Všechny články

Zdraví do školky, zdraví ze školky

V druhém případě to často nebývá pravdou. Jednou z cest, jak nemocnost dětí, ale i pedagogů výrazně snížit, je zdravé prostředí.

pokračovat na článek

Potěšte se křehkou krásou vánočních ozdob

Léto skončilo a už se začíná s povzdechem ozývat: A za chvíli tu jsou Vánoce... Proč ten smutek? Kdy jindy si můžeme Vánoce včetně dlouhých příprav a těšení užít, než když máme malé děti? 

pokračovat na článek

Pro pohodlí při spánku, kojení i relaxování

Při sestavování seznamu, co budete potřebovat  v průběhu těhotenství a během péče o malé miminko, se hlavně poptejte zkušenějších kamarádek. Jen tak nenakoupíte plno zbytečností.

pokračovat na článek

Do školy s nově vybaveným penálem

Jak zařídit, aby se děti do školy těšily? Učení jim zpříjemní zbrusu nová výbava penálu. Produkty Kores dětem nejen dobře poslouží a potěší je, ale jsou zároveň i ekologické, bezpečné a vyrobené s respektem k přírodě.

pokračovat na článek

Vybrat nejvhodnější financování bývá těžší než vybrat nemovitost

Pořídit si byt nebo dům na hypotéku dnes už není nic neobvyklého. Problém ale nastává, pokud neodhadneme svou schopnost splácet nebo si vybereme nevhodný produkt. Proto zde platí víc než kde jinde "Dvakrát měř, jednou řež.". A raději měřit s odbornou pomocí.

pokračovat na článek

Ráj pro děti a jejich rodiče? Veletrhy FOR BABIES a FOR TOYS v Letňanech

Nejnovější nabídku hraček a her pro děti nabídne na podzim již tradiční veletrh FOR TOYS, který se bude konat společně se s veletrhem potřeb pro děti a kojence FOR BABIES ve dnech 6. – 9. října v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

pokračovat na článek

Kočárky NUNA jsou hitem mezi maminkami

Jedinečný sortiment holandské značky NUNA, který má čistý, nápaditý a vkusný design. Produkty vycházejí ze své podstaty, vyhýbají se zbytečnostem a chytře překonávají standardní řešení, slučují jednoduchost, eleganci, praktičnost a bezpečnost. Podmínkou atraktivního designu a uživatelské spokojenosti je použití kvalitních materiálů a konstrukční spolehlivost. Na to vše se lze u kočárků, autosedaček, jídelní židličky, lehátka i cestovní postýlky NUNA spolehnout.

pokračovat na článek

Vyrábíme dekorační girlandy

Připravili jsme pro vás další tip, jak zabavit neposedné děti. Nechte je, ať si vyzdobí pokoj pomocí vlastnoručně vyrobené girlandy.

pokračovat na článek

Pravidelné návštěvy zubní ordinace se vyplatí

Čistit zuby dvakrát denně dvě minuty a pravidelně, ideálně dvakrát ročně chodit na preventivní zubařské prohlídky – všichni základ péče o zuby známe. Ne vždy ho však dodržujeme, a to bohužel ani u vlastních dětí. Děláme velkou chybu!

pokračovat na článek

Dětská přírodní kosmetika ze slunné Kréty

Mít pleť hladkou jako dětská prdelka je sen (bohužel nedostižný) většiny žen. Pleť miminek je svou hebkostí, měkkostí a pružností zkrátka unikátní. A stejně jedinečná by měla být i péče o tuto vzácnou pokožku.

pokračovat na článek

Bezbolestná liposukce: Jak dokáže zkrášlit vaše tělo po porodu?

Porod a období mateřství mohou na těle ženy zanechat mnoho stop, s nimiž je ne vždy jejich nositelka spokojená. Často se jedná o váhový přírůstek, kterého není lehké se zbavit, zejména v oblasti břicha, stehen a boků. Jednoduchým a zcela bezbolestným řešením je laserová liposukce.

pokračovat na článek

Nový školní rok se blíží! Už máte výbavu?

Školní rok je tady. Ať už posíláme děti do školy znovu nebo jdou poprvé do neznáma, nesmí jim chybět ta správná výbava. Školní potřeby nejsou pouze tašky a penály. Jste si jistí, že jste pořídili vše a správně?

pokračovat na článek

Uklízejte moderně a bez chemie

Úklid rozhodně nepatří k našim nejoblíbenějším činnostem, bohužel se mu ale nevyhneme a to obzvlášť pokud máme děti. Počmárané zdi a nežádoucí skvrny už vám nemusí dělat vrásky.

pokračovat na článek

Nákup do školy zařiďte z pohodlí svého domova

Představa návratu do školních lavic je nepříjemná nejen dětem, ale většinou i rodičům.  Jestli si však nechcete zkazit dny běháním po plných obchodech, vyberte školní pomůcky v klidu  z domova.

pokračovat na článek

Zpříjemněte nudnou výuku unikátní hrou

Školní rok už je skoro tady a s ním přichází povinnosti i pro ty nejmenší školáky. Prázdninové radovánky se pomalu stanou vyhlídkou dalšího roku a některé děti dokáže učení pořádně otrávit. Vždyť je to taková nuda. Vyzkoušejte hry, které dokáží zpříjemnit i to nejnudnější učení.

pokračovat na článek

Chraňte své miminko při cestách už před narozením

V těhotenství se snažíme podvědomě i vědomě omezovat co nejvíce rizik. Jednomu z těch největších se přitom vystavujeme pravidelně – jízdám v autě. Lze při cestování zvýšit bezpečí své i svého nenarozeného dítěte? Naštěstí ano.

pokračovat na článek

Tip na místo, kde vás zbaví bolesti zad

Bolavá záda dokáží potrápit mnohé z nás. Dokud nebolí, vetšinou jim nevěnujeme žádnou pozornost. A to je chyba. Nejúčinnějším bojem proti bolesti je totiž vždy prevence. Když už jsme ji ale propásli, je třeba začít s léčbou co nejdříve a co nejúčinněji.

pokračovat na článek

Hádáte se se sousedy? Hledejte chybu v sobě

„Naši sousedé si pořídili psa, ten v noci štěká a my nemůžeme spát.“ „Naši sousedé mají malého kluka, ten neustále křičí a ruší nás.“ „Naši sousedé nám dupou nad hlavou, hluk se rozléhá celým bytem a my nemůžeme ani koukat na televizi.“ Většina sousedských sporů začíná podobnými větami. Jsou to ale skutečné příčiny vašich sporů?

pokračovat na článek

Jak začít prodávat na internetu věci, které objevíte při cestování

Na dovolené a při cestování často objevíte produkt, který byste rádi prodávali u nás nebo třeba podobný vyráběli.

pokračovat na článek

Dopřejte svému miminku zdravý zadeček

Kvalita prověřená maminkami je zaručena.

pokračovat na článek