Recept na vdolky

Rodicum Rodicum
28.10.2011 20:49 Odpovědět


Jaký je Váš recept na vdolky?


Příspěvky

esternovakova1970 esternovakova1970
09.08.2023 10:27 Odpovědět

To snad ani není možný co si ti dnešní chlapi dovolují, že? Já se divím tomu že jsou tak neskutečně nevychovaní, čím to je že se ta dnešní doba tak proměnila? Přijde mi ale divné že bys neměla na čem vařit, vždyť takové titanové nádobí se na https/www.zgastro.cz dá sehnat levně, ne?

kristyrychla kristyrychla
09.08.2023 10:26 Odpovědět

Jo tak to máte doma ještě takovou příjemnou romantickou atmosféru, to zase v tom vašem věku závidím, jen co je pravda. To já si raději počkám na dalšího pravého. Bejvalej říkal že mám doma krámy a nemám na čem vařit.

esternovakova1970 esternovakova1970
09.08.2023 10:25 Odpovědět

Máš pravdu, teď nám na zahrádce dozrávají poslední borůvky a já se už těším na to až toho pořádně dost natrháme a uděláme nějaké povidlí a nebo třeba marmeládu. Pak se manžel bude olizovat nejenom nade mnou, to vím dobře.

kristyrychla kristyrychla
08.08.2023 16:13 Odpovědět

Vdolky musím tomu mému chlapovi taky udělat. On si na ně dělá zálusk už teda pěknou řádku měsíců. Jenže když nemáte třeba povidlovou marmeládu, tak se vám to dělat suché nechce, to zná ze zahrádka asi každý, že?

kamilakama kamilakama
28.07.2016 9:27 Odpovědět

@Helllena z jiné nez babicciny volby nepecu, akze ti spíš doporucím, koupit si ji.

Helllena Helllena
26.07.2016 12:51 Odpovědět

to vypadá skvěle ten recept. Chystám se ho delat o víkendu....jeste se akorát zeptám..´´, je potreba mít mouku babiccina volba nebo muze být i jiná?

kamilakama kamilakama
03.07.2016 22:12 Odpovědět

dávám povidla, tvaroh a cukr....nekdo marmeládu jenom, nebo slehacku, to je asi na tobe.

Helllena Helllena
28.06.2016 13:44 Odpovědět

a s čím to dáváš? marmeláda?

kamilakama kamilakama
22.06.2016 12:47 Odpovědět

minulý víkend jsem vyzkousela recept od sousedky
- 500g mouky- já pouzívám babiccinu volbu na kynuté testo, 2 vajícka, 3lžíce cukru, 5lžic oleje, trocha soli, kvásek-kvasnice+1/4 mléka....a othle vsechno nasucho osmažit. dobrou chut!

1

Přidat odpověď

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat.