Všechny články

Klučičí jména ze země tulipánů

Chcete svého syna neobvykle pojmenovat, a pročítáte klučičí jména různých zemí. Načerpejte inspiraci v zemi tulipánů. 

pokračovat na článek

Mužská jména inspirovaná exotickými ostrovy

Cestujete rádi do exotických zemí a rádi byste se těmito zeměmi inspirovali také při volbě jména pro Vašeho potomka? Pojmenujte svého syna po některém z exotických ostrovů. Pro inspiraci přinášíme vybraná mužská jména.      

pokračovat na článek

Ženská jména inspirovaná slunnou Itálií a Španělskem

Snažíte se pro svou dceru vybrat zvučné a pěkné jméno? Ženská jména, která se nosí v Itálii a Španělsku, nabízejí spoustu možností.    

pokračovat na článek

Holčičí jméno ovlivňuje povahu své nositelky

Vybíráte jméno pro dceru? Nezapomeňte si při tom zjistit, co Vámi zvolené holčičí jméno znamená. 

pokračovat na článek

Jméno pro chlapce vybírejte s ohledem na jeho význam

Našli jste v kalendáři jméno pro chlapce, které se Vám líbí? Pro jistotu se mrkněte, jaké vlastnosti se s tímto jménem spojují. Každé jméno pro chlapce má totiž svůj význam. Níže uvádíme příklady nejoblíbenějších jmen.   

pokračovat na článek

Holčičí jména a jejich významy

Napadlo Vás někdy, že výběrem jména do jisté míry ovlivníte povahové vlastnosti svého dítěte? Holčičí jména mají své významy.  

pokračovat na článek

Díl 16. Míšánek chce všechno jako velký

Míšánek chce dělat všechny věci, které vidí dělat lidi kolem sebe. Pokud mu to nedovolíte, pěkně se rozzlobí. A víte, co ho rozzlobí ze všeho nejvíce? Když mu rodiče zakážou něco, co jeho sestřička Barunka dělat může.   

pokračovat na článek

Cestování s dětmi - rady a tipy

Při cestování s dětmi si nemůžeme dovolit takové dobrodružství, jako když cestujeme sami. Zde jsou naše tipy, jak cestovat s dětmi, a jak se na cestu předem připravit.

pokračovat na článek

Dětské úrazy o prázdninách a jejich prevence

Zatímco děti o prázdninách odpočívají od svých školních povinností, jejich rodičům nastává období, kdy jsou ve střehu více než obvykle. Dětské úrazy hrozí o prázdninách více než během školního roku.      

pokračovat na článek

Čtení pro moderní ženy

Módní trendy, sex a vztahy, děti a rodina, zdravý životní styl, kosmetika, gastronomie, cestování. Také Vás tato témata nejvíce zajímají? Atraktivni.cz Vám přináší spoustu skvělého čtení, u kterého se rozhodně nebudete nudit.

pokračovat na článek

Těhotenství po potratu a jak snížit jeho rizika

Prodělala jste potrat a máte obavu, jak bude probíhat Vaše další těhotenství? Může být naprosto bezproblémové. Důležitou roli zde hrají preventivní opatření a samozřejmě také psychika.

pokračovat na článek

Těhotenství po císařském řezu

Porodila jste první miminko císařským řezem a hledáte odpověď na otázku, jaká rizika z toho vyplývají pro Vaše další těhotenství? Pak je tento článek určen pro Vás.

pokračovat na článek

Jak naučit dítě na nočník - rady a tipy ověřené v praxi

Odmítá Vaše dítě nočník? Přinášíme Vám několik šikovných tipů, které mohou dítěti pomoci, aby se s nočníkem spřátelilo.    

pokračovat na článek

Jméno pro miminko ze světa slavných a známých

Přemýšlíte, jaké dáte jméno svému děťátku, které se již co nevidět narodí? Pokud hledáte inspiraci ve světě slavných a známých, najdete zde jak netradiční, tak i klasická jména pro miminka.

pokračovat na článek

Těhotenství po čtyřicítce aneb nikdy není pozdě

Je Vám čtyřicet nebo trošku více a ráda byste se stala maminkou? Anebo jste se rozhodla, že si ke svým odrostlým dětem pořídíte miminko? Ještě není pozdě, je třeba však počítat s tím, že těhotenství po čtyřicítce představuje jistá rizika.     

pokračovat na článek

Očkovací kalendář

Chcete přesně vědět, proti kterým nemocem je nutné Vaše dítě očkovat, a kdy se jednotlivá očkování provádí? Nalistujte internetový očkovací kalendář.

pokračovat na článek

Díl 15. Míšánek má rád pořádek

Malé děti mají rády pravidelný řád, protože jim dává pocit jistoty. Většina batolat trvá na dodržování rituálů a protestuje, když něco uděláte jinak. Míšánek je příkladnou ukázkou dítěte, které má rádo pořádek.     

pokračovat na článek

PŘÍLOHOVÉ OMÁČKY

Pro milovníky výborné české kuchyně, letních grilovacích párty anebo snadného a rychlého dochucení vlastních pokrmů přináší značka OTMA 4 kvalitní přílohové omáčky OTMA Gurmán ve skleněném obalu o hmotnosti 280g.  

pokračovat na článek

Přírodní kočárky Naturkind už i na českém trhu

Zejména v prvních letech života potřebují děti hodně péče a ochrany. Stejně jako příroda. Z tohoto důvodu využívají kočárky Naturkind přírodu jako inspiraci a je základem pro všechny používané textilie a výplňové materiály.  

pokračovat na článek

Dopřejte svým dětem bezva prázdniny na Šumavě!

Aneb krásný letní tábor na Šumavě pro děti od 6 do 10 let – poslední volná místa!

pokračovat na článek