Všechny články

Říkanky o čertech

Pamatujete si ještě říkanky o čertech? Pokud ne, zde jsou ty neznámější.   

pokračovat na článek

Říkanky pro děti

Říkanky pro děti o zvířátkách

pokračovat na článek

ŠIROKÁ A VÝHODNÁ VÁNOČNÍ NABÍDKA BRÁNY K DĚTEM!

POZOR! Při uvedení hesla "AZRODINA" na objednávce můžete získat biobavlněné triko firmy Lotties ZDARMA!

pokračovat na článek

Díl 24. Míšánek oslavil své 2. narozeniny

První rok batolete uběhl jako voda a Míšánek oslavil své 2. narozeniny. Za uplynulých dvanáct měsíců, které jste mohli společně s námi sledovat, se toho mnoho naučil.   

pokračovat na článek

Jaká je žena Blíženci

Žena Blíženci je milá a velice hovorná společnice, která má vynikající všeobecný přehled. Má všestranné zájmy a je výbornou milenkou.   

pokračovat na článek

Jaký je muž Blíženci

Muž Blíženci se může na první pohled jevit jako dokonalý. O všem něco ví, spoustu toho zkusil a zažil. Je velice pozorný, galantní a něžný. Stinnou stránkou je však náladovost a sklon k egocentrismu.   

pokračovat na článek

Samovyšetření prsu je nyní mnohem snadnější

Zhoubné nádory prsu bohužel patří mezi nejčastější nádorová onemocnění, která postihují ženy. Čím dříve dojde k odhalení rakoviny prsu, tím vyšší je šance na úplné vyléčení. Každá žena od 25 let věku by si proto měla pravidelně provádět samovyšetření prsu.

pokračovat na článek

Pracovní vývoj předškoláka

Pracovní rozvoj předškoláka je důležitou součástí celkového vývoje dítěte. Dítě by mělo být pozitivně motivováno k práci a mělo by si osvojit základní pracovní návyky.

pokračovat na článek

Sedák BabySmart - chytrý „podprdelník“

Dvouleté dítko často protestuje, když jej rodič souká do vysoké jídelní židle a poutá jej řemínky. V tomto věku už chce všechno dělat samo, sedět chce také jako dospělí. Potíž je v tom, že když se malé dítě posadí na klasickou židli, bradu má buďto v rovině desky stolu nebo na židli musí klečet…

pokračovat na článek

Mikulášské říkanky

Připravte děti včas na Mikuláše a naučte je mikulášské říkanky.

pokračovat na článek

Nejoblíbenější povolání aneb čím chtějí děti být

Chce být Váš syn popelářem nebo automobilovým závodníkem? A Vaše dcera by se ráda stala ošetřovatelkou zvířat v cirkuse? Nebojte, ještě není o všem rozhodnuto. Profese, které chtějí děti vykonávat, se obvykle s věkem mění.    

pokračovat na článek

Jaký je muž Rak

Muž Rak je obestřen tajemstvím, které se nikdy nepodaří zcela odhalit. Ke své partnerce je velmi pozorný, bývá to však ona, kdo v jejich společném životě rozhoduje o všem důležitém.         

pokračovat na článek

Jaký je muž Lev

Muž Lev imponuje ostatním svou mužnou sílou a přirozenou autoritou. Bývá velmi velkorysý a shovívavý.  

pokračovat na článek

Rostoucí židle: Sezení pro malé i velké

Na zdravé sezení našich dětí je dobré pamatovat již v batolecím věku. Pokud dětem pořídíme komfortní rostoucí židli, nemusíme po mnoho let kupovat žádnou další. Rostoucí židle vydrží dětem od předškolního věku až do dospělosti.

pokračovat na článek

Musím to zvládnout sama

Maminek, které jsou na výchovu svých dětí samy, ať už se tak rozhodly ještě před narozením, anebo je jejich partner opustil, stále přibývá. Následující článek jsme věnovali právě jim.  

pokračovat na článek

Jaký je muž Panna

Muž Panna je snad ten nejméně romantický muž vůbec. Jeho pragmatičnost Vás často zraní.    

pokračovat na článek

Děti a reklama

Děti do 10 let věku představují skupinu spotřebitelů, která je reklamou nejvíce ovlivnitelná. Především televizní reklamy vzbuzují u dětí nekonečná přání. Jejich nenaplnění pak může malé diváky frustrovat.     

pokračovat na článek

Batolata mají ráda starší děti

Přivedli jste svému ročnímu nebo dvouletému dítěti na návštěvu kamaráda, ale místo společného hraní jste spíše svědky střídavého pláče? Příště mu zkuste přivést o pár let staršího kamaráda. Batolata mají ráda starší děti.  

pokračovat na článek

Jaký je muž Váhy

Muž Váhy na první pohled zaujme svým zajímavým vzhledem a neobyčejně galantním chováním. Je velkorysý a touží po spravedlnosti.   

pokračovat na článek

Dopis Ježíškovi je lepší psát s dětmi

Vánoce jsou už za dveřmi, a proto je nejvyšší čas, napsat dopis Ježíškovi. Pomozte ho dětem napsat.   

pokračovat na článek