Všechny články

Když se objeví menstruace v těhotenství

Menstruace v těhotenství se u většiny žen nevyskytuje. Pokud se však objeví, není to důvodem ke znepokojení, přesto byste o tom měla vždy informovat svého gynekologa.  

pokračovat na článek

Příznaky blížícího se porodu

Mnoho budoucích maminek trápí obava, zda včas rozpoznají první příznaky blížícího se porodu, a stihnout dojet do porodnice. Milá maminko, pokud čekáte své první děťátko a trpíte touto obavou, přečtěte si náš článek.   

pokračovat na článek

Třetí ročník charitativního běhu Prahou BĚH GORILY

Sobota 2. 6. 2012 ve 14 hodin. Pražský hrad – náměstí Republiky (cca 5,1 km).

pokračovat na článek

Kuřecí stehna recepty

Kuřecí stehna v kuchyni patří mezi oblíbené suroviny. Lze je připravit mnoha způsoby. Pro inspiraci jsme pro Vás vybrali několik receptů, které oživí Váš jídelníček.  

pokračovat na článek

11. týden těhotenství

(3. lunární měsíc)

Během těhotenství byste měla dbát na vyváženou stravu a tu doplnit užíváním komplexu vitamínů a minerálů určených pro těhotné. Které z těchto látek jsou nejdůležitější a proč? A jestlipak už jste přemýšleli o jménu pro miminko?

pokračovat na článek

Hračka pro miminko

Jaké druhy hraček vůbec existují? Co by měla hračka pro miminko splňovat? Potřebuje miminko vůbec hračky? Pojďme společně nalézt odpověď na tyto otázky.    

pokračovat na článek

Jídelníček pro děti

Kvalitní a vyvážená strava je pilířem zdraví našich dětí. Správný jídelníček pro děti by měl obsahovat potraviny bohaté na vápník, bílkoviny, kvalitní sacharidy a dostatek vitamínů.    

pokračovat na článek

Recept na domácí šunku

Milujete šunku? Připravte si svou vlastní. Na následujících řádcích Vám přinášíme skvělý recept na domácí šunku.  

pokračovat na článek

Kočárky Nuna Pepp 2012

Vybíráte kočárek pro miminko? Golfové kočárky Nuna Pepp 2012 jsou velmi praktické. Mezi jejich hlavní výhody patří snadné ovládání, kompaktní skládání a nízká hmotnost. A samozřejmě že jim nemůžeme upřít ani krásný design.   

pokračovat na článek

12. týden těhotenství

(3. lunární měsíc)

Milé maminky, první trimestr, který bývá poznamenán četnými těhotenskými neduhy (a hrozí v něm nejvyšší riziko samovolného potratu), už bude brzy za Vámi.

pokračovat na článek

Nový rozměr probiotik – prevence respiračních onemocnění

Probiotika, někdy zjednodušeně označována jako laktobacily, se těší rostoucí oblibě u lékařů i veřejnosti. Úspěch si vydobyla díky příznivému vlivu na trávicí ústrojí. Nejčastěji se používají na průjmová onemocnění různého původu, nadýmání, zácpu atd.

pokračovat na článek

Výbavička pro miminko

Čekáte miminko? Pak už jistě přemýšlíte o pořízení výbavičky. Pokud chcete, aby byla Vaše výbavička pro miminko kompletní, projděte si náš seznam.    

pokračovat na článek

13. týden těhotenství

(4. lunární měsíc)

S 13. týdnem těhotenství začíná 4. lunární měsíc, což znamená, že už skoro třetina požehnaného stavu je za Vámi!

pokračovat na článek

Babské rady na kašel a na nachlazení

Když se naše děti lehce nachladí, trápí je kašel, anebo jiný neduh, není nutné sahat hned po prášcích, ale můžeme vyzkoušet babské rady.

pokračovat na článek

Čínský horoskop a jeho znamení

Zajímá Vás vliv astrologie na povahu Vašich dětí? Vedle našeho západního lunárního kalendáře existuje také čínský lunární kalendář. Zjistěte, jaké je Vaše dítě znamení podle čínského horoskopu.

pokračovat na článek

Zázvor a jeho účinky

Zázvor je v gastronomii velmi oblíbený pro svou výraznou chuť. Díky blahodárným účinkům na lidské zdraví se zázvor hojně používá také v lidovém léčitelství.

pokračovat na článek

Jsem těhotná

Jsem těhotná, uvědomíte si, když Vám těhotenský test ukáže pozitivní výsledek. Jste těhotná poprvé a nevíte, co Vás čeká? Připravili jsme pro Vás malého stručného průvodce těhotenstvím. 

pokračovat na článek

Čínský horoskop: Vepř

 Zrozenci ve znamení Vepře se narodili nebo narodí v letech 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

pokračovat na článek

14. týden těhotenství

(4. lunární měsíc)

Milá maminko, vítejte ve 2. trimestru! Přestože do porodu zbývá ještě spousta času, v porodnicích vyžadují registraci již ve 14. týdnu těhotenství.

pokračovat na článek

Nová autosedačka Juno-fix od Cybexu uspěla v testech bezpečnosti

Juno-fix, novinka mezi autosedačkami značky Cybex, obstála v bezpečnostních testech německého magazínu AutoBild a získala hodnocení sehr gut – velmi dobré. Autosedačka je vhodná pro děti od 9 do 18 kg a disponuje nově vyvinutým nastavitelným bezpečnostním pultem a zvýšenou boční ochranou. Ta při nárazu postupně absorbuje síly, způsobené právě bočním nárazem.

pokračovat na článek