Nevíte jaká je zdravější varianta zahuštění omáček ? Konkrétně kuře na paprice nebo svíčkovou bych si hrozně ráda dala, ale nejsem zastánce zahušťování pomocí mouky a nějak jsem nepřišla na nějakou chutnou formu zahuštění, aby to v tom pokrmu nešlo pak poznat.
Příspěvky
@Lenouch3 Přímo na jejich eshopu se o ní dozvíš víc https/hraska.cz/produkt/hraska-na-zahustovani-250-g/
@IvaHylova Podívám se na to, ale kde je ta hraška k dostání ? Nebo kde bych se o tom dočetla víc, aspoň na složení abych mohla mrknout.
Zkus vyzkoušet hrašku používám ji bežně na zahušťování omáček a když ji povaříš, tak chuť to nijak nepoznamená a mrkni i na to jejich koření, s tím jsem taky moc spokojená
Tak zrovna svíčkovou není třeba zahušťovat vůbec. Stačí rozmixovat tu zeleninu. Jen jí tam musí být dostatečné množství.Což se tak nějak dá zobecnit pro všechny omáčky - když tam bude dost zeleniny