Všechny články

Hračka pro miminko? Vyberte takovou, která vydává zvuky.

Přemýšlíte, jaká hračka pro miminko Vám prokáže dobrou službu? Orientace ve světě hraček pro miminka není snadná, a proto jistě uvítáte naše tipy.    

pokračovat na článek

Hračky pro miminka pomáhají rozvíjet smysly

Hračky pro miminka pomáhají rozvíjet smysly, především zrak, hmat, ale i koordinaci pohybů.   

pokračovat na článek

Vybíráme hračky pro děvčata

Vybrat ty správné hračky pro děvčata už není tak snadné, jako tomu bývalo za nás. Reklamy útočí na nejmenší divačky a ukazují jim, s čím vším si mohou hrát. Jak tedy postupovat při výběru, pokud nemá být nová hračka jen dalším motýlem ve sbírce, ale opravdu používanou hračkou?     

pokračovat na článek

Hračky pro nejmenší: šikovné tipy

Hledáte praktické hračky pro svá miminka, anebo potřebujete zajímavý dárek, který přinesete na návštěvu? Vyzkoušejte naše tipy.

pokračovat na článek

Jak ušetřit v domácnosti

Také se Vám penízky každý měsíc neuvěřitelně rychle rozkutálejí, že ani nevíte jak? Přinášíme Vám pár chytrých triků, jak ušetřit až několik tisíc korun.     

pokračovat na článek

Jak odnaučit dítě na dudlík

Dudlík představuje velmi šikovný a osvědčený způsob, jak utišit miminko. Co ale dělat, když se s ním nechce naše dítě rozloučit v batolecím věku?  

pokračovat na článek

Kreslení a malování s dětmi

Kdy je ten správný čas, abyste začali s dětmi kreslit a malovat? Tato hranice není omezená. Správný čas přichází, jakmile dítě projeví o tyto tvůrčí činnosti zájem.      

pokračovat na článek

Hračky pro holky, které neomrzí

Vybíráte hračky pro holky? Pak určitě chcete vybrat takové, které malé dámy za chvilku neomrzí.     

pokračovat na článek

Moderní dětské pokoje překvapují komfortem

Moderní dětské pokoje se v mnohém liší od těch, které jsme obývali jako děti my. Překvapují funkčností, stejně jako komfortem.  

pokračovat na článek

Kvalitní oblečení pro děti za málo peněz

Hledáte způsob, jak za málo peněz nakoupit oblečení pro své děti a navíc z pohodlí Vašeho domova? Máme pro Vás skvělý tip.

pokračovat na článek

Díl 19. Míšánek rád zlobí

Ještě před nedávnem byl Míšánek malý chlapeček, který skoro na slovo poslouchal tatínka a maminku. Poslední dobou se ale dal do zlobení.   

pokračovat na článek

Hračky pro kluky, které zabaví

Maminkám se vždy snáze vybírají hračky pro holčičky než hračky pro kluky, a proto jistě ocení naše tipy pro své potomky opačného pohlaví. Tady jsou.     

pokračovat na článek

Hračky pro dvouleté dítě

Dvouleté dítě už nebaví hračky pro miminka, ale na hračky pro předškoláky je ještě malé. Nehledě na to, že u ničeho dlouho nevydrží. Jaké hračky zaujmou dvouleté dítě? Poradíme Vám.

pokračovat na článek

Starší otcové versus mladší otcové

Starší otcové si údajně dokážou své rodičovství lépe vychutnat než mladší. Podle výzkumů je však jejich otcovství spjato s vyššími zdravotními riziky dítěte.   

pokračovat na článek

Otec na mateřské dovolené

Otec na mateřské dovolené představuje velmi kontroverzní téma. Pro větší část naší společnosti je tato možnost nepřijatelná, třebaže nový zákoník práce s ní zcela legitimně počítá.

pokračovat na článek

Výrobky z plastu mohou představovat zdravotní riziko

Při nákupu spotřebního zboží je lepší dávat přednost přírodním materiálům. Jak dokazují nedávné studie, výrobky z plastů mohou být zdraví škodlivé.    

pokračovat na článek

Hračky pro batole

Vybíráte hračky pro batole? Nejvhodnější jsou takové, které podporují rozvoj pohybových dovedností, stejně jako hračky rozvíjející jemnou motoriku.    

pokračovat na článek

Oblíbené dětské pokoje Ikea

Dětské pokoje ve stylu Ikea jsou díky svému nenáročnému, praktickému a vzhledově příjemnému designu oblíbené po celém světě. Nehledě na to, že jsou cenově přijatelné a nabízejí mnoho možností a zajímavých doplňků.

pokračovat na článek

Kdy je tělo připraveno na další porod

Na to, kdy je ideální doba na početí druhého miminka, neexistuje jednoznačná odpověď. Různým rodičům vyhovují různé věkové rozdíly mezi dětmi. Pokud chcete mít děti co nejtěsněji za sebou, pak Vás jistě zajímá, kdy je tělo matky připraveno na další porod.    

pokračovat na článek

Boxy na hračky aneb jak rychle uklidit dětský pokoj

Nechce Vaše dítko po sobě uklízet? Nedivte se mu, vždyť rovnání hraček do skříněk a poliček je otrava. Nehledě na to, že je druhý den znovu vytáhne. Pořiďte svým dětem raději boxy na hračky.

pokračovat na článek