Zahuštění omáčky

Lenouch3 Lenouch3
23.11.2020 17:29 Odpovědět

Nevíte jaká je zdravější varianta zahuštění omáček ? Konkrétně kuře na paprice nebo svíčkovou bych si hrozně ráda dala, ale nejsem zastánce zahušťování pomocí mouky a nějak jsem nepřišla na nějakou chutnou formu zahuštění, aby to v tom pokrmu nešlo pak poznat.

Příspěvky

IvaHylova IvaHylova
30.11.2020 14:12 Odpovědět

@Lenouch3 Přímo na jejich eshopu se o ní dozvíš víc https/hraska.cz/produkt/hraska-na-zahustovani-250-g/

Lenouch3 Lenouch3
29.11.2020 13:55 Odpovědět

@IvaHylova Podívám se na to, ale kde je ta hraška k dostání ? Nebo kde bych se o tom dočetla víc, aspoň na složení abych mohla mrknout.

IvaHylova IvaHylova
28.11.2020 17:11 Odpovědět

Zkus vyzkoušet hrašku používám ji bežně na zahušťování omáček a když ji povaříš, tak chuť to nijak nepoznamená a mrkni i na to jejich koření, s tím jsem taky moc spokojená

Karla95 Karla95
25.11.2020 21:55 Odpovědět

Tak zrovna svíčkovou není třeba zahušťovat vůbec. Stačí rozmixovat tu zeleninu. Jen jí tam musí být dostatečné množství.Což se tak nějak dá zobecnit pro všechny omáčky - když tam bude dost zeleniny

1

Přidat odpověď

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat.