro kluky patrová garáž nebo autodráha.       

pokračovat na článek

Hračky pro tříleté dítě

Hračky pro tříleté dítě mají za úkol rozvíjet logické a kreativní myšlení, řečové a motorické dovednosti. Dále by měly zlepšovat paměť, aby se dítě postupně připravovalo na svůj školní život.   

pokračovat na článek

Nejkrásnější postýlky pro miminka

Čekáte miminko a už se ho nemůžete dočkat? Tak už to jistě vybíráte postýlku. Pro inspiraci jsme pro Vás našli ty nejkrásnější postýlky pro miminka.    

pokračovat na článek

Pozor na jedovaté rostliny v zahradě

Hrají si Vaše děti na zahradě nebo na terase? Zkontrolujte, jestli je neohrožují jedovaté rostliny, například oleandr, tis červený, anebo lýkovec jedovatý.       

pokračovat na článek

Dětská kuchyňka patří mezi nejoblíbenější hračky

Dětská kuchyňka patří mezi nejoblíbenější dětské hračky. Vyhrají si s ní děti od batolecího až do školního věku.  

pokračovat na článek

Rituály před spaním děti uklidňují

Děti mají rády rituály. Jejich dodržování jim dodává pocit jistoty a uklidňuje je, což je důležité zejména před spaním. Čím je dítě večer klidnější, tím lépe usne.   

pokračovat na článek

Hračky do vody - do bazénu i do vany

Hračky do vody mohou zpříjemnit dětem koupání nejen na letní dovolené, ale také doma ve vaně. Vybrali jsme pro Vás několik tipů.     

pokračovat na článek

Fotografie Vašich nejkrásnějších okamžiků

Život přináší okamžiky, které je škoda nezachytit. Svatba, těhotenství, narození miminka. Čas běží a fotografie zůstávají. O fotografování a fotografiích jsme si povídali s paní fotografkou Irenou Ševčíkovou. 

pokračovat na článek

Kdy má dítě začít spát ve velké posteli?

Kdy je ten správný čas, aby batole opustilo svou dětskou postýlku, a začalo spát ve velké posteli? Většina tatínků nám odpověděla, že v době, kdy už se dítě do postýlky nevejde. Maminky se však shodly na tom, že tak jednoduché to není.       

pokračovat na článek

Malá domácí pošta

Nebaví Vás dlouhé stání na poštách? Pak určitě uvítáte možnost posílat nebo přijímat zásilky z domova. Stačí jen vyplnit on-line formulář a dál už se nemusíte o nic starat. A to vše Fofrem. 

pokračovat na článek

Vzteklé dítě a jak si s ním poradit

Vztek je přirozená lidská emoce. Děti ještě neumí své emoce ovládat, a proto mohou být jejich výbuchy vzteku nekontrolovatelné. Rodiče vzteklého dítěte se za tyto projevy na veřejnosti obvykle stydí a nevědí, jak si s malým vzteklounem poradit. 

pokračovat na článek

Hry podporují rozvoj dítěte

K tomu, aby se dítě dobře vyvíjelo, potřebuje hry, které podporují rozvoj řeči, kreativních a pohybových schopností.     

pokračovat na článek

Inspirace: Dětský pokoj pro kluka

Zařizujete pokoj pro kluka? Pojměte jeho interiér ve sportovním duchu. Vydat se můžete buď cestou tematické dekorace, anebo svému synovi vytvořit v pokoji malé domácí sportoviště.

pokračovat na článek

Milování v těhotenství

Každá maminka prožívá své těhotenství jinak. U některých roste chuť na milování, u jiných je sexuální touha naopak potlačena hormonálními změnami. Mnoho maminek má z milování v těhotenství strach, protože se bojí, aby svému miminku neublížily.      

pokračovat na článek

Díl 20. Míšánek je malý zahradníček

Míšánkovi byl před několika dny rok a tři čtvrtě. Dobře běhá, rád si hraje s míčem a na písku. Co ho však poslední dobou nejvíce zajímá, to je zahradničení.       

pokračovat na článek

Plyšové hračky nejen na mazlení

Plyšové hračky mají rády děti každého věku. Jsou příjemné na dotyk, mívají milý výraz a navozují u dětí pocit bezpečí.  

pokračovat na článek

Dřevěné hračky mají své kouzlo

Dřevěné hračky mají tu úžasnou vlastnost, že vydrží po celé generace. A na rozdíl od plastových hraček se vyrábějí z ekologického materiálu.    

pokračovat na článek

Hračky na zahradu pro děti

Pobyt na čerstvém vzduchu dětem svědčí. Děti se venku vyřádí, a pak lépe spí. Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří mají zahradu, pořiďte dětem alespoň základní hračky na zahradu.   

pokračovat na článek

Mají už Vaše děti draka na podzim?

Pouštění draka neodmyslitelně patří k dětským podzimním radovánkám. Chcete, aby ten Váš dobře létal? Kupte ho ve specializovaném obchodě, kde drakům opravdu rozumějí – ve světě draků.  

pokračovat na článek

Hračky pro batolata inspirovaná světem dospělých

Největší úspěch mají hračky pro batolata, které jsou inspirované světem dospělých. Telefon, volant, vláček a další. 

pokračovat na článek