Všechny články

Dětské lásky nikdy nezlehčujte

Nezapomínejte na to, že Amorovy šípy nezasahují pouze teenagery a dospělé, ale také předškoláky. Dětské lásky nikdy nezlehčujte. Pro děti mají totiž zásadní význam.  

pokračovat na článek

Úsměvné citáty o manželích

Máte rádi citáty? Ty, které jsme pro Vás vybrali o manželích, Vás jistě pobaví.

pokračovat na článek

Citáty o dětech

Citáty o dětech nás pobaví a poučí. Často v nás až zatrne, jak jsou některé pravdivé.

pokračovat na článek

Citáty o lásce

Citáty nám dávají možnost zamyslet se nad věcmi každodenního života. Díky nim si často uvědomíme, že to, co prožíváme, neprožíváme pouze my.  Vybrali jsme pro Vás ty nejkrásnější citáty o lásce.

pokračovat na článek

Dětské hřiště Jungle Gym

I dětské hřiště může být rostoucí. Rostoucí židle, stoly či postele mají tu výhodu, že rostou spolu s dětmi, není tedy třeba dokupovat nový nábytek. Napadlo Vás někdy, že rostoucí může být i dětské hřiště? Výrobce dřevěných hracích sestav Jungle Gym umožňuje průběžné přizpůsobování hřiště věku a dovednostem dítěte. Bohatý sortiment příslušenství se navíc postará o to, aby se Vaše ratolesti nezačaly na hřišti nudit.

pokračovat na článek

Má už Váš prvňáček školní tašku?

Také už počítáte poslední týdny nebo dny, které zbývají Vašemu prvňáčkovi k zahájení povinné školní docházky? Nenechávejte nákup školní tašky na poslední chvíli, ať máte dostatek času na výběr kvalitního výrobku, jehož design se bude malému školáčkovi líbit. Máme pro Vás tip, kde dobře pořídit nejen školní aktovky a batohy, ale kompletní školní sety.

pokračovat na článek

Pozor na ně, hrozí pořád a všude

Mnoho lidí má špatné zkušenosti s průjmem a dalšími střevními potížemi z letních exotických dovolených v zahraničí. Jenomže původci akutních průjmů bývají viry nebo bakterie a tyto patogeny se neřídí ani ročním obdobím, ani zeměpisnou polohou.

pokračovat na článek

Užijte si čas vodních radovánek! Máme tipy na super hračky!

Nejteplejší část roku, čas vodních a dalších letních radovánek, je konečně v plném proudu, a proto jsme pro Vás připravili několik šikovných tipů na hračky do vody i na zahradu. Přinášíme inspiraci pro děti od miminek až po malé školáky.

pokračovat na článek

Značkové dětské oblečení a možnost výdělku

Líbí se vám móda pro děti, kterou byste si na sebe nejraději vzali sami? Pokud ano, internetový obchod Tbaby je obchod, který hledáte.

pokračovat na článek

Víte, že před rakovinou prsu se můžete pojistit?

Každou maminku zamrazí při představě, že vážně onemocní, a nebude schopna starat se o své děti tak, jak tomu bylo doposud. Rakovina prsu patří mezi onemocnění, která postihují čím dál větší počet žen. Díky projektu Chraňte si svá prsa, jehož patronkou je Lucie Bílá, lze dnes využít možnosti pojištění proti rakovině prsu.

pokračovat na článek

Jak zabavit děti doma: Nápady pro batole

V předchozích dílech našeho seriálu Jak zabavit děti doma jsme se věnovali tipům pro předškoláky a mladší školáky. Tentokrát se pokusíme zabavit větší miminka a batolata. 

pokračovat na článek

Kvalitní dětské oblečení i povlečení české výroby

Také Vám záleží na tom, aby byly Vaše děti po celý den jako v bavlnce? Pořiďte jim oblečení i povlečení české výroby z čistě přírodních materiálů té nejvyšší kvality. Poradíme Vám, kde nakoupit.

pokračovat na článek

Bambusové oblečení pro spokojené děti

Pro citlivou dětskou pokožku je ideální oblečení z přírodních materiálů. Pokud chcete svým dětem dopřát maximum komfortu, pořiďte jim krásné a příjemné bambusové oblečení, které je vhodné i pro alergiky. Česká výroba je zárukou kvality i příznivé ceny.

pokračovat na článek

Vyberte svému školákovi tu správnou židli

Záleží Vám na tom, aby měl Váš školák dostatek pohodlí při domácí přípravě? Aby zdravě seděl a neměl v budoucnu problémy s páteří? A aby se mohl dobře soustředit na učení? Vyberte mu tu správnou židli. Poradíme Vám jak.

pokračovat na článek

Víte, jak zařídit dětský pokoj?

Útulně, bezpečně a prakticky. To jsou hlavní nároky kladené na dětský pokoj. Základním předpokladem pro jejich splnění je volba kvalitního a rafinovaného nábytku. Poradíme Vám, kde ho pořídíte v pěkném designu a navíc za rozumnou cenu.

pokračovat na článek

Vyzkoušejte Inteligentní termosky

Také stále hledáte vhodnou lahev na pití pro vaše dítě? Nebo i pro sebe? Vyzkoušejte novinku na českém trhu – inteligentní termosku. Už jste o ní slyšeli?

pokračovat na článek

Rozloučení se školkou

Už je to tady, Vaše dítě jde naposledy do mateřské školy. Je načase se na tento den připravit, rozloučit se, na nic nezapomenout.

pokračovat na článek

Co je dobré vědět o zavinování

Dobře zavinutý novorozenec se bez pláče adaptuje v novém prostředí. Doba adaptace vychází z individuálních potřeb dítěte. Zavinování novorozence ovlivňuje jeho náladu. Dodává mu pocit bezpečí i klidu, usnadňuje usínání a minimalizuje časté probouzení. Mimo jiné, patří mezi jedny z osvědčených způsobů snižující projevy koliky.

pokračovat na článek

Jak zabavit děti doma: Zařizujeme dětský domeček

Pokud patříte mezi šťastné majitele zahrady a máte k dispozici šikovný strom, můžete svým dětem postavit domeček na stromě. Zařizování domečku je velká zábava. Domeček ostatně nemusí být na stromě.   

pokračovat na článek

Pleny do vody nesmí na dovolenkovém seznamu chybět!

Také už se těšíte na plovárnu nebo na pláž? Až budete vybírat plavky, nezapomeňte na nejmenší členy své rodiny. Když svým miminkům a batolatům pořídíte kvalitní pleny do vody, nemusíte se obávat žádného faux pas v případě menší nehody. Na internetu je pořídíte za skvělé ceny, a to nejen pleny do vody, ale také klasické plenky, tréninkové kalhotky a další sortiment.

pokračovat na článek