Všechny články

Kolika trápí miminko i maminku

Miminko, které trápí kolika, dokáže plakat celé hodiny. Pro jeho maminku je nejvíce stresující, když nedokáže svému děťátku pomoci. Pokud Vaše miminko trápí kolika, možná Vám pomůže náš článek.    

pokračovat na článek

Rýma dokáže miminko potrápit

Rýma znamená pro miminko velké trápení. Špatně se mu spinká i pije, a protože neumí smrkat, hrozí mu zánět středního ucha.   

pokračovat na článek

Opruzeniny a jak miminku ulevit

Opruzeniny pokožky na zadečku patří mezi nejčastější problémy při péči o miminko. Přinášíme Vám několik rad, jak miminku ulevit od trápení.  

pokračovat na článek

Fyzický vývoj předškoláka

Pro zdravý fyzický vývoj předškoláka je třeba zajistit dostatek pohybové aktivity a častý pobyt dítěte venku.  

pokračovat na článek

Jaká je žena Štír

Žena Štír je silná osobnost, která se nenechá ovládat druhými, ale naopak ráda ovládá ostatní. Má sklony k žárlivosti.    

pokračovat na článek

Jaká je žena Střelec

Žena Střelec se nedá přehlédnout. Je zábavná, energická, hodně mluví a nosí na sobě extravagantní oblečení.    

pokračovat na článek

Když dítě ubližuje ostatním dětem

Jak řešit situaci, kdy naše dítě záměrně ubližuje ostatním dětem? Pokud hledáte odpověď na tuto otázku, přečtěte si naše tipy.  

pokračovat na článek

Bolavá záda u dětí

Bolavá záda netrápí pouze dospělé, ale také děti. Příčin může být několik. Pojďme se na ně společně podívat a pokusit se je odstranit.   

pokračovat na článek

Designové fototapety do dětských pokojů s 3D efektem

Zařizujete nebo zkrášlujete dětský pokojíček? Anebo hledáte tip na zajímavý a originální dárek? Tapety s 3D efektem udělají dětem radost a promění jejich pokoj v místo plné fantazie.

pokračovat na článek

Když chce dítě dělat vše samo

Máte doma svéhlavé dítě, které si stále prosazuje svou? Přinášíme Vám několik tipů, jak si s ním poradit.   

pokračovat na článek

Bodnutí vosou a další malá velká trápení

Bodnutí vosou, afty, nebo zácpa patří mezi malá dětská trápení, které maminky malých dětí často řeší. Naše rady by Vám měly pomoci.        

pokračovat na článek

Designérka Magdaléna Furman - výhody fototapet

Při zařizování a dekorování interiéru se čím dál více lidí obrací pro radu k designérům. Magdalény Furman jsme se zeptali, jak se dívá na v současnosti stále oblíbenější použití fototapet.

pokračovat na článek

Dovolená s batoletem v Egyptě

Ve srovnání s většinou evropských zemí číhá na Středoevropany v Africe mnohem více nebezpečí. Egypt je sice považován za nejbezpečnější ze všech afrických zemí, ovšem bezpečná dovolená s batoletem předpokládá dodržení několika základních pravidel.  

pokračovat na článek

Díl 22. Míšánek je nejraději u moře

Čím méně jsou děti oblečené, tím více jsou spokojené. V případě Míšánka to platí dvojnásob. Nejraději je tam, kde může mít na sobě maximálně jednu vrstvu oblečení. A proto se v říjnu znovu vypravil do Egypta.   

pokračovat na článek

Plyšové hračky jsou nejlepší kamarádi

Plyšové hračky jsou příjemné na dotyk, mají milý výraz a přinášejí nám pocit bezpečí. Plyšáci jsou pro děti často těmi nejlepšími kamarády, kterým se mohou se vším svěřit, a se kterými rády usínají.      

pokračovat na článek

Jak napomoci početí: metoda IVF (in vitro fertilizace)

Metoda IVF (in vitro fertilizace) představuje jeden ze způsobů, jak napomoci úspěšnému početí děťátka. V případě IVF probíhá oplodnění vajíček mimo tělo matky. Vajíčka jsou přenesena zpět do dělohy.        

pokračovat na článek

První vycházka s miminkem

Vrátila jste se z porodnice a chystáte se na svou první vycházku s miminkem? Přečtěte si naše doporučení a tipy.   

pokračovat na článek

Jaká je žena Kozoroh

Žena Kozoroh bývá velmi vážná a uzavřená. Navenek působí chladně, nedostupně a nedůvěřivě. Preferuje konzervativní oblečení.    

pokračovat na článek

Hračky pro všestranný rozvoj Vašich dětí

Nejlepší hračky jsou takové, které děti nejen zabaví, ale také přispívají k rozvoji jejich verbálních, kreativních a motorických dovedností. Přinášíme Vám několik tipů na hračky, které Vaše děti nadchnou, a navíc je naučí mnoho užitečných věcí.  

pokračovat na článek

Konference Aktivní rodičovství

Milí rodičové, chcete příjemným způsobem načerpat nové poznatky o výchově dětí, a trochu se přitom odreagovat? Anebo potřebujete poradit? Zúčastněte se letošní konference Aktivní rodičovství, která proběhne 15. 10. 2011 na Fakultě sociální studií v Brně.  

pokračovat na článek