Všechny články

Narozeninové dorty pro děti

Z čeho vyrobit narozeninové dorty pro ty nejmenší oslavence, aby je mohli konzumovat bez rizika, že jim způsobí zažívací potíže? A čím dětský dort ozdobit? Poradíme Vám!   

pokračovat na článek

Díl 1. Moje první narozeniny

Míšánek se právě probral z oslav svých prvních narozenin, což znamená, že náš seriál První rok batolete neboli Míšánkův rok právě začíná. Každé dva týdny se Vám malý Míšánek svěří, jak pokročil v poznávání tohoto světa.   

pokračovat na článek

Řeknete si KOLOBĚŽKA! Co to vlastně je?

Je to hračka pro dítě? Vozítko pro zábavu? Sportovní náčiní? Dopravní prostředek? A ejhle! Máte pravdu všichni. Koloběžka je naprosto nedoceněný a skvělý dopravní prostředek pro všechny.


 

pokračovat na článek

Jak křoup ukradl černé poupě (ukázka z pohádkového příběhu)

Měsíček osvětloval holé koruny stromů a zvědavě nahlížel do okének kamenných chaloupek. V těch ale byla tma, neboť zelení tantulkové buď spali, anebo se na forest scrabble shromáždili právě v chaloupce stařečka Velasta, protože jeho stavení bylo největší ve vesničce U mechového kamene.

pokračovat na článek

Když tatínek odejde od rodiny

Opustil Vás manžel a Vy jste zůstala sama s dítětem nebo s více dětmi? Jakou strategii máte zaujmout? Lze této situaci předejít? Dočtete se níže.   

pokračovat na článek

Vytvořte dětský interiér podle svých představ

Přestali jste být spokojeni se vzhledem svého současného nábytku? Anebo si zařizujete nové bydlení, na nábytek Vám už však nezbývá moc peněz? Dejte sbohem nemodernímu i lacině vyhlížejícímu interiéru. Vytvořte si interiér podle svých představ! Přesvědčíme Vás, že i s malým rozpočtem lze dělat velké věci!  

pokračovat na článek

Když tatínek opustí těhotnou maminku

Proč od Vás odešel, když jste ho nejvíc potřebovala? Co dělat, když Vás v těhotenství opustí partner? Poradíme Vám.  

pokračovat na článek

Střídavá péče má i své výhody

Střídavá péče o dítě je noční můrou mnoha maminek. Víte ale, že Vám i dítěti může tento režim přinést mnoho výhod?  

pokračovat na článek

Co čert nevymyslí, to vymyslí děti

Možná znáte starou větu našich babiček. Co vymyslí děti, to ani čert nevymyslí. Abychom přispěli k bezpečnosti Vašich dětí, upozorníme Vás na několik věcí, kterým se vyplatí věnovat pozornost.

pokračovat na článek

Díl 29. Vše nejlepší k prvním narozeninám

A je to tady! Miminko, které před dvanácti měsíci poprvé spatřilo světlo tohoto světa, slaví své první narozeniny!  

pokračovat na článek

Vyšetření prsu se vyplatí nepodceňovat

Maminky, jestlipak si pravidelně provádíte samovyšetření prsu? Pokud ne, je nejvyšší čas začít. 

pokračovat na článek

Vánoční dárky pro děti – tipy redakce

Milí rodiče, naše redakce ve spolupráci s oblíbeným internetovým hračkářstvím Dráček.cz pro Vás připravila tipy na vánoční dárky pro nejmenší děti. Pojďte se s námi inspirovat.  

pokračovat na článek

Díl 28. Do prvních narozenin zbývají dva týdny

Milé maminky a tatínkové, náš seriál První rok miminka se pomalu chýlí k závěru. V příštím díle, kdy miminko oslaví své první narozeniny, se s Vámi rozloučíme. Ale pozor! Dobrá zpráva je, že na seriál o miminku navazuje nový s názvem První rok batolete.     

pokračovat na článek

Pozor na chyby ve výživě dětí

Trpí Vaše dítě nadváhou, anebo vypadá podvyživeně? Možná to má na svědomí některá z chyb ve výživě dětí.  

pokračovat na článek

Program pro rodiny s dětmi v hotelu Pavlov!

Máte malé děti, a přesto byste s nimi rádi vyrazili někam na víkend? Vypravte se do jednoho z nejkrásnějších koutů naší země. Objevte překrásnou scenérii Pálavy plné historických památek a vinných sklípků. Máme pro Vás také tip, kde můžete přenocovat.   

pokračovat na článek

Prožijte advent i svátky v klidu

Vánoce mají být svátky klidu. Pokud však máme malé děti, příprava na ně, ale i jejich samotný průběh často nemá s klidem vůbec nic společného. Přinášíme Vám několik tipů, které mohou přispět k větší předvánoční i vánoční pohodě.    

pokračovat na článek

Výživa kojenců. Co nedělat?

Výživa kojenců. Co nedávat či nedělat? Nepřislazujte – dítě si rychle na sladkou chuť zvykne a může potom nesladké pokrmy odmítat. Zvyk na sladké vede později k nadměrnému příjmu cukru, tedy i energie a stává se základem pro vznik obezity. 

pokračovat na článek

Moderní pokojíček zdobí látkové rolety

Dětské látkové rolety patří mezi velmi oblíbené dekorativní prvky interiéru. Do dětského pokojíčku se však instalují především pro své užitné vlastnosti.

pokračovat na článek

Domácí tvořivá dílnička

Máte doma šikovné dítě, které rádo něco vyrábí? Vytvořte mu doma zázemí, ať může své kreativní schopnosti rozvinout naplno. Domácí tvořivá dílnička nezabere mnoho místa a stane se přínosem pro celou rodinu.    

pokračovat na článek

Když chce dítě psa

Přeje si Vaši dítě, abyste si pořídili nového člena rodiny? Není to však ani bratříček, ani sestřička, ale pes?     

pokračovat na článek