Všechny články

Pozor na nebezpečné hračky

Ještě nikdy nebyly výlohy hračkářství a regály supermarketů přeplněné hračkami tak, jako je tomu nyní. Ovšem pozor, ne všechny hračky jsou pro Vaše děti bezpečné.

pokračovat na článek

Návštěva zubaře nemusí být horor

Máte noční můru z toho, že se svým dítětem půjdete k zubaři? Když dítě na návštěvu vhodně připravíte, nemusí to být zase takový horor!   

pokračovat na článek

Oblékání dětí může být problém

Malé děti jsou nejraději svlečené, ale oblékání nemají příliš v lásce. Oblékání však nebývá zdrojem nepříjemností pouze v miminkovském věku, ale i později. Abychom Vám oblékací proces trošku usnadnili, přinášíme pár tipů, které se mohou hodit.     

pokračovat na článek

Chová se Vaše batole podivně? Máme pro Vás vysvětlení!

Také batolata se někdy chovají způsobem, který nás znepokojuje, například si pořád balí věci do tašek, zajímají se o ta nejšpinavější místa v domě, anebo se vracejí k některým miminkovským návykům.

pokračovat na článek

Rodinné vztahy jdou dětem příkladem

Chcete, aby se k Vám Vaše děti chovaly hezky také v dospělosti? Jděte jim sami příkladem. Nejen v tom, jak se chováte ke svým vlastním rodičům, ale také k partnerovi a ostatním členům rodiny.    

pokračovat na článek

Spánkový režim batolete a jak ho sladit s Vaším

Jste přes den ospalí, protože Vás batolátka nenechají vyspat? Zkuste na něj vyzrát! Za pokus to stojí!

pokračovat na článek

Díl 3. Míšánek a Ježíšek

Míšánek je sice teprve roční batole, ale to mu vůbec nebránilo v tom, aby si své druhé Vánoce patřičně neužil. Nejvíce se radoval z dobrot, dárků a také z toho, že na něho měli rodiče více času než obvykle.    

pokračovat na článek

Pěnové puzzle – ideální hračka pro děti

Hledáte pro své děti dárek, který je jen tak neomrzí, a zároveň přispěje k rozvoji jejich osobnosti? Kupte jim pěnové puzzle. Je to skvělý dárek pro děti, který pomáhá rozvíjet fantazii a tvůrčí myšlení.  

pokračovat na článek

Vaše dítě poprvé na lyžích

Letošní sezóna sněhem opravdu nešetří. Také vyrážíte na hory a rádi byste naučili své děti lyžovat? S našimi tipy to jistě zvládnete. Ale pokud si na to netroufáte, můžete využít služeb některé z lyžařských školek.

pokračovat na článek

Díl 2. Míšánek si užívá advent

Míšánek před dvěma týdny oslavil své první narozeniny a nyní se s Vámi prostřednictvím seriálu Míšánkův rok neboli První rok batolete podělí o své další zážitky. 

pokračovat na článek

Proč a jak učit dítě předškolního věku anglicky

Záleží Vám na tom, aby z Vašeho šikovného předškoláčka vyrostl ještě šikovnější školáček? Naučte ho základy cizího jazyka, nejlépe anglického. Angličtina je mezinárodní řeč a Vašemu dítěti se bude brzy hodit.   

pokračovat na článek

Učíte dítě bruslit?

Bruslení na ledě patří mezi tradiční a oblíbené zimní sporty. Učíte své dítě bruslit? Naše tipy se Vám jistě budou hodit.  

pokračovat na článek

Dítě a sauna

Pravidelné saunování pomáhá posilovat naši imunitu, to je známá věc. Jak je to ale se saunováním u malých dětí? Není pro ně pobyt v sauně nebezpečný? Není. Pokud ovšem důsledně dodržíte důležité zásady.      

pokračovat na článek

Hlídání dětí přes noc a odloučení od maminky

Odkdy může dítě strávit noc bez maminky, aniž by mu to způsobilo trauma? Jak můžete tuto situaci sobě i dítěti usnadnit?   

pokračovat na článek

Děti v kuchyni

Jak staré děti mohou v kuchyni pomáhat? Jaké úkoly jim můžete svěřit? Jak si v klidu dělat svou práci, a přitom děti z kuchyně nevyhánět?

pokračovat na článek

Postel, která poroste s dítětem

Zařizujete svým dětem nový pokojíček? Přečtěte si náš článeček. Poradíme Vám, kde koupit praktickou dětskou postel, která myslí dopředu.


 

pokračovat na článek

Vánoční prázdniny a tipy co dělat

Také nechcete, aby Vaše děti proseděly celé vánoční prázdniny před televizní obrazovkou s mísou cukroví na klíně? Připravte jim zajímavý program.

pokračovat na článek

Jak posilovat imunitu dítěte

Zásobíte své dítě spoustou vitamínů, a přesto je často nemocné? Posilujte jeho imunitu. Poradíme Vám, co dětskou imunitu posiluje, a co jejímu posílení naopak brání.  

pokračovat na článek

Cestovní doplňky pro bezpečí a pohodlí Vašich dětí

Cestujete často se svými dětmi? Zpříjemněte jim své výlety hezkými doplňky, které přispějí k jejich většímu pohodlí i bezpečnosti a navíc jim udělají radost!  

pokračovat na článek