Všechny články

Dětská postel, která ušetří místo

Jen málokdo není při zařizování dětského pokojíčku limitován prostorem. A co teprve, když se do něj musí vejít dětí víc. Pokoj do stran nenafoukneme, ale dá se využít místo ve vzduchu – ideální jsou například vyvýšené postele a palandy.

pokračovat na článek

Moderní hlídačka - GPS hodinky

Dětské GPS hodinky Gator jsou v poslední době velký hit a móda. Nabízejí nám, rodičům, možnost mít dítě trvale pod kontrolou a zajistit si tak klid v situacích, kdy se malí školáci pohybují venku sami.

pokračovat na článek

Už nemusíte trávit léto u plotny, abyste zdravě nakrmili rodinu

Plnohodnotné, zdravé, dokonce i bezlepkové jídlo dokážete připravit během pár minut pomocí sáčků s hotovými pokrmy EXPRES MENU bez chemické konzervace.

pokračovat na článek

Dětská radost z pohybu ve vodě

Pro děti je voda naprosto přirozeným prostředím. Stačí ale jeden nepříjemný zážitek, kdy se třeba dítěti dostane voda do očí, a strach z vody je tu. Pocit bezpečí dodá děťátku nafukovací límec Baby Ring.

pokračovat na článek

Školní výbava prvňáčka: Na co se musíte připravit?

Vaše ratolest už se nemůže dočkat, až ji v září vypravíte s kornoutem do školních lavic? Už začínáte pokukovat po aktovkách a přemýšlíte, co všechno ještě budete potřebovat? Zjistili jsme to za vás:

pokračovat na článek

Tip na svačinu, když nestíháte

Ideální maminka dává dětem na svačinu čerstvé ovoce, domácí chléb s tvarohovou pomazánkou a občas buchtu pečenou doma s minimem cukru a s tmavou moukou. Ideální dítě toto všechno sní. Realita však bývá od ideálu dost vzdálená.

pokračovat na článek

Elektrické vozítko: splněný sen malých řidičů

Usednout za volat vlastního autíčka nebo za řídítka motorky dodá dítěti pocit dospělosti a samostatnosti. A vy si můžete užít procházku bez kňourání, že bolí nožičky nebo že je to strašná nuda.

pokračovat na článek

Provoněné těhotenství

Těhotenství bývá bezesporu jedním z nejkrásnějších období v životě ženy. Období očekávání příchodu miminka je pokaždé jedinečné a mělo by být především v režii nastávající maminky. Věděly jste, že těhotenství si můžete provonět a zároveň i díky vůním ulevit od nejrůznějších obtíží, které požehnaný stav mohou provázet?

pokračovat na článek

Se sportovními kočárky se snadno dostanete zpět do formy

Pokud se nechcete vzdát svých oblíbených sportů ani po narození miminka, jsou pro vás ideální sportovní kočárky TFK nebo X-Lander X-Run s certifikátem TÜV pro sportovní využití.

pokračovat na článek

Víte, jak správně nosit miminko a v čem?

Těsný kontakt dodává miminku pocit bezpečí a odborníci nošení miminek velmi doporučují. Co ale zvolit? Vyplatí se investovat do ergonomického nosítka, nebo je lepší pořídit si speciální šátek? Přečtěte si, jaké výhody mají pevné šátky nebo baby vaky a proč se raději vyhnout klokance.

pokračovat na článek

Voňavý porod už není exotika

Příchod děťátka se přiblížil, taška do porodnice je už připravená, všichni netrpělivě očekávají, až „to“ přijde. Hodně samozřejmě záleží na tom, jak dosud probíhalo těhotenství, v jaké kondici je budoucí maminka i zda se počítá s přirozeným porodem. Pokud bylo a je vše v pořádku, lze se v řadě porodnic domluvit na individuálním porodním plánu.

pokračovat na článek

Jak zařídit dětský pokojíček, aby se stal rájem pro hraní i odpočinek

Děti rostou neuvěřitelnou rychlostí, což nám určitě potvrdí každý rodič, který s pohledem plným lásky a překvapení sleduje, jak se jeho dítko mění. Jedním z důležitých milníků v životě každého dítěte je přechod z malé dětské postýlky v ložnici rodičů do samostatného pokoje a jeho první vlastní postele.

pokračovat na článek

Návrat do práce po mateřské - vizážistka radí, jak přizpůsobit image

Mateřská dovolená utekla jako voda a čas nástupu do zaměstnání se blíží mílovými kroky. Užíváte si poslední chvíle se svým drobečkem a pomalu se již připravujete na nový životní kolotoč.

pokračovat na článek

U nás se kreativitě meze nekladou

Ložní povlečení je neoddělitelnou součástí každé domácnosti a na první pohled se nám může zdát, že nám současný trh dokáže nabídnout povlečení, které si přejeme. Ale je tomu tak opravdu?

pokračovat na článek

Připravujeme dětské hřiště na sezónu

Sezóna se kvapem blíží a již minulý víkend nás hřejivé jarní počasí lákalo ven. Po dlouhé zimě jsou děti znuděné a otrávené časem stráveným doma a už se nemohou dočkat, až jim rodiče umožní pobíhat vesele po zahradě a užívat si zábavu na dětském hřišti. Zatímco pro děti je vidina skluzavek, prolézaček a houpaček velice lákavá, pro rodiče představuje už ne tak příjemnou povinnost - připravit dětské hřiště na sezónu.

pokračovat na článek

Jak zvládnout dovolenou s dětmi?

Ačkoli je mateřská oficiálně nazývaná dovolenou, všechny mámy by vám řekly, že je péče o děti často náročnější než chození do práce. Nemusíte tak cítit žádné výčitky, když si v létě řeknete, že byste ráda jela na dovolenou, a to i přesto, že vaše děti jsou ještě malé. I s malými dětmi totiž můžete zažít skvělou a pohodovou dovolenou u moře.

pokračovat na článek

Máme pro vás inspiraci jak rozveselit dětskou tvář

Jaro už zase tady – sáňky a lyže jste už schovali do sklepů a nyní je třeba se poohlédnout po něčem, co Vaše děti uspokojí při venkovním dovádění. S výběrem Vám jistě pomůže naše bohatá nabídka produktů, vyrobených z kvalitních materiálů.

pokračovat na článek

Jak na břicho po porodu?

Jestli získáte po porodu zpět ploché a pevné břicho, závisí hodně na genetických a fyziologických předpokladech a trochu na vaší pevné vůli. Pokud má jedno nebo druhé trhliny, pomůže plastický chirurg, protože bez něj bude sen o plochém břiše spíš noční můrou a frustrací.

pokračovat na článek

Odnosit, porodit a potom řešit inkontinenci?

Víte, že se to může stát? Nebo již řešíte co s problémem? O čem je řeč? Jste těhotná, porodíte a neprodleně po porodu zjišťujete, že neudržíte moč – že vás zkrátka vlastní tělo neposlouchá. Nejedná se bohužel o nic výjimečného.

pokračovat na článek

Jak na snadné barvení vajíček

Už jen pár dní a Velikonoce jsou tady. Nejkrásnější svátky roku, při kterých se alespoň malá část tradic ještě dodržuje. Tou hlavní je jistě malování a zdobení vajíček.

pokračovat na článek