Inspirace: Dětský pokoj pro kluka

Datum publikace: 07.09.2011

Kategorie: Bydlení

Zařizujete pokoj pro kluka? Pojměte jeho interiér ve sportovním duchu. Vydat se můžete buď cestou tematické dekorace, anebo svému synovi vytvořit v pokoji malé domácí sportoviště.

Interiér pro sportovce
Jestliže s Vámi pod jednou střechou bydlí baseballový nadšenec, není o čem přemýšlet. Baseballová tematika se může objevit na samolepicí borduře, na textilních doplňcích, jednoduše na všem, co se Vám podaří sehnat a vkusně zakomponovat do interiéru pokoje. Výhodou samolepicí dekorace je cenová dostupnost, stejně jako její snadné odstranění, což oceníte v případě, že Vaše ratolest přesedlá z baseballu třeba na fotbal.  



Pokoj pro živé raubíře
Pokud máte doma raubíře, který je stále plný energie, zařiďte jeho pokoj v duchu sportoviště, ať se může vydovádět nejen venku, ale také doma. Dětský pokoj inspirovaný fotbalovým hřištěm často potěší nejen jeho malého obyvatele, ale také velkého tatínka. Protože páni kluci nejsou příliš na pořádek, doporučujeme Vám hladkou podlahu, která se snadno udržuje a není příliš tvrdá z důvodu předcházení úrazům, jako je například kvalitnější linoleum. Na hračky a další klučičí poklady jsou nejlepší úložné boxy, které se dají schovat i pod postel. Nezapomínejte na to, že děti potřebují pro bezpečné dovádění hodně prostoru.    

 

Přečtěte si také

Foto: www.digdigs.com, iprima.cz

Tagy: dětský pokoj | dětský pokoj pro kluka | pokoj pro kluka

Komentáře